Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.830
Cevap
106
Favori
207.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI






    Sevgili DonanımHaber Takipçileri,

    Ev ve İş yerleri için fark yaratan benzersiz kablosuz Whole-Home ve yazılım nitelikleri ile KEENETIC Premium modem routerlarımız ile ilgili bilgi ve destek almak için bu sayfamızdan da bizlere ulaşabilirsiniz.

    KEENETIC TÜRKİYE

    www.keenetic.com.tr , bilgi(at)keenetic.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 14 Nisan 2020; 16:0:41 >
  • Fiyatlarınız çok pahalı yani ben bu fiyata daha kaliteli ürünler alabilirim zira alternatif satıcılar'da aynı ürünü daha uyguna satabiliyor.

    Fiber altyapım var ama keenetic'e para vereceğime daha iyi modemler alabilirim mesela drytek yada diğer markalara bakardım.

    Kısacası ürünleriniz her ne kadar iyi olsa bile daha yeni Türkiye'ye geldiniz kimse sizin markanızı bilmiyor.

    Bence iyi bir kampanya yapıp insanların denemesine izin vermeniz gerekir.
    Karşılaştığım sıradışı firmalardan birisiniz. Potansiyel bir müşterinizin bile isteğini (ne kadar kolay veya zor olursa olsun) bu kadar kısa bir süre içerisinde sisteminize eklediniz. Üstelik oluşturmuş olduğunuz kurulum rehberi harika. Gerçekten tebrik ediyorum ve bu çizginizin hiç bozulmamasını diliyorum.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Quattro

    Hocam Linksys hadi bir derece de(OpenWRT desteklileri kastediyorum) Asus cidden o eski ivmeyi sürdüremedi.
    Asus'un yazılım desteği çok zayıf.
    Kafalarına göre iş görecek alete yazılım vermeyebiliyorlar.
    Çinli Android telefonlar gibi ne kadar yazılım alıp almayacağı belirsiz.
    Bu benim başıma DSL N5U'da geldi. Kafalarına göre yazılımı kestiler. Cihazın vaad edilen özelliklerinin bir kısmı doğru dürüst çalışmadı. Bir torrent uygulaması vardı evlere şenlik.
    Güvenlik açığı meselesi de var işin. Düzenli güncelleme almayan modem bir açıkla zombi bilgisayara dönüşebilir.
    Kimse işin bu kısmına dikkat etmiyor ama güncelleme işi çok önemli. Her türlü verimiz bu aletler üzerinden nete çıkıyor.

    Alıntıları Göster
    Merhaba Quattro,

    Keenetic olarak son derece gelişmiş ve nitelikli KeeneticOS işletim sistemi sayesinde cihazlarda OpenWRT desteği bulunmakta olup en güçlü olduğumuz özelliğimizden biri de yazılım desteği, gelişmiş bulut yazılımı sayesinde ürünlerimiz sürekli olarak güncel teknolojiyi Örn. WPA3 desteği, oluşa bilecek güvenlik sorunlarına çok hızlı bir şekilde müdahale ederek modemlerin zombi modemlere dönmesini engellemektedir. Ürünlerimiz 3 yıl donanım garantisinin yanı sıra piyasaya çıkmış olan bir ürünün phase out olduktan sonra 4 yıl da yazılım garantisi verilmektedir şöyle düşünürsek piyasaya yeni çıkmış bir ürün satın aldığınızda ürünün phase out olana kadar geçen süre + 4 yıl gibi rakiplerimizin sunmadığı yazılım destek garantisi sunmaktayız.
    uAbesni u kullanıcısına yanıt
    U uAbesni demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: uAbesni

    Ac1200, 500 lira civari fiyat cikiyor. Guzel para da neden diger markalar yerine bunu almaliyim?
    Merhaba uAbesni,

    Neden Keenetic ürünlerini tercih etmeliyim sorunuz için cevabımız biraz uzun olabilir keyifli okumalar dileriz. Aslında bir çok nedeniniz var...

    Saygılarımızla;

    Neden Keenetic? Faydaları Neler?

    Yaratıcı ve ezber bozan düşünce tarzı

    2010 yılından bu yana geliştirmekte olduğumuz modüler Keenetic OS yazılımı, kusursuz bir şekilde optimize edilmiştir.

    Bu sayede kullanıcılar gereksiz donanım kaynaklarına ekstra ücret ödemek zorunda kalmadan veya alternatif güncelleme kurulumlarını düşünmeden ihtiyaçları olan bileşenleri ve uygulamaları kendi başlarına diledikleri gibi seçme imkanına sahiptir.

    Bu işlevsellik, giriş seviyesi cihazlarımızdan en son model cihaza kadar tüm cihazlarımız için geçerlidir.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Her platforma uygun Wi-Fi sistemi

    Modellerimiz arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ekstra Wi-Fi sinyal yükselticilere sahip yüksek hassasiyetli büyük antenler sayesinde maksimum çekim alınana sahip olabilirsiniz.

    Daha geniş bir kapsama alanı ve kesintisiz bağlantı sağlamak isterseniz Keenetic ürününü merkezden yönetilen bir Wi-Fi sistemine bağlayarak yapısı ve boyutları ne olursa olsun evinizin tamamında kusursuz bir dolaşım gücü yakalayabilirsiniz.

    MESH bağlantılar kullanılarak konfigürasyon optimize edilebilirsiniz.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Siber Tehditlere Karşı Güçlü Koruma


    Keenetic Firewall ile dışarıdan müdahaleye izin vermeyen SSL doğrulama sistemi ile ağınızı mümkün olan en yüksek seviyede korunmaktadır.

    Kullanıcı aygıtlarını / akıllı cihazları korumak ve ebeveyn kontrolüne müdahale edilmesini önlemek amacıyla router cihazlarında SkyDNS ve AdGuard servisleri sunmaktadır.

    İşletim sistemi otomatik olarak kendini güncelleyerek en yüksek seviyede koruma sağlamaktadır.

    Kablosuz ağınızın güvenliği, son teknoloji olan WPA3 şifreleme türü ile tüm Keenetic ürünlerlerinde sağlayabilirsiniz.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Yedeklenebilir Güvenilir İnternet

    Keenetic cihazları MultiWAN özelliklere sahiptir. Cihazlarınızı birden farklı şekilde internete bağlayabilirsiniz. Dilerseniz bu genişbant bağlantıları aynı anda da kullanabilirsiniz.

    Sahip olduğu yedeklenebilir güvenilir internet bağlantısı ile Keenetic, kullanıcılara özgürce bağlanma olanağı sunar. Türkiye’de yalnızca Keenetic’te sunulan Kablosuz Servis Sağlayıcı özelliği ile, DSL bağlantınız kesilse bile akıllı telefonunuzun internetini tüm ağınızla otomatik olarak paylaşabilirsiniz.

    Yedeklenebilirlik özelliği özellikle eczane, otel ya da market gibi sürekli internet bağlantısı gerektiren çalışma alanlarının aradığı en temel özelliklerden birisidir.

    3G/4G USB Modem Desteği

    USB portu bulunan tüm Keenetic model ürünler; kesintisiz bağlantı kontrolü ve internetinizi yedeklemek için 150'yi aşkın 3G/4G/LTE modemi desteklemektedir.
     
    USB Fonksiyonları ve Uygulamalar
     
    Windows, Time Machine uygulamalı Apple için dosya sunucusu, bağımsız torrent indirme, 4K destekli DLNA sunucusu güvenli dosya ve yazıcı paylaşımı USB sürücüye dahildir.

    Desteklenen güncel USB yazıcıların listesine web sitesinden ulaşılabilir.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Uzmanlık Gerektirmez
     
    Keenetic yönlendiriciler varsayılan olarak son derece güvenli konfigüre edilmiştir.

    Kullanıcı müdahalesine minimum seviyede ihtiyaç duyulduğu için hata sayısı çok azdır.

    Neredeyse her şey mobil uygulamadan konfigüre ve kontrol edilebilir.

    Web konfigürasyon aracında bulunan online yardım sizi kapsamlı bir bilgi tabanına yada doğrudan - pazarın en iyi teknik destek merkezine yönlendirir.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Uzman Sistem Yöneticilerinin Beğenisini Kazandı

    Küçük işletmelerde profesyonel yöneticilere, mevcut VPN teknolojisi (IPSec, L2TP over IPSec, OpenVPN, PPTP, ve SSTP sunucular ve istemciler) ile Ethernet over IP, GRE, ve IP over IP tünel sağlanmaktadır.
     
    Servis yetkilendirmesi için onlarca hazır profile sahip misafir Wi-Fi ağı için sabit portal da sağlanmaktadır.

    Garanti ve Destek


    Keenetic kullanıcıları, ürünü satın aldıkları andan itibaren 3 yıllık garanti ve destek hakkına sahiptir. Bunun yanı sıra cihaz ne zaman piyasaya çıkmış olursa olsun 4 yıllık işlevsellik ve güvenlik güncellemelerinden de yararlanabilirler.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI











    Merhaba Grimfrost,

    Müşterilerimizin talepleri bizler için her zaman değerlidir. Keeentic olarak bizleri rakiplerimizden ayıran bir çok özelliğimiz bulunmaktadır bu özelliklerimizden biride cihazlarımızda bulunan kendi işletim sistemimiz KeeneticOS işletim sistemidir. Donanımsal olarak bir sorun teşkil etmeyen geliştirmeler her zaman değerlendirilerek müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.

    Sizlerinde talebi doğrultusunda OpenVPN sunucu hayata geçirilmiştir. Aşağıdaki makalemizden yararlanarak OpenVPN sunucu olarak da kullanabilirsiniz.

    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000880359-OpenVPN-sunucusu

    Benim görüşüm şu şekilde, bir ürün gamına yöneliyorsanız o alanda ana ürünü olan markalara yönelmeniz hocam. Örnek kulaklık alıyorsanız Beats gibi Sennheiser gibi markalar, modem veya router alırken de ana işi bu olan markaları öneririm. Asus her yerde var evet güzel hoşta, pc iç donanımları hariç Asus'un çok kaliteli yaptığı bir ürün gamı genel olarak yok. Firmalar bu şekilde dallandıkça maalesef kaliteleri de düşüyor. Sadece parça olarak değil, güncelleme gelmiyor, sorun olduğu zaman çözmek mesele oluyor.


    Söylediğiniz AX3000 V2'da bakıyorum ürüne güncelleme ilk 3 ayda bir geliyormuş sonra, muhtemelen buglar vardı onlar için hızlı çözümler gelmiş, en son güncelleme 6 ay geçtikten sonra 15'inde gelmiş. Yani, Asus bu cihazı her an salabilir. Dünyanın tepkisini çektikten sonra geçenlerde senede 1 güncelleme getirmeye başladılar modemlerine hala öyle mi bilmiyorum.


    Ağ ürünü alacaksam da örnek veriyorum ana işi bu olan atıyorum Zyxel, Netgear işte Keenetic gibi markaların ürünlerini almak daha iyi olacaktır.

  • Kablonet icin modem uretiyor musunuz?
  • Kullanilan Islemcilerin çoğu mediatek.cihazlarda kararlılık nasıl?
  • Ac1200, 500 lira civari fiyat cikiyor. Guzel para da neden diger markalar yerine bunu almaliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAbesni -- 23 Ekim 2019; 14:13:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierr

    Kablonet icin modem uretiyor musunuz?
    Merhaba Ali Bey,

    Kablonet uyumlu modem üretmiyoruz.

    Saygılarımızla;



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 23 Ekim 2019; 15:32:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diamondx

    Kullanilan Islemcilerin çoğu mediatek.cihazlarda kararlılık nasıl?
    Merhaba Diamondx,

    MediaTek alanında kendini kanıtlamış bir marka, Keenetic 2010 yılından bu yana onlarca model cihazın lansmanını yapılmış olup, markamızın kullanıcı sayısı günümüz itibari ile beş milyonu aşmış durumdadır. Ürünlerin kararlı çalışması için donanım özelliklerinin yanı sıra KeeneticOS işletim sistemi yazılımımız sayesinde müşterilerimize stabil ve kusursuz bir performans sağlamaktayız.

    Saygılarımızla;
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uAbesni

    Ac1200, 500 lira civari fiyat cikiyor. Guzel para da neden diger markalar yerine bunu almaliyim?
    Merhaba uAbesni,

    Neden Keenetic ürünlerini tercih etmeliyim sorunuz için cevabımız biraz uzun olabilir keyifli okumalar dileriz. Aslında bir çok nedeniniz var...

    Saygılarımızla;

    Neden Keenetic? Faydaları Neler?

    Yaratıcı ve ezber bozan düşünce tarzı

    2010 yılından bu yana geliştirmekte olduğumuz modüler Keenetic OS yazılımı, kusursuz bir şekilde optimize edilmiştir.

    Bu sayede kullanıcılar gereksiz donanım kaynaklarına ekstra ücret ödemek zorunda kalmadan veya alternatif güncelleme kurulumlarını düşünmeden ihtiyaçları olan bileşenleri ve uygulamaları kendi başlarına diledikleri gibi seçme imkanına sahiptir.

    Bu işlevsellik, giriş seviyesi cihazlarımızdan en son model cihaza kadar tüm cihazlarımız için geçerlidir.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Her platforma uygun Wi-Fi sistemi

    Modellerimiz arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ekstra Wi-Fi sinyal yükselticilere sahip yüksek hassasiyetli büyük antenler sayesinde maksimum çekim alınana sahip olabilirsiniz.

    Daha geniş bir kapsama alanı ve kesintisiz bağlantı sağlamak isterseniz Keenetic ürününü merkezden yönetilen bir Wi-Fi sistemine bağlayarak yapısı ve boyutları ne olursa olsun evinizin tamamında kusursuz bir dolaşım gücü yakalayabilirsiniz.

    MESH bağlantılar kullanılarak konfigürasyon optimize edilebilirsiniz.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Siber Tehditlere Karşı Güçlü Koruma


    Keenetic Firewall ile dışarıdan müdahaleye izin vermeyen SSL doğrulama sistemi ile ağınızı mümkün olan en yüksek seviyede korunmaktadır.

    Kullanıcı aygıtlarını / akıllı cihazları korumak ve ebeveyn kontrolüne müdahale edilmesini önlemek amacıyla router cihazlarında SkyDNS ve AdGuard servisleri sunmaktadır.

    İşletim sistemi otomatik olarak kendini güncelleyerek en yüksek seviyede koruma sağlamaktadır.

    Kablosuz ağınızın güvenliği, son teknoloji olan WPA3 şifreleme türü ile tüm Keenetic ürünlerlerinde sağlayabilirsiniz.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Yedeklenebilir Güvenilir İnternet

    Keenetic cihazları MultiWAN özelliklere sahiptir. Cihazlarınızı birden farklı şekilde internete bağlayabilirsiniz. Dilerseniz bu genişbant bağlantıları aynı anda da kullanabilirsiniz.

    Sahip olduğu yedeklenebilir güvenilir internet bağlantısı ile Keenetic, kullanıcılara özgürce bağlanma olanağı sunar. Türkiye’de yalnızca Keenetic’te sunulan Kablosuz Servis Sağlayıcı özelliği ile, DSL bağlantınız kesilse bile akıllı telefonunuzun internetini tüm ağınızla otomatik olarak paylaşabilirsiniz.

    Yedeklenebilirlik özelliği özellikle eczane, otel ya da market gibi sürekli internet bağlantısı gerektiren çalışma alanlarının aradığı en temel özelliklerden birisidir.

    3G/4G USB Modem Desteği

    USB portu bulunan tüm Keenetic model ürünler; kesintisiz bağlantı kontrolü ve internetinizi yedeklemek için 150'yi aşkın 3G/4G/LTE modemi desteklemektedir.
     
    USB Fonksiyonları ve Uygulamalar
     
    Windows, Time Machine uygulamalı Apple için dosya sunucusu, bağımsız torrent indirme, 4K destekli DLNA sunucusu güvenli dosya ve yazıcı paylaşımı USB sürücüye dahildir.

    Desteklenen güncel USB yazıcıların listesine web sitesinden ulaşılabilir.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Uzmanlık Gerektirmez
     
    Keenetic yönlendiriciler varsayılan olarak son derece güvenli konfigüre edilmiştir.

    Kullanıcı müdahalesine minimum seviyede ihtiyaç duyulduğu için hata sayısı çok azdır.

    Neredeyse her şey mobil uygulamadan konfigüre ve kontrol edilebilir.

    Web konfigürasyon aracında bulunan online yardım sizi kapsamlı bir bilgi tabanına yada doğrudan - pazarın en iyi teknik destek merkezine yönlendirir.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Uzman Sistem Yöneticilerinin Beğenisini Kazandı

    Küçük işletmelerde profesyonel yöneticilere, mevcut VPN teknolojisi (IPSec, L2TP over IPSec, OpenVPN, PPTP, ve SSTP sunucular ve istemciler) ile Ethernet over IP, GRE, ve IP over IP tünel sağlanmaktadır.
     
    Servis yetkilendirmesi için onlarca hazır profile sahip misafir Wi-Fi ağı için sabit portal da sağlanmaktadır.

    Garanti ve Destek


    Keenetic kullanıcıları, ürünü satın aldıkları andan itibaren 3 yıllık garanti ve destek hakkına sahiptir. Bunun yanı sıra cihaz ne zaman piyasaya çıkmış olursa olsun 4 yıllık işlevsellik ve güvenlik güncellemelerinden de yararlanabilirler.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI














    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 23 Ekim 2019; 15:53:29 >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkurler. 250 m2 dubleks evim ve 100 m2'lik bahcemde surekli cekim problemi yasiyorum. Kac tane modem denediysem ayni. En azindan evin icinde rahat bir sekilde baglanabilmek istiyorum. Extra Dsl (ac 1200) benim problemimi cozebilir mi? Ayrica fiyat konusunda da ekstra bir bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • wifi çıkışları kaç watt?
  • uAbesni U kullanıcısına yanıt
    Sizin işinizi görecek modem AC88u araştırın sahibinden üzerinde bulabilirsiniz. Çekim gücü 3 daire kullanıyoruz 50 mbit interneti. En az çeken yer 42mbit civarı çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

    Bu mesaj silindi.
    Merhaba teknotakip_tr;

    Öncelikle nazik karşılamanız ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Keenetic, işlemci ve belleği aşırı yoran diğer cihazların aksine, kullanım ve performans açısından etkili, son teknoloji harikası Wi-Fi yönlendiriciler sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti sağlayan optimize edilmiş yazılımlarla, etkililiği kanıtlanmış sağlam donanımlar kullanılarak üretilmiştir. Ürünlerimiz ile ilgili çeşitli platformlarda ürün incelemeleri videolarından bazıları aşağıdaki gibidir iyi seyirler dileriz.










  • uAbesni U kullanıcısına yanıt
    Merhaba UAbesni,

    EXTRA DSL cihazımızda 4X5 dBi çok yönlü dipoler antenler bulunmakta olup ayrıca diğer rakiplerimizden bizi ayıran ve özel kılan 4 amplifier (güçlendirici / yükseltici) ile mükemmel bir kablosuz sinyal performansı sunmaktayız. Bu özellik sayesinde en uzak noktadaki cihazları algılayarak sinyal performansını uç noktadaki cihazlara iletebilmektedir. 2.4 ve 5 Ghz yayınları tek bir ssid üzerinden yapmasıda kullanıcılara büyük avantaj sağlamaktadır artık kullanıcılar her iki bandın sinyallerini tek bir ssid de görerek oluşan ssid kirliliğinden kurtulmaları yanı sıra band streenig (band yönlendirmesi) Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI özelliği sayesinde bandlar arası geçişleri sizlere hiç bir kesinti hissettirmeden otomatik olarak yapılmasını sağlamaktadır.

    Keenetic Wi-Fi sistem sayesinde tüm Keenetic ürünleri Mesh yapabilmekte olup kablosuz sinyal menzilini yükseltilmesi gereken alanlarda tercih edeceğiniz herhangi bir keenetic cihazı ile ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: command_4

    wifi çıkışları kaç watt?
    Merhaba command_4;

    CE Standartlarına göre toplamda 20 dBm çıkış gücüne sahip olup üzerinde 4X5 dBi çok yönlü dipoler antenler bulunmaktadır. Extra DSL cihazımızın antenlerinde zayıf sinyalleri algılayıp güçlendiren 4 adet amplifier (güçlendirici / yükseltici) sayesinde kablosuz sinyal performası ile fark yaratmaktadır. Ayrıca tüm ürünlerimizde Yeni nesil kablosuz ağ teknolojisi MU-MIMO ( Multi-User, Multi-Input, Multi-Output ) desteği bulunmakta olup kablosuz yönlendiricinin birden fazla cihazla aynı anda iletişim kurmasını ve veri alış verişi yapmasına olanak sunuyor.

    Örneğin Telefonunuz, bilgisayarınız, smart tv ve oyun konsolunuz aynı anda bağlantı talebi yolladığında, Keenetic cihazınız sahip olduğu bant genişliğini bölerek cihazlarınızın sıra beklemeden talep edilen bağlantıya ulaşmasını sağlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba command_4;

    CE Standartlarına göre toplamda 20 dBm çıkış gücüne sahip olup üzerinde 4X5 dBi çok yönlü dipoler antenler bulunmaktadır. Extra DSL cihazımızın antenlerinde zayıf sinyalleri algılayıp güçlendiren 4 adet amplifier (güçlendirici / yükseltici) sayesinde kablosuz sinyal performası ile fark yaratmaktadır. Ayrıca tüm ürünlerimizde Yeni nesil kablosuz ağ teknolojisi MU-MIMO ( Multi-User, Multi-Input, Multi-Output ) desteği bulunmakta olup kablosuz yönlendiricinin birden fazla cihazla aynı anda iletişim kurmasını ve veri alış verişi yapmasına olanak sunuyor.

    Örneğin Telefonunuz, bilgisayarınız, smart tv ve oyun konsolunuz aynı anda bağlantı talebi yolladığında, Keenetic cihazınız sahip olduğu bant genişliğini bölerek cihazlarınızın sıra beklemeden talep edilen bağlantıya ulaşmasını sağlıyor.

    Alıntıları Göster
    100mw çıkış gücüne sahip yani. teşekkürler.
  • Bir dönem OpenWRT tabanlı bir cihaza sahip olmuş kurcalamış olarak özellikler hoşuma gitti. Cihazlar güzele benziyor.
    Evdeki router cihazım arıza yaparsa karşılaştırma listeme eklerim bundan sonra.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.