Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dexter342 kullanıcısına yanıt

    Hangi sürümdeydiniz ve hangi sürüme geçtiniz? Bilgi olarak saklamak isterim bu deneyimi. Değişiklik listesinde hatırlamadığım bir nokta olabilir.

  • Hocam 3.6.12 surumundeydim güncelleme yönteminde önizleme kısmını seçtim 3.7 beta 8 guncelleyince oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu modem üzerınde duruyorum.fiyatlar da bayagı artmış.2 el bulursam alacagım..

  • merhabalar


    Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem Router


    adlı modeminizi almayı düşünüyorum. şu an evimde superonline altyapısı ile vodafone fiber internet kullanıyorum. ekstra olarak türknet vdsl bağlantısı da yaptıracağım. ürününüz bu 2 interneti de ayrı ayrı destekliyor mu? sadece kablo tak ve çalıştır mantığı var mı?

    teşekkürler

  • topkapısarayı T kullanıcısına yanıt

    Birden fazla sağlayıcı bağlantısını yönetimsel olarak kullanabilirsiniz.


    Bu tarz kullanımınız için HERO DSL'e yönelmenizi tavsiye edebilirim. Nedenlerinin başında gigabit port ve daha güçlü işlemci revizyonunu söyleyebilirim.


    Kablo tak çalıştır mantığı, servis sağlayıcıların kendi verdiği cihazlarda, uzaktan yönetim durumu sebebi ile olabilmektedir.


    Alacağınız tüm modem/router modellerinde PPPOE kullanıcı adı ve şifre ile VLAN ayarlarını yapmanız gerekmektedir. Keenetic ile bunu çok rahat yapabiliyorsunuz.

  • Selamlar, eve kadar fiber kullanıyorm GPON ile. Zyxel, Asus, Tplink denemediğim modem kalmamıştı. Türknetin 5G modemini bile almıştım para ile. Keenetic Ultra AC2600 ürününü sahibindende 750 tlye satın aldım. Hayatım boyunca modem kullanmadığımı fark ettim. Masaüstü gaming bilgisayarım kablo ile bağlı modeme, farkı size şöyle izah ediyim.


    Harddiskli bilgisayardan SSD ye geçmiş gibi gözle görülür bir uçurum hız farkı var sırf başlı başına... Sayfa açılışlarında çok ciddi fark var. İlk sayfa açılma anı cevap süresi çok ama çok hızlı! Almayı düşünenler, markanın fiyatı biraz yüksek vs gibi çekingeleri olanlar düşünmeden MUTLAKA ALSIN ! Efsane bir ağ performansı var.

  • topkapısarayı T kullanıcısına yanıt
    Merhaba topkapısarayı,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber (EtherWAN) destekli Extra DSL modemimiz ülkemizde hizmet veren tüm alt yapıları desteklemektedir. Kullanıcı adı / şifre ve Vlan ID değerinizi biliyorsanız Fiber ve DSL interneti Extra DSL cihazında sonlandırabilir istediğiniz kullanıcıları istediğiniz internet hattınızın üzerinden erişimine izin verebilirsiniz.

    Tak çalıştır mantığı ISP firmaları tarafından verilen üzerinde ISP firmalarınına özel yazılım bulunan cihazlarda yapılmakta olup Keenetic cihazlarında alt yapınıza uygun olarak kurulum yapmanız gerekmektedir.
  • yurdakull kullanıcısına yanıt

    Alan memnun satan çok uyguna vermiş. Güle güle kullanın. Ultra bir canavar olabilir. :)

  • iyi gunler sayın keenetic yetkilisi

    bende keenetic modem almak istiyorum ama modem ozellikleri filan hic bilmiyorum.

    kullanmış oldugum firma turk net vdsl 2 kullanıyorum. modemi kablolu kullanıyorum kablosuz benim icin cok cok onemli degil. bana hangi modeli tavsiye edersiniz? IPv6 teklonojisi olmasını istiyorum. giriş seviyesi modeller degilde orta sınıf bir model tavsiye edebilirsiniz ileriye dönük.


    @KEENETIC




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 4 Aralık 2021; 9:54:32 >
  • Modem olan 4 model mevcut.


    Omni DSL

    Extra DSL

    Hero DSL

    Peak DSL


    Karşılaştırma tablosu;


    Bütçeniz 1200TL'ye çıkabiliyorsa tercihimi kalın karakterli olarak belirttim.

  • peki hocam IPv6 destekliyormu ? birde size guvenerek nerden almamı tavsiye edersiniz?

  • Keenetic tüm modellerin Ipv6 desteği mevcut. Bileşen kurulu olması ve pppoe ayarlarında Ipv6 seçili olması yeterli. ISP'nin desteği olduğu sürece bağlantınız Ipv6 üzerinden olur.

    Özelden diğer sorunuza cevap veriyorum.

  • Merhaba aynı daire içinde iki adsl hattını tek modem üzerinden dağıtabilir miyim? Extra DSL modemim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL için telefon hattı tek porttur.

    ikinci DSL hattı için bir modeminiz var ise köprü moduna alıp, Extra DSL'de sonlandırabilir ve iki hattın yönetimini tek bir modem üzerinden yapabilir, Yedek bağlantı oluşturabilir, çoklu TCP/UDP soketi destekleyen uygulamalar için birleştirebilirsiniz.

  • Peki düzgün statik bir internet kullanımı için bu markanın KN-2111 model modemini 880₺'ye almak ne kadar mantıklı, kimse bunu sormamış. Yemin ediyorum almak istiyorum fakat 880₺ vermeye gönlüm el vermiyor. Sürekli bu lanet TT'nin verdiği modem bağlantımı koparıyor. Bu modemi almak istiyorum ama 880₺ gerçekten bir modem için bence çok fazla

  • Merhaba hsngencer,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber (EtherWAN) destekli Omni DSL - Extra DSL - Hero DSL yada Peak DSL modellerimizi inceleyebilirsiniz. Tüm modellerimizde IPV6 desteği bulunmakta olup ilgili cihazlar arasında bulunan farklılıkları görmek için aşağıdaki linke tıklayarak karşılaştırma tablosundan yararlanabilirsiniz. Ürünlerimizihttps://keenetic.com.tr/tr/shops linkine tıklayarak Online satış noktaları yada Partner bayilerimizden satın alabilirsiniz.


    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-peak-dsl,keenetic-hero-dsl,keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl




  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kysis ,

    DSL modemlerde DSL portu tek port olarak gelmektedir, ikinci DSL hattınız varsa Köprü (Bridge) modu desteği olan ikinci bir DSL modem ile ikinci internetizi Ethernet bağlantısı üzerinden Extra DSL cihazınızda sonlandırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.