Şimdi Ara

Yeni Batman filminin kötü adamı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Batman filminin kötü adamı belli oldu



    Robert Pattinson'u kara şovalye rolünde göreceğimiz yeni Batman filmi yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Yapımcı stüdyo Warner Bros, filmin kötü adamını canlandıracak ismi de nihayet resmen açıkladı. Son yılların başarılı aktörlerinden olan Paul Dano, Riddler (Edward Nashton) karakteriyle The Batman filminde yer alacak.



    Batman çizgi romanlarının en ünlü kötü adamlarından olan Riddler, ilk olarak 1948 yılında tanıtılmıştı. Suç işlerken kullandığı bilmeceleri/bulmacalarıyla tanınan Riddler, yeşil şapkası ve mor eldivenleriyle Batman dünyasının en ikonik karakterlerinden birisi konumunda bulunuyor.



    Sinemaseverler Paul Dano'yu genellikle There Will Be Blood, Little Miss Sunshine ve 12 Years a Slave gibi filmlerden tanıyor. Dano, bu filmlerde ortaya koyduğu müthiş performanslarla seyircilerin beğenisini kazanmayı başarmıştı. 35 yaşındaki aktör şimdi The Batman filmiyle oyunculuk kariyerini bir üst seviyeye taşıyacak. 



    Planet of the Apes serisinin ünlü yönetmeni Matt Reeves tarafından yazılıp yönetilen The Batman filmi, 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. Filmin şu ana kadar belli olan oyuncu kadrosu şu şekilde:




    • Robert Pattinson (Batman)

    • Zoe Kravitz (Catwoman)

    • Paul Dano (Riddler)

    • Jeffrey Wright (Commissioner Gordon)







    Kaynak:https://www.theguardian.com/film/2019/oct/17/paul-dano-riddler-batman-cast







  • Yaptiginiz ve sahsen cok da rasyonel bulmadigim bir elestirinin ardina yazilacak cevabi kaldiramayacaksaniz tartismali yorumlar yazmayin bu bir. Cevapta size yonelik hicbir hakaret olmamasina karsi basit bir laf giydirmeyi kaldiramiyorsunuz bu iki. Siz de beni tanimiyorsunuz ve beni "insan" olmayan, saygisiz, seviyesiz ve yapmacik olarak nitelendirdiniz bu da uc. Bence sizin karakteriniz bu sekildeyse sizin kendi karakterinizi donup bir sorgulamaniz lazim. Bir karsi yanita kufursuz hakaretleri siralamak normal bir kisilige ait unsurlar degildir.
  • Bundan sonra Joker'in yanındayız, kahrolsun Batman :D

  • Tamamsak çekin artık şu filmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu karakteri harcamazlar inşallah. En az joker kadar etkili bir kötü adam çıkma potansiyeli var. Nolan, 3. filmi seferoğulları-tellioğulları savaşı şeklinde çekeceğine bu karaktere odaklansaydı, belki bi efsane daha çıkartırdı.

  • Paul Dano çok güçlü bir oyuncu ve her oynadığı filmde karakterle baya bir özdeşleşiyor. Özellikle yıllar önce izlediğim Kan Dökülecek filmindeki performansı çok iyiydi. Swiss Army Man da mükemmeldi.

  • Gorden zenci, kedi kadın zenci, bulmacacı ve Batman süt beyazı.

    Ne anlatmaya çalışıyorlar acaba?

  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    Boş yorumlarda bugün...

  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    Tuh, vay akilsiz Nolan. Keske Dark Knight Rises'i cekmeden once DonanimHaber uyelerinden cizgi roman gurusu, Batman uzmani, Gotham analisti, senaryo ustadi sadrag i bulup danissaymis. Yazik etmis Dark Knight trilojisine.

  • Afodfrea kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerime tercüman olmuşsun hocam :)

  • Christopher Nolan'ın yönettiği Christian Bale'li Batman filmi istiyoruz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizler nasıl insanlarsınız anlamıyorum. "Saygı" diye bi kavramı hiç yaşamadınız muhtemelen. Yani ne birine saygı gösterdiniz ne de birinden saygı gördünüz. Tanımadığınız, hiç bilmediğiniz ve hiç görmeyeceğiniz birini klavye başında seviyesizce eleştirince başınız göğe mi eriyor? Gururunuz mu okşanıyor? Insanlara yüzyüze iken gösterdiğiniz yapmacık efendiliği buraya taşıyamazmısınız acaba? Allah var, sanmıyorum. Insan bu.. Bir karakter içinde kök salmışsa ne yaparsan yap sökemiyorsun. 18 yıl "insan" yetiştirmeye çalışan biri olarak bunu o kadar net görebiliyorum ki. Ha, artık etkilenmiyorum da.. İstisna olsanız can sıkardınız belki ama ortalık sizden geçilmiyor malesef. Kabullenmekten başka çare yok. Tüm çabamız bi sonraki nesil için artık. Sizler nefes alıp vermeye devam edin yeter..

    Not: Sosyal medyada adetimdir cevap yazmamak ama son zamanlarda tutamıyorum kendimi.. Neyse, bu son olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadrag

    Sizler nasıl insanlarsınız anlamıyorum. "Saygı" diye bi kavramı hiç yaşamadınız muhtemelen. Yani ne birine saygı gösterdiniz ne de birinden saygı gördünüz. Tanımadığınız, hiç bilmediğiniz ve hiç görmeyeceğiniz birini klavye başında seviyesizce eleştirince başınız göğe mi eriyor? Gururunuz mu okşanıyor? Insanlara yüzyüze iken gösterdiğiniz yapmacık efendiliği buraya taşıyamazmısınız acaba? Allah var, sanmıyorum. Insan bu.. Bir karakter içinde kök salmışsa ne yaparsan yap sökemiyorsun. 18 yıl "insan" yetiştirmeye çalışan biri olarak bunu o kadar net görebiliyorum ki. Ha, artık etkilenmiyorum da.. İstisna olsanız can sıkardınız belki ama ortalık sizden geçilmiyor malesef. Kabullenmekten başka çare yok. Tüm çabamız bi sonraki nesil için artık. Sizler nefes alıp vermeye devam edin yeter..

    Not: Sosyal medyada adetimdir cevap yazmamak ama son zamanlarda tutamıyorum kendimi.. Neyse, bu son olsun.
    Yaptiginiz ve sahsen cok da rasyonel bulmadigim bir elestirinin ardina yazilacak cevabi kaldiramayacaksaniz tartismali yorumlar yazmayin bu bir. Cevapta size yonelik hicbir hakaret olmamasina karsi basit bir laf giydirmeyi kaldiramiyorsunuz bu iki. Siz de beni tanimiyorsunuz ve beni "insan" olmayan, saygisiz, seviyesiz ve yapmacik olarak nitelendirdiniz bu da uc. Bence sizin karakteriniz bu sekildeyse sizin kendi karakterinizi donup bir sorgulamaniz lazim. Bir karsi yanita kufursuz hakaretleri siralamak normal bir kisilige ait unsurlar degildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afodfrea -- 18 Ekim 2019; 17:55:55 >




  • Şahsen Riddler karakterini seyretmeyi sevmiyorum. Gotham dizisindeki oyuncu bu karakteri gayet iyi oynuyordu. Filmde karakteri oynayacak aktörü tanımıyorum. Daha doğrusu Robert Pattinson hariç diğerlerini tanımıyorum. Bana göre oyuncu seçimleri şaka gibi. Pattinson'da Romantik filmleri bayat şekilde oynayan bir aktör olarak aklımda kalmış. O yüzden hiçbir beklentim yok.
  • Jim Carrey bu karakteri iyi canlandırmıştı. Umarım hakkını verebilir
  • Batman'in en akıllı düşmanı Riddler, şu sözünü çok severim: "If you're so smart, why arent you rich?" Bunu kendine soruyor ve Gotham'ın en keskin zekalı suç dahisi oluyor. Neredeyse Joker kadar ikonik bir karakterdir. Bakalım hakkını verebilecekler mi filmde?
  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    3 filmi bende öyle buldum. Üstelik dövüş sahnelerinde resmen sapıttılar. Arkadakilerin vuruyormuş gibi yaptıklarını bariz yakalamıştım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.