Şimdi Ara

Fransa'da Başı Kesilen Öğretmen İçin Halk Sokağa İndi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
1
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar müslümanların çoğu dinini bilmiyor malesef. Hz Peygamber kendisine pislik atanlara dahi kötü düşünmemiştir. Muhammedin ahlakını kendine örnek alsa sizce kafa kesermiydi? ( ayşe konusuna falan girmeyin lütfen uğraşamam ) Bir karıncanın yaşamına dahi saygı duyar dinini bilen insanlar. Ahlak ve vicdan dinle sağlanmaz ama ne bileyim dinini anlasa vicdansız olsa bile düşünür. Kafa kesmek nedir? kafa kesmek.. Bir insan hayatını sona erdirmek hemde canice.. Sonra islam kötü islam kaka. Birileri kafa keser, onun yüzünden islam kötülenir, islam kötülendiği için tekrar kafa keserler. Kısır döngü gider böyle. Birileride yönetir işte bu şekilde. İyi insanların birlik olması çok zor. Bu dünyada çok kahpe var çünkü..

  • Algı operasyonu olduğunu artık anlamaktan profesyonel olmuşuz ülkece. Avrupa vatandaşı ne bilsin abi istisnalar hariç. Adam keyfini çatıyo. Siyasetmiş, dünyaymış umrunda mı? Biz de 85 kaynaktan okuyalım. Karşılaştırıp doğrusunu bulalım vs.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunun propaganda olduğunu dusunuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kafa kesmeyi savundukça müslüman olmayanların sizin ve peygamberizin hakkında olumlu düşünmesini mi bekliyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 19 Ekim 2020; 10:18:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa tarihinin en büyük hatasını yapıyor. Ortadoğuluların ve uzak doğuluların acilen ülkelerinden defolup gitmesi gerekiyor,ama aksine bunlar mal gibi tutmaya devam ediyor. Neymiş özgürlükmüş daha geçen mayıs ayında bir Iraklı Kürt İsveç'te bir kızın kafasını kesti vücudunu parçaladı,ben bu hayvanları anlamıyorum nasıl böyle olabiliyorlar daha kötüsü Avrupa bunu biliyor ama Avrupa'da tutuyor ve bu adamlar parazit gibi ürüyor buna Türkler de dahil bölünüyorlar bildiğiniz adamlar literatüre yeni bir üreme şekli soktular eşeyli mitoz bölünme diye aynı şey bizim içinde tehdit Suriyeliler son 4 yılda Türkiye'de 700bin çocuk yapmışlar bu adamları 10 yıl sonra hayal etsenize bu herifler bizi eritir aynı zamanda şu da var bugün siz Avrupa'ya gittiğinizde sarışın renkli gözlü uzun boylu azaldıysa bunun suçlusu da Ortadoğulular ve Türklerdir neyse Ortadoğuda sıradan bir gün

    Geleceğin Avrupa'sında sıradan bir gün.https://www.ensonhaber.com/dunya/isvecte-gocmen-genc-kiz-arkadasinin-kafasini-kesti





  • Cocuk kafayi kesip vucuddan ayirmis ustune resmini cekip tiwit atmis ve baskani tehdit etmis. Polisleride bicakla karsiliyor, 9 kursun yemis. Nasil bir zihniyet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransa almıcaktı berberileri kendi hatası )

  • Predatorxx45 P kullanıcısına yanıt

    onu bende anlamıyorum bir dk tutmazdım şahsen

  • etmesinler onlarda hakaret çokmu zor dilini elini tutması etmesin kardeşim bundan ders alsınlar insanların vicdanlarının sınırlarını zorlamasınlar


    hakeret eden paylaşımı neden gösteriyosun sana ne kazancı var sen öğretmenliğini yap başka konulara girersen sen öğretmen olmuyor provakatör oluyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyarderdahi

    yanlışı yanlışla mı örtelim?

    herkesin fikir özgürlüğü anlayışı farklı diyelim.. o kişi hiristiyanlar için bir laf etse fransa gene özgürlük dermiydi.. fransa bu bebek katillerine silah satmaktan çekinmez sorsan medenidir. 

  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

    işid pkk asala bunlar hiristiyanların kurduğu örgüt tek bir amaçları var... medeni avrupa ermenilerin sivil halkı katletmesine isarailin zulmune gık çıkarmaz ancak biz kendi sularımızda araştırma yapsak endişeliyiz bu endişe neden.?

  • waRRioR kullanıcısına yanıt

    işid israile tek kurşun neden atmadı.?

  • Bakıyorum herkes islama saldırıyor kimse demiyor ki noldu da bu din bu kadar kirlendi?


    Terör örgütleri filan nereden çıktı hiç sorgulayan yok?


    Hem Avrupa’lılar kafasına islam düşmanlığını hemde müslümanların kafasına bu pis eylemleri sokan akıllar aynı akıl.


    Bu hale nasıl geldik diye düşünmek gerek noldu da bu din bu kadar pisliğin içerisine batırıldı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    En basit örnek. South Park adında dunyaca ünlü bir çizgi film var. Burada Hz. İsa'yi soktukları halleri görsen muhtemelen kendini kaybedebilirsin. Orada hristyanlikla ilgili konular burda olduğu gibi tabu değil.


    Keza Hollanda yapımı Monty Phyton filmine baksan aynı şekilde İsa'yi anlatan absürt komedidir.


    Daha çok ilgilenmiyorsan bakmazsın olur biter gibi bir algı var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 19 Ekim 2020; 11:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz konulara bayılıyorum nerede ışid zihniyetli eleman var kendini belli ediyor bir de tatlı su müslümanları çıkmış bir iki tane , neyse kahvaltıdan sonra konu kapanmazsa baştan başlıyım seri bloklayıp geçeyim başka bir konuda yorumlarını görür de insandan sayarız bu tipleri

  • Lee-on! kullanıcısına yanıt

    Radikal teröristlerin amacı bu zaten. Eylemleriyle bir kitleyi kötü gösterip ayrıştırmak ve radikalleşmeyi körüklemek. Yoksa 3-5 bomba ve kafa kesmeyle batıyı alt edemeyeceklerini kendileri de bal gibi biliyor.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Ne bilim ben. Işid yöneticisi miyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigit315 kullanıcısına yanıt

    Bu bence potansiyel katil olarak tutuklanmalı. Yani sözle veya yazıyla yapılan bir eylemin karşılığında müslümanların kafa kesme hakkı vardır demiş resmen.

    Bu tipler böyleyse anne babası, akrabası nasıldır kim bilir. Bunlardan kaç milyon var caba ülkede.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.