Şimdi Ara

Turk.net, Asus DSL AC-51 ve İnternet Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Yaklaşık 2 haftadır Turk.net ile ciddi sorun yaşıyorum. 2 hafta önce hız düşmesi sorunları başladı. Destek kaydı açtım sorun çözüldü dediler, çözdük dedikten sonra da hat kopmaları başladı. Zyxell 1312 modem kullanıyordum, Turk.net’den aldığım Asus AC51’e geçtim belki modem sorundur diye ama yine değişmedi. Turk.net’e sorun bildiriyorum ama hat değerlerini yazıp susuyorlar. Bir türlü anlaşamıyoruz. Ben de onlara düzelmeyen hat değerlerimi gönderiyorum böyle sürüp gidiyor. Şuan snr değerini 14’e çektim saat başı yerine 4 saate bir reset ile interneti kullanabiliyorum. Zyxell modemi geri kurmak istedim bu seferde ne yaparsam yapayım Türk.net’in verdiği bağlantı şifresi yanlış diyor. Ne yapabilirim?




  • Turk.net, Asus DSL AC-51 ve İnternet Kopma Sorunu

    Şuanki değerlerim bu şekilde. Kararlılık değeri 14. O özelliği kapatırsam modem bağlı görünse de internet gelmiyor. Kapalı iken snr değeri 7.8 olarak görünüyor. Bir de Türk Telekom ekibinin ‘biz kendi müşterimize bu hızı vermiyoruz, Türk.net hızınızı düşürsün lafı var’ her 6 aya bir sorun yaşıyorum.




  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Turk telekom kullanıyorum farkedermi bilmiyorum ama Ben sorunumu böyle aştım. bağlantım VDSL ona göre bilginiz olsun. Adsl degil..


    modeme girin ve soldan yönetim > ADSL Ayarı yapın. En altta VDSL var oraya gelin.bunları seçin.


    Turk.net, Asus DSL AC-51 ve İnternet Kopma Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 5 Ağustos 2021; 12:59:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.