Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: noval_06 , noval_06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.892
Cevap
106
Favori
210.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar kolay gelsin Keenetic extra modemi kullanıyorum Superonline fiber üzerinden Sorununum şu Vpn bağlantısı için Surfshark sitesinden üyelik aldım İkev2 bağlantı protokolü üzerinden bağlantı yapmaya çalışıyorum fakat hiç bir şekilde bağlantı yapamadım


    Windows 10 nun üzerinde ki vpn bağlatısından oluyor fakat Keenetic router üzerinden yapamadım. Yarıdımcı olursanız sevinirim.


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI




  • Selamlar
    Hazırsanız önce izah ediyorum; Evim 3katlı. Vdsl hattı orta kata geliyor ve kablosuz modeme giriyor. Bu katta internet gayet güzel çalışıyor FAKAT alt ve üst kata bu modemin sinyali ulaşmıyor, çünkü bina eski duvarlar betonarme ve kalın(cezaevi duvarı yapmış herifler). Orta kattaki modemin yanınsa biri alt kata diğeri üst kata giden 2adet bağımsız cat6 kablom var.
    Şimdi soruyorum ;
    *Eğer mümkünse orta kattaki modemden interneti alıp üst kata taşıyıp sinyal verecek ve katlar arasında geçiş yaparken modem değiştirmemi gerektirmeyecek bir dağıtıcıya,
    *Böyle bir teknoloji yoksa orta kattaki modemden gelen interneti alıp bulunduğu yerde kablosuz dağıtacak bir alete intiyacım var.
    En ucuz cihazı önermenizi rica ederim.
    Not: Katlardaki kabloların çıkış noktalarında priz de var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • dexter342 kullanıcısına yanıt
    Merhaba dexter342,

    Cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • Koray_Aykut kullanıcısına yanıt
    Merhaba Koray_Aykut ,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Mesh sistem kullanmak için tüm cihazların Keenetic marka olması gerekmektedir. Geneleksel Erişim Noktası / Menzil genişledici modlarda cihazlar arasında geçişler otomatik olarak yapılmaz. Kablosuz bağlantı hızı 802.11 N 300 Mbps sizin için yeterliyse ana modem olarak Omni DSL diğer katlarda Start / Lite yada Omni model router cihazlarımızı kablo ile bağlayarak mesh sisteme dahil edebilirsiniz.

    Kablosuz teknoloji 802.11 AC 1200 Mbps hızlara ulaşmasını isterseniz ana modem yerine Extra DSL katlara ise City (AC 750 Mbps) Air yada Etra (AC 1200 Mbps) model router cihazları ile mesh sistem üzerinden ağınızı genişletebilirsiniz. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Özel mesaj ile detay sordum.

  • Koray_Aykut kullanıcısına yanıt
    Merhaba Koray_Aykut,

    DM üzerinden yanıt verildi kontrol edebilirsiniz.
  • dexter342 kullanıcısına yanıt

    modeminin güvenik duvarı bölümünde, bahsettiğin ike protokolü için udp 500 portunu kural olarak ekle. yani port yönlendirme yapacaksın. udp500 den udp500'e



    windowsun firewall ayarlarında da vpn ayarı için hangi portun kullanıldığına da bakabilirsin.

  • dexter342 kullanıcısına yanıt

    DNS olarak ne kullanıyorsun protokol için?

    GÜvenlik duvarı ile ilgili bir ayara ihtiyacın yok Keenetic kendi halleder protokolleri. Surfshark'ım olmadığı için tecrübe etmedim fakat takip ettiğin kurulum yöntemi sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Grubumuzda test edildikten sonra paylaşılmıştı.


    İlgili makalede ile de atladığınız bir küçük nokta olabilir mi? https://help.keenetic.com/hc/ru/articles/360014239040





  • Merhaba,


    @KEENETIC Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem Router modemi kullanıyorum.


    Yaklaşık 2 aydır yaşadğım sorunun çözümünü bulamadım ve bulamadınız. 1 ay önce teknik servis arkadaşlar uzaktan bağlantı yaptı bir kaç ayar verdi ama sorunum hala devam ediyor.


    Sorun şu; evde kullandığımız cep telefonları modeme wifi üzerinden baglı olmasına ragmen ansızın zamanı belli olmaksızın net erişimi saglanamıyor diye uyarı veriyor. Wifi baglı ama modemde internet yok uyarısını veriyor. Telefon da wifi yi kapatıp açınca düzeliyor. Sorunun çözümü var mı?

  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Merhaba FoxPark,

    Kaydınızı incelemek isteriz destek@keenetic.com.tr adresine daha önce kayıt oluşturduğunuz bilgilerinizi iletirseniz öncelikle eski kayıtlarınızı inceleyip sonrasında yaşadığınız durumu analiz etmek için sizinle iletişime geçebiliriz.
  • acaba diyorum o özellik, modemde port açıyor olabilir mi? Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    hocam dediğiniz gibi yaptım ama olmadı


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
  • dexter342 kullanıcısına yanıt

    vpn protokolü için ek özellik yüklemen gerekebilir. arkadaş doğru söylüyor. belki yüklü olup da bug da olabilir. o yüzden güncelleme yapman gerekebilir de. ilgili protokol için ek özellik var ise o özellik içinde port tanımlaması yapılmış olmalı demek istemiştim ben son mesajımda. vpn portunu modem belirleyebilir ama vpn bağlantıda kullanılacak port var bir de kullanılmaması gereken portlar var. bu ek özelliği incelemek için baktım ama sadece modeme entegre oluyor galiba?

  • Merhabalar hocam sorunu çözdüm cihazın işletim sistemini güncelleyince sorun çözüldü.

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Sorunu çözdüm hocam modemin işletim sistemini güncelleyince surfshark ağına bağlandı.

  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.