Şimdi Ara

PewDiePie, 2020 yılında YouTube’a ara vereceğini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 102 milyon abonesi bulunan YouTube fenomeni PewDiePie (Felix Kjellberg), platform için içerik üretme işine bir süre ara vereceğini duyurdu.



    Youtube’un nefret içerikli ifade ve paylaşımlar konusunda uygulamaya koyduğu yeni politikası hakkında görüşlerini bildirdiği bir videoda aldığı karar hakkında da konuşan YouTuber, 2020 yılı başlarında platforma ara verecek.Kararıyla ilgili detaylı bir açıklamayı ileri bir tarihte yapacağını ifade eden Kjellberg, kendini yorgun hissettiğini belirtmiş.



    Ayrıca Bkz.Google Türkiye doğruladı: Google servisleri uzlaşılana kadar yeni Android cihazlarda çalışmayacak!



    Son dönemlerdeki eylemleri sebebiyle eleştiri oklarını üzerine çeken YouTuber, ırkçı olduğu ifade edilen söylemleri ve “PewDiePie kanalına üye olun” sloganının kontrolden çıkıp silahlı saldırganlar tarafından da referans gösterilmesi üzerine sık sık gündeme gelmişti. Üyelerinden gelen içerik baskıları da kendisini yıpratmış olacak ki Kjellberg böyle bir karar almış.



    PewDiePie’ın paylaşımı çevrimiçi içerik üreticilerinin karşılaştığı “tükenmişlik” sorununa da dikkat çekiyor. Abone kaybetmemek adına aralıksız üretilen içerikler, YouTuberların kendilerine vakit ayırmalarının önüne geçebiliyor. Bakalım Kjellberg, kendini PewDiePie haline getiren mecradan ne kadar uzak kalabilecek?








  • Eleman yıllardır her gün video yayınlıyordu. Dinlemeyi hak etmiş olabilir bence.

  • Böyle gereksiz soytarılar platformların kalitesi çok düşürüyor bence direk bıraksın.

  • PewDiePie kim? Daha adını bile ilk kez duyuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de önceden ön yargıyla yaklaşmıştım ama son 1 senedir izliyorum gayet keyif aldığım bir kanal oldu. Tavsiye ederim.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Adam black ops çıktığından beridir içerik üretiyor(2010 olmalı.). Amnesia ile ününe sahip oldu aslında. Çocukken çok izlerdim fakat büyüdükçe artık bana hitap etmemeye başladı. Kötü bir içerik üretici değil ama bazen çok cıvıtıyor ve deli gibi çığlık atıyorlar. Aynısını diğer youtuberlarda yapıyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pewdiepie kanalına bi ısınamadım

    amnesia videoları eskiden oyun korku oyunu oynadığı videolar oldukça iyiyken birden ne olduysa abone patlamaları yaşadı ki o kadar izlenmeye aboneye değecek videolarınıda olduğunu düşünmüyorum

    o günden bu yana kalitesi bozuldu keşke 1 milyon abonede kalsaydı kanalı


    en son şu videodan sonra takip etmemeye başlamıştım

    6 sene öncesi





  • yaratıcı ve özgün içerik kalmadığı için böyle bir karar aldı bence.
  • enes batur gibi izleyici kitlesinin yaş oranı 9 :) tabi enes batur kopyacı herifin teki... Felix'e gelecek olursak adamın kitlesi mrbeast gibi değil. Biraz gül şaklabanlık yap çocuklar abone oluyor. Mrbeast ise adam emek veriyor çalışıyor ama abonesi olması gerekenden daha düşük.

  • YouTube Türkiye'nin aptal kanallarındam zerre farkı yok tamamen zaman kaybı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 3-4 senesinde baya iyiydi aslinda. Sonra her 4 youtube kanalindan 3 ü bu adami kopyalayinca bu da farkli olayim diye sapitti..

  • adamın sadece eski videoları aylık 1milyon dolar kazandırıyor. yenisini çekmesine gerek yok. inanmayan socialblade.com dan doğrulayabilir. Youtube'un zamanında google'a 10milyon dolara satıldığını düşünüyorum da şimdi adamlar kafalarını taşa vuruyordur herhalde.

  • ok boomer

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

    Böyle gereksiz soytarılar platformların kalitesi çok düşürüyor bence direk bıraksın.
    Kalite?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ben 0 dan advanced seviye ingilizceyi youtubeda ki ders videolari sayesinde ögrendim. Şu an ingilizce kitap okuyabiliyorsam youtubede ki kaliteli içerikler sayesinde. Hepsi sagolsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.