Şimdi Ara

Fitbit Charge 4'ün ilk görüntüleri internete düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Fitbit Charge 4'ün tasarımını gözler önüne seren basın görselleri internete düştü. Akıllı bilekliğin 2018'in Ekim ayında piyasaya sürülen Charge 3 modeliyle neredeyse aynı olduğu belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12'nin seri üretimi Mayıs ayında başlayabilir



    Cihaz gri tonları gösterebilen bir dokunmatik OLED ekrana sahip. Ekranda fiziksel aktivite bilgilerinin yanı sıra tarih ve saat gibi bilgiler yer alıyor. Charge 4'ün üzerinde dokunsal geri bildirim sağlayan tek bir tuş var.



    Kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesi gibi sağlıkla ilgili ölçümleri yapan sensörler kasanın altına yerleştirilmiş. Bu kısımda şarj pinleri ve altimetre deliğinin bulunduğunu da görüyoruz.





    Fiyatı da belli oldu



    Akıllı bilekliğin kayışları değiştirilebilecek. Charge 3 ile benzer tasarıma sahip olduğunu göz önüne alarak bu model için üretilen kayış ve diğer aksesuarların Charge 4 modelinyle de uyumlu olacağını söyleyebvarsayabiliriz.



    Gelen bilgilere göre cihaz daima açık ekran ve NFC gibi özelliklere sahip olacak. Basın görselleri akıllı bilekliği iki farklı renkte gösteriyor. Dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulması beklenen Fitbit Charge 4'ün fiyat etiketi ise 160 dolar (139 sterlin) seviyesinde olacak.








  • Yarasa ye, köpeği canlı canlı pişir, maymuna tecavüz et, sonra alın spor yaparken takarsınız diye bileklik yap, sokağa çıkamıyoruz sokağa...

  • Rouvax kullanıcısına yanıt
    Firma amerikan aslinda

  • Aynı şeyi ısıtıp ısıtıp getiriyorlar. Bunlara da bir AMD lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.