Şimdi Ara

D-Smart 'Artık TurkNet Altyapısı Bizde' Diye Arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, çevremdeki bir çok kişiyi ve bazı komşularımı "Merhabalar, D-Smarttan arıyoruz. TurkNet altyapınız bize geçti" diye arıyorlar. En son bir arkadaşımı aradılar, paket satmaya çalışmışlar, "Almazsan alma be" diye suratına kapatmışlar. Dolandırıcı mı ne bunlar böyle?




  • dolandırıcı ya da d-smart bayisidir (çok farkları yok gerçi), engelleyip ilgili kuruluşlara bildirebilirsiniz.

  • Forumda da konusu var. Taşeron firmalar/bayiler yıl sonu bilhassa kota - hedef tutturmak için yalan bilgiler(altyapı bize geçti, aşırı kullanım yaptınız yeni paket almak zorundasınız, ortak kampanya yapıyoruz, taahütünüz bitiyor vs vs) ile ararlar.


    Turk Telekomun abone bilgilerinin olduğu sistem tüm bayiler tarafından erişilebilir halde, burada bilgiler sızar.


    Ancak son zamanlarda Turk.Net aboneleri üzerinden çok arar oldular. Benim de Turk.Net'ten başarısız bir aktivasyon sonrası kullanamadan iptal ettirdiğim bir bağlantı oldu. Aynı numaradan günde 3-4 kez aranıyorum. Kah Turk Telekom altyapı birimi oluyor, kah d-smart turk telekom ortak kampanya birimi oluyor. Turk.net kullandığımı, onlara kötü port verildiğini kendilerine geçersem iyi altyapıya alınacağımı falan söylüyorlar.


    TurkNet'in abone bilgilerini satmaya başladığından şüpheleniyorum. Yıllardır her operatörü kullandım, Turk.Net'e başvurup kapattırana kadar hiç böyle bir sorunum olmamıştı.





  • Büyük rezillik gerçekten. Bildiğiniz dolandırıcılık yani.

  • @TurkNetDestek Hocam konu ile ilgili bilgilendirme yapabilir misin?

  • Merhaba, bu konuyu hukuk birimimize iletebilmem için arkadaşınızın hizmet numarasını ve gelen aramaya ait numarayı benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Bugün ben de arandım "+908502751627" numarası üzerinden. Eski türknet abonesiyim.

    Muhtemelen dolandırıcılar, bilginize.
  • Turknet abone numaraları bir yerden sızıyor. Turknet kullanırken beni de arıyorlardı Türknet müşterisi olduğumu biliyordu

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu sorun sebebi sizin turktelekoma bilgilerimizi paylaşmanız. Referans olduğum tüm akrabalar aboneliklerden sonra aynı sorunu yaşayıp beni arıyorlar. Hakeza benimde günde 2-3 arıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, bu konuyu hukuk birimimize iletebilmem için arkadaşınızın hizmet numarasını ve gelen aramaya ait numarayı benimle paylaşabilir misiniz?

    Sorarım kendilerine, numaralar duruyorsa iletirim. Fakat bütün abone no, ev adresleri vb bütün bilgileri adamların ellerine ulaşmış.

  • PSDN915 kullanıcısına yanıt

    Evet. Artık operatörlerin kendi bilinen 444lü numaraları veya alan kodlu numaraları dışındaki hiçbir numaradan, hele hele 0850li hiçbir numaradan gelen çağırya güvenmemek, hiçbir şeye onay vermemek gerekiyor.


    D-Smart bu konuda apayrı bir örnek. Sözleşme falan olmadan bir hı hı deyişinize 24 ay taahhüt yapıyorlar. Evinde kablosu olmayan ya da 1 tane olup oradan da hizmet alan adama havadan 2. hizmeti falan açıyorlar.

  • PSDN915 kullanıcısına yanıt
    İlgili birimlerimize iletebilmem için sizden haber bekliyorum. Bilgilendirme için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.