Şimdi Ara

Bizim İnsanımız ne zaman düzgün ilan vermesini öğrenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İkinci el araba ilanlarına bakıyorum internet ve akilli telefon hayatımıza gireli kaç yıl oldu hala insanlar sattıkları araç bilgilerini girerken sürekli yanlış yazıyor 10 arabanın minimum 6 veya 7 si yanlış bilgi var bunun ne zararı var diyeceksiniz ilanı daraltmak yada filtrelemek istiyorum o kadar araç içerisinde tek tek aramayayım bi bakıyorum kimi rengini yanlış girmiş kimi kasa tipini yanlış girmiş kimi vites seçeneğini kimi motor seçeneğini yanlış girmiş yani filtrelemek yada daraltmak hiç bir işe yaramıyor birde normal vatandaş İlan bilgilerini yanlış girsin bişey demem ama bu işten para kazanan galericiler araba alım satımı yapan vatandaşlar var onlar bile yanlış giriyorlar ya ayar oluyorum bari yaptığın işe saygın olsun doğru düzgün yaz şu bilgileri gerçi ülkemizde kim işini doğru düzgün yapıyor ki kaldı ki yalan dolan olmadan galericilik yapan kişi çok az onlar yapsın



  • benimde en sinir olduğum şey. o özelliğin olmamasına rağmen bahsedilmesi.

    isimlerin bile yanlış yazılması, mesela burodbey, kedi, nileya (linea), kornet.

  • Satış kısmında doğru girsen de değişen bir şey olmuyor. Bütün özelliklerini değişenini boyasını yazıyorsun, yine de kaç parça boya var diye soruyorlar.

  • Bu şekilde olan ilanları direkt eliyordum araç bakarken.
  • Fiyatlar adil seviyeye yani maddenin ederi yere gelsin düzgün ilan olmasın fark etmez. Zaten o yanlışlardan satıcının nasıl bir insan olduğu belli oluyor. 2014 A3 aldım satıcı burunundan kıl aldırmıyor hep tepeden konuşuyordu. Fluence adım satıcı her konuda yardımcı oldu. 2018 Polo aldım öğle vakti yemek ısmarladı adam 500 lira hesap ödedi. Israr etsem de o ödedi. Bu tecrübeler ile ilanda yazılan çizilenler arasında direkt bağlantı olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz şubat tekrar Fluence almak için birini aradım, adam sanki f90 m5 sahibi canı isterse satacak hiçbir soruya cevap vermiyor. Bu yüzden pandemi döneminde ikinci el araç almıyorum!

  • salserol kullanıcısına yanıt
    Birde ilan başlıklarında öğretmenden imam dan doktor dan bayan dan öğrenciden vs vs demiyor mu ayar oluyorum ne oluyor sanki öğretmenden olunca okumuş mu oluyor imam dan olunca imanlı mi oluyor doktordan olunca sağlıklı mi oluyorlar yıllar önce temiz oluyor diye satıyorlar şimdi bakıyorum ilan başlığına öğretmen den yazıyor fakat araba al satcıların adama mesaj çektim öğretmenden olunca ne oluyor araba kültürlü mu oluyor diye adam pişkin pişkin cevap veriyor ticaret dili bu sen anlamazsın diyor sürekli yalan dolan bu işleri yapanlar merak ediyorum galerici olsun emlakçı olsun cep telefonu işi yapan olsun dürüst biri olmaz mı ya
  • geçen "doktorun kucağından kalkan" diye ilan gördüm

  • Daha kendi aracının adını bilmeyen adam, araçtaki kusurları nasıl bilecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memur kesim davalı olmak istemez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini tam anlayamadım
  • Atıyorum bir kusur çıktı davalık oldun kazandın memurdan alırsın yeri yurdu bellidir. Kiracı için memur daha iyi bir seçim olur. Kazancı düzenlidir. Böyle düşünen kesim için memurdan öğretmenden ilanı konulur. Yoksa araba arabadır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi denetim ile olur. İlanın mecrası para uğruna denetim yapmazsa Konya' da deniz kenarı daire de olur (hem de müstakil ev kategorisinde), Sıfır kokusu üzerinde 2008 model araçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    geçen "doktorun kucağından kalkan" diye ilan gördüm

    ben de 2 gün önce doktordan araba diye açtım ilanı, adamlar 91 model aracı zamanında doktordan almışlar(muhtemelen 2000 lerden önce) ve ilana koyarken doktordan diye koymuşlar :/

  • Daha 3-5 gün önce aynı içerikte konu açıldı, fikrinizi oraya yazsanız "Bizim insanımız ne zaman düzgün konu açmasını öğrenecek" sorusuna da yanıt olur.


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147440975 (link konunun ilk mesajına ait)

  • Yuksek hacimli aracalari da yanlis isaretliyorlar mtv si gorunmesin diye. Bu seferde hic bir ozelligi gorunmuyor. Adam full+full diyor bazi araclar icin o gecerli degil dunya kadar opsiyonu olan arac var bunlarin hic birine full diyemiyorsun ama adam full diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini geçtim benim en uyuz olduğum şey yazı yazmayı bilmeyen, arabasının modelini, donanımlarını, kazasını boyasını dahi düzgün yazamayan yanlış yazan adam ne hikmetse fiyatı hiç yanlış yazmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim seviyesi arttığı zaman.

  • Otomatik araç için manuel ve LPG'li araç için benzinli yazanların tüm sülalesine okuyup üflüyorum.

  • ilanımda
    yaz lastiklerinin yılı
    kış lastiklerinin yılı
    hasar sorgusu (hasarsız)
    1 sene önce ön cam catladigindan değişim belgesi (hasara işlenmedi)
    son servis faturası
    servis giriş bilgileri
    araç muayene evragi
    kapıda olan çizik
    LPG takıldığı km markası
    multimedya geri görüş kamerasi
    bunların her biri ilanımda resmi ile mevcut
    sonuç yalancı olunca bizim insanımıza tatlı geliyor

    birde arabada boya yok gelene mahcup olmayalım ekspertiz öncesi sağlam bir yerde kendilerine alıyormuş gibi baktiralim onunda yaptırdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 25 Ocak 2021; 13:11:26 >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde servis bakım faturalarını dahi koydum bir paragraf açıklama yazdım insanlar daha çok pazarlık yapar daha çok sorgular hale geldi. Sonra tüm açıklamayı sildim sadece bakımlı boyasız değişensiz memurdan yazdım ertesi gün sattım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.