Şimdi Ara

Türknet'in mevcut aboneyle dalga geçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Yaklaşık 1 ay önce binamıza kadar fiber geldi. Bina içerisinde fiber kutusu da var. Önce yeni abone olan üst komşumuza bağlandı. Hem de 650 mbps. Sonra ben 2 hafta boyunca mail attım, aradım vs. Sürekli olarak mevcut abonelere dönüşüm başlamadı, yakında duyuracağız diyip oyaladılar. Şimdi de alt komşuya bağlamaya geldiler. Forumda pek çok kişi aynı sorunu yaşıyor gördüğüm kadarıyla. @TurkNetDestek buraya da lütfen gelecek haftalarda duyuracağız yazmayın, kaç gündür bekliyoruz bir şey yok ortada. Biz enayi miyiz bekliyoruz? Madem 2 günde bağlanıyor bize de bağlayın. 38060070 numaralı ticket'ta da belirttiğim gibi 2 gün içerisinde bana da bağlanmazsa ya mileniye ya netspeed'e geçeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauschLomb -- 5 Kasım 2020; 10:53:11 >



  • Hocam sorununuzun giderilmesi adına yardımcı olmak isterim. Mevcut müşterilere fiber dönüşümü olacaktır fakat bu süreç uzayabilir şuan fiber almak için yapabileceğiniz tek şey mevcut aboneliğinizi iptal edip fiber olarak yeni bir abonelik işlemi başlatmanız onun dışında siz ne kadar destek kaydı açarsanız açın fiber dönüşümü başlayana kadar geçişiniz yapılamayacaktır. Alternatif olarak yapa da değilseniz eğer internetsiz kalmamak için mevcut aboneliğinizi x bir sağlayıcıya geçirip türknet fiber abonelik başvurusu yapıp aboneliğiniz aktif olduktan sonra geçiş yaptığınız aboneliği iptal ettirmek olacaktır.

    08502887402 türknet fiber müşteri hizmetleri burayı da arayabilirsiniz

  • Birazdan edevletten iptal edeceğim hocam, salak mıyız biz ya ne demek mevcut aboneye yok yenilere var. Aynı parayı vereceğiz üstüne ben 3 yıl daha müşterileri olacağım, bana eksik hizmet verecekler.

  • Merhabalar hocam, bana da yaklaşık 1.5, 2 hafta sonra fiber bağladılar.

  • Merhaba, şu an için fiber paketimizden mevcut abonelerimizi yararlandıramıyoruz. Ancak bu konuda gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Yetkililere duyurunda bu sorunu çözsünler önce fiberi vermediniz millete şimdide mevcut abonelere fiber vermiyorsunuz.Bunları yaparak hem kendinize hemde biz gibi müşterilere zarar veriyorsunuz.

  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda ilgili birimimiz çalışmalara devam ediyor. Gelişme olması durumunda abonelerimize duyuru yapacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.