Şimdi Ara

Türknet destek kullanıcısı oyalayıp kurulum yapmamak için özel çaba sarfediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olayı en baştan anlatıyorum arkadaşlar. Öncelikle bu insanlara Sakın güvenmeyin. En ufak problem yaşadığınızda sizi oyalıyorlar sadece şunu yapacağız bunu yapacağız dediklerine ise sakın güvenmeyin.
    Ne olursa olsun Türknete başvurmayın bilin ki başvurduğunuzda sadece ve sadece mağdur olacaksınız.

    Türknet kurulum aşamasında yaşayacağınız şeyleri tek tek anlatacağım. Benim yaşadıklarım sizin için daha başvurmadan tecrübe olsun. Ayrıca düzenli olarak güncelleyeceğimki bu müşteriyi mağdur etmek için çaba sarfeden insan sürüsüne insan başvurmaktan vazgeçsin.

    1- Kurulum için başvurdum mail geldi belgeleri yükledim.48 saat içinde sizi arayacağız dediler.
    2- Kurulum için başvurumdan tam 7 gün sonra hiçbir şey anlamayan birisi geldi. Hiçbir şey yapmadan kablolarınız sağlam şimdi Türk Telekom’a haber vereceğiz onlar etiketlemeyi yapacak(Normalde Türk Telekom’a başvurduğumda haber vermeleri gerekiyor ama bu kendimi akıllı zanneden insan sürüsü böyle bir şey yapmamış) Kurulumu onlar yapacaklar. Ve evet bu iş için sizden 99 tl talep etmeyi ihmal etmiyorlar.
    3-) Hemen ertesi günü Türk Telekom görevlisi geldi etiketlemeyi yaptı normalde kurulum öncesi onlara haber vermeleri gerektiğini vs anlattı. Rica minnet kabloları birleştirdi. Türknet adeta Türk Telekom görevlisine iş kitledi yani.
    4-) Neyse evde kurulum yapmaya çalışıyorum dsl sinyali yok. Adamlar bana internet vermiyor bide utanmadan.
    5-) Diyorum dsl sinyali yok. Gelin bi kontrol edin. Asla yapmıyorlar Türk Telekom’a kontrol talebinde bulunuyorlar. Adamlar yine ertesi günü bina dışında kabloları vs kontrol ediyorlar. Sıkıntı olmadığını belirtiyorlar bu mesajı destektende yolluyorlar. Yine sinyal yok.
    6-) 2. Kez söylüyorum. Yine Türk Telekom’a aynı başvuruda bulundular. Adamlar yine ertesi gün kontrol etti kendi taraflarında problem olmadığını belirtti bunun üzerine ekip göndereceklerini belirttiler.
    7-) Bayram boyunca burdaki destek elemanıyla konuştuk ettik en kısa zamanda ekip gönderip bina içi kurulumu kontrol edeceklerini söyledi.(Tamamen yalan) Kendisine belirttim haftaiçi sadece bu perşembe müsait olduğumu diğer günler mecburi olarak okulda ve nöbette olduğumu açıkça belirttim. Bu yalancı arkadaş merak etmeyin hallolacak vs bi sürü yalan sıraladı.
    8-) Evet tatil bitti salı geçti çarşamba geçti arayan eden yok. Sonra yazdım işte burdaki yalancı destek elemanına merak etmeyin kesinlikle gelecek ekiplerimiz sizi de kesinlikle bugün arayacaklar diye teminat verdi.(Tam bir yalan makinesi)
    9-) Evet akşama kadar mal gibi beni evde bekletti. Peki arayan var mi? Yok. Gelen giden var mı? E oda yok. Sonra yine Türk Telekom’a arıza kaydında bulunduklarına dair bana mesaj geldi.
    10-) Evet buraya kadar anladığınız gibi adamlar binama gelen kablolarda hiçbir problem olmamasına rağmen ısrarla binama görevli göndermeyip Türk Telekom’a yalancı şikayette bulunuyorlar.
    11-) Kendilerine açık açık kurulum elamanlarının görevini yapmadığını hiçbir işlemde bulunmadığını belirtiyorum. Buna rağmen 3. Defa aynı şikayette bulunuyorlar.
    14-) Evet arkadaşlar tüm Türknet mağdurları adına bu arkadaşlara bir güzel hakettikleri küfürleri sıralıyorum. Hepinizin içini rahatlatıyorum. Merak etmeyin gelecekte yapacakları bu tür müşteriyi mağdur etme hareketleri içinde küfür ettim. Hepiniz içinizi rahat tütün.

    Gördüğünüz gibi kendileri müşteriye açık açık yalan konuşuyor. Üstüne sizin mağdur olmanız için özel çaba sarfediyorlar. Ama bir kere olsunda şu kişinin mağduriyetini çözelim demiyorlar. Bu tür insanların çalıştığı firmalardan uzak durun. Çünkü başlangıçta olmasanızda mutlaka mağdur ediyorlar. Çünkü annelerinin karnından bu amaçla çıkmış kişiler bunlar. Dünyadaki tek görevleri adeta birilerini mağdur etmek. Ama asla işe yaramamak.

    Birde bloklamış ergen gibi. E tabi bir insanı bu kadar mağdur etmek için uğraşırsan tabiki eninde sonunda hakettiğin sözleri duyarsın sevgili yalancı destek elemanı.

    Son söz: Arkadaşlar yeni başvurmayı düşünenler lütfen başvurmayın. Başlangıçta şans eseri her şey mükemmel olsa bile elbet bir gün mağdur edileceğinizi ve aylarca sorununuzu çözmeyeceklerini forumdaki şikayet konularından öğrenebilirsiniz.

    Ben bu insanlara kimsenin başvurmaması için konumu belli aralıklarla güncelleyeceğim ki benim durumuma başka insanlar düşmesin.

    Adamlar 15 gündür Türk Telekom’da arıza diyip destek talebinde bulunuyorlar adamlara adamlar kontrol ediyor ve yine sıkıntı yok.

    Telekom Sistem Mesajı
    Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi
    Arıza Bildirim Tarihi : 28-07-2020 14:20:45
    Görev : ISLAH
    Görev Bildirim Zamanı : 06-08-2020 16:51:00
    Arıza ID :2020080600074832791
    Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı
    Ekip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibi
    İş Emri ID : 2020080600169811408
    İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştir
    Log : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR
    İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA
    İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi
    Geçen Süre Tipi :TurkTelekom


    Israrla yapmadıkları kurulumu tamamlamıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relling -- 7 Ağustos 2020; 14:52:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba Furkan Bey, Ben Aysel Y.
    Evde kurulum ekibi tarafından açılan arıza kaydınız olduğundan bağlantı işlemleriniz yapılmadı.Arızanın takibini teknik ekiplerimiz yapmakta size konu hakkında bilgi verecekler.
    İyi Günler

    Adamlar hem kurulum yapmadı hemde arıza kaydı oluşturmuş utanmadan. Görün nasıl iş bilmeyen insanların çalıştığını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim konuyu güncelle sürekli, ayrıca iletişimde olduğun kişilerin isimlerini alıp, şikayet dilekçesi gönder genel merkeze. Tavsiyemdir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benizakura kullanıcısına yanıt
    İşin komiği iptal talebimden sonra aradılar. Diyorki kurulum görevlimiz etiketleme olmadığı için kurulum yapmamış. Ertesi gün tt ekibi etiketleme yapıp kablomu bağladı beden kurulumu kontrol etmek için göndermek yerine ttye arıza kaydı oluşturdunuz 3 kere diyince sadece susuyolar. Adamlar sorunun ne olduğunu tespit edemeyip okuduğunu anlama becerisi olmayan insanları destek görevlisi yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • relling R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle, çağrı merkezinde çalışacak kişileri alırken bu alandaki bazı bilgileri ve terimleri bilip, bilmediğine bakılmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benizakura kullanıcısına yanıt
    Olayın birde şu boyutu var hocam. Ben abonelik için başvurduğumda bu insanların(kusra bakmayın) ttnete etiketleme talebimde bulunması gerekiyor. Ama bunlar böyle bi talepte bulunmamışlar üstüne üstlük 7 gün sonra geldi kurulum ekibi. Baktı kabloya gözüyle sağlam dedi. Sonra açtı ankastreyi etiketlememişler Türk Telekom görevlisine söylersiniz kabloları bağlar diyip gitti.

    Sonra ertesi gün geldi Türk Telekom görevlisi konuştum onla sordum neden bu kadar geç etiketlediniz diye.
    Adamın cevabı şu: bize etiketleme talebi zaten dün yapılmış. Türknet bu bölgede sürekli böyle yapıyor biz taleplerinin ertesi günü geliyoruz ama sürekli niye daha önce gelmediniz diye soruyor ev sahipleri diye.

    Şimdi evet bu adam yalan konuşuyor diyebilirsiniz ama Türknet Türk Telekom’a benim için her hat kontrolü talebinde bulunduğunda adamlar ertesi günü kablo kontrolü yaptı zaten. Bilerek geç gelen onlar olsa şikayet ertesi kontrol yapmaz adamlar zaten. Ki bu adama da rica minnet kabloları bağlattım.

    Bir parantezde forumdaki yalancı destek elemanı için açalım. Bu yardımsever(!) arkadaşa taaa kurban bayramı içinde dedimki bak adamlar 2 defa kendi hatlarını kontrol etti bi sıkıntı yok.Binamdakş ankastre bağlantısı ve kablolar sizin sorumluluğunuzda kurulum görevliniz hiçbir şey yapmadan gitti bi kontrol edin dedim. Bu eleman yine her zamanki yardımsever edasıyla teknik ekibe ileteceğini belirtti. Sonra bayram bitti Pazartesi. Salı iş günü. Arayan yok gelen giden yok. Çarşamba yine iş günü yine arayan gelem giden yok. Sonra bu arkadaşa dedimki bak benim cuma işim var. Perşembe günü boşum sizin için evde kalacağım. Arkadaşta ekibe ilettiğini söyledi. Perşembe öğlene kadar hareket yok. Neyse yazdım buna. Dedimki bugün kesin olarak gelmeyecekler ama bugğn kesin olarak sizi arayacaklar. Bu böyle dedikten 1 saat sonra dalga geçer gibi Türk Telekom’un 2 defa kontrol ettiği hatta 3. Defa kontrol talebi açtı. Tabi arayan eden yok. Bende bu arkadaşın hakettiği bütün sıfatları, sözcükleri söyledim rahatladım.

    Şimdi iptal talebim alındı. Neyseki Türk Telekom’un 12 aylık taahhütlü bi paketini bulabildim biraz fazla paraya ona geçeceğim. En azından fazla para alsalarda hizmet sunmayı başarabiliyorlar Türknet gibi hizmet dahi sunmayı başaramayan rezil bir firmanın aksine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • relling R kullanıcısına yanıt
    Ben de şu anda millenicom'a geçiş aşamasındayım, pazartesi günü geçiş sağlanmaz ise ben de iptal ettirip, 20₺, 30₺ neyde üzerine koyup Türk Telekom'a geçeceğim. Altyapı problemim hiçbir zaman olmadı bulunduğum lokasyonda ama bu geçiş neden bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benizakura kullanıcısına yanıt
    Hocam olay çalışanlarda bitiyor. Mesela benim sorunum tamamen iş bilmeyen çalışanların sebep olduğu bir şey. Kurulum görevlisi diye kablo bağlamayı öğrettikleri birini gönderiyolar. Destek ekibine terim bilmeyen internet ne onu bile bilmeyen müşteriyi anlama becerisi olmayan torpilli insanları dolduruyolar sonra bi sürü problem. Olay bu tamamen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • relling R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün yine aradılar efendim size tekrar kurulum ekibi gönderelim iptal etmeyelim diyorlar.

    Gerçekten bu kadar yüzsüzünü de görmedim. Gönderdiğin kurulum görevlisi zaten düzgün kurulum yapmıyor. Üstüne müşterini Türk Telekom görevlisine ankastre bağlantısını yaptırmak zorunda bırakıyorsun. Sana 10 gün boyunca söylüyorum kurulum görevlisi gönder kontrol etsin düzgün bağlamış mi diye. Israrla göndermeyip aynı şikayeti Türk Telekom’a 3 defa yapıyosun ve hepsinde sıkıntı olmadığı anlaşılıyor. Şimdi iptal etmeye kalkınca kurulum görevlisi gönderelim diyorsun. Sen 10 gün dalga geçer gibi oyala iptal etmeye kalkınca kurulum görevlisi gönderelim. Böylelerinin hakettiği kelimeler ve cümleler belli zaten.

    Tekrar söylüyorum bu firmada çalışanların tamamı sizi mağdur etmeyi görev edinmiş insanlar. Uzak durun. Çevrenizde bu firmaya geçiş yapmayı düşünen insanlar varsa uyarın. Kimsenin mağdur olmaması adına belki görüpte vazgeçenler olur umuduyla konuyu sürekli uplayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türknet kendi görevini yerine getirmeyen, sizi mağdur etmek için çabalayan ve sorunlarınızı çözmek yerine sizi oyalayan insanların çalıştığı bir firmadır. Lütfen tercih etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relling -- 10 Ağustos 2020; 18:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün türk telekom tarafından kurulum yapıldı ve ankastreden benim daireme giden kabloda sorun olduğu ortaya çıktı. Değiştirdiler ve sorunsuz bir şekilde internet kullanıyorum. Türknet kurukum görevlisi kablolar sağlam demişti üstüne üstlük destekten de binamdaki kabloların ve ankastrenin kontrolü için ekip göndermesini istemiştim ama ısrarla 3 defa türk telekoma dolaptan bizim binaya akdar olan kabloların kontrol edilmesi için başvuru yapıyorlardı. Durum şuki adamlar bu kadar basit bi sorun için beni 16 gün oyaladılar ve firmalarının da bir müşteri kaybetmelerine sebep oldular.

    Sonuç olarak türknet vasıfsız kurulum görevlilerine ve destek elemanlarına sahip bir firmadır. Tercih etmeyiniz.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.