Şimdi Ara

Denuvo 6.0 kırıldı: Yeni oyunlar cracklenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denuvo 6.0 kırıldı: Yeni oyunlar cracklenecek

    Oyunları, hackerlardan koruyan ve cracklenmesini engelleyen Denuvo anti tamper teknolojisinin en yeni sürümü Denuvo 6.0 kırıldı. Denuvo 6.0 ile korunan Total War: Three Kingdoms’ın crack dosyaları internete düştü.

    Denuvo’nun önceki sürümlerinde olduğu gibi 6.0 sürümü de korsanlara yenik düştü. Denuvo, açıkları kapattığı bir güncelleme çıkaracaktır fakat bu güncelleme, yalnızca yeni yayınlanacak oyunlarda işe yarayacak.

    Denuvo 6.0 ile korunan Anno 1800, Mortal Kombat 11, F1 2019, Heavy Rain ve daha pek çok güncel oyunun internete düşmesi bekleniyor.

    Denuvo 6.0 anti-tamper teknolojisi, oyunlarda performans kaybına neden oluyor. Oyunu satın alanlar dahi Denuvo’nun kaldırılmasını talep ediyor. Bathesda, Rage 2 oyunun kırılmasının ardından güncelleme yayınlamış ve Denuvo korumasını kaldırmıştı. Total War: Three Kingdoms’ın da yeni güncellemeler ile Denuvo’yu tamamen kaldırması bekleniyor.

    Irdeto, açıkları kapamak ve yeni oyunların cracklenmesini önlemek için kolları sıvadı. Irdeto, oyunları geliştiren firmalara kalıcı koruma garantisi vermiyor fakat oyunun piyasaya sürüldüğü ilk 24 saatte kırılamayacağını belirtiyor. Denuvo 6.0, geliştiricilere çok daha uzun süre koruma sağladı.








  • Haklısınız elbette ama orjinal alanların bazıları bile denuvo'nun aşırı işlemci kullanımından ötürü isyan edip orjinal yerine crackli ile oynuyor :) Bazı firmalar oyunları kırıldıktan sonra güncelleme ile denuvo'yu kaldırıyor, bazıları kaldırmıyor. Ben yinede bu alım gücü düşüklüğümüze rağmen Türkiye'de ki orjinal oyun kullanımını iyi buluyorum. Yani gücümüz yetse bu oran kat kat artacaktır. Sadece bazı korsanı savunup, orjinal alanlara çirkin laflar atanlar hala ne yazık ki var. Yani tamam crackli kullan ama yanlış olduğunu bil de kullan, yani bir de bununla övünüp, orjinal alanlara laf atmak ahlaksızlık. Sonuçta crackli kullanmak çalmak mı çalmak. Burası işin gerçeği.
  • Hele şükür ya

  • bi tek mortal kombat vardı, hele şükür derken?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.

    bi tek mortal kombat vardı, hele şükür derken?
    Anno ve total war beklemekten ciğerimiz soldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denuvo bir ara epey kırılamamıştı. İlk kırmayla beraber korsan piyasasında coşkulu kutlamalar boy göstermişti. Denuvo ya baştan yeni bir şeyler geliştirmeli yada bunu farklı bir girma yapmalı.

  • Kaç gündür f1 ile heavy rain i bekliyorum. Sonundaa

  • Valla MK ve f1 bekleyenler steamden alsaydı indirim vakti gerçi f1 de indirim yoktu ama %70-80 indirimle satan bir çok kişi var, fiyat ucuz zaten diğer ülkelere göre 92 lira 70e bulunur her türlü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Codex, aslında Denuvo'nun kendi versiyon isimlendirmesi yok, v5.0, v5.5, V6.0 gibi versiyonlar bizim isimlendirmemiz diye not düşmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 11 Temmuz 2019; 13:55:0 >
  • F1 ' i 2015den beri hep düzenli alıyordum ilk çıktığında ama artık gerek yok son 3 senenin oyunu benzer geçen seneki ile aynı oyun, multiplayer oynamıyorum zaten güzel haber olmuş beğenirsek indirimde alırız yine 30 liraya ama 92 lira hakketmiyor gözümde.

  • 24 saat mi garanti veriyormuş? Ve bunun İçin para mı veriyor oyun şirketleri?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunları 20-30 lira arası gibi bedele satın kimse uğraşmaz krekle v.s. ile. Oyun çalışmadı işletim sistemi dosyası bozuldu hadi tekrar Windows kur falan 25 yaş üstü için uğraşılmayacak işler.


  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Denuvo bir ara epey kırılamamıştı. İlk kırmayla beraber korsan piyasasında coşkulu kutlamalar boy göstermişti. Denuvo ya baştan yeni bir şeyler geliştirmeli yada bunu farklı bir girma yapmalı.

    En uygun fiyata yapan tek şirket oldukları için tercih ediliyorlar. Farklı bir firma yapsada değişen bir şey olmayacak çünkü kripto seviyesi arttıkça fiyat artıyor. Askeri seviye kripto kullanmaları zaten imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 kırılmıyor yani istenilse herşey yapılır imkansız değil ama oyunlar fahiş fiyatında üzerindeyken yaşasın warez <3

  • fantomasds kullanıcısına yanıt
    Haklısınız elbette ama orjinal alanların bazıları bile denuvo'nun aşırı işlemci kullanımından ötürü isyan edip orjinal yerine crackli ile oynuyor :) Bazı firmalar oyunları kırıldıktan sonra güncelleme ile denuvo'yu kaldırıyor, bazıları kaldırmıyor. Ben yinede bu alım gücü düşüklüğümüze rağmen Türkiye'de ki orjinal oyun kullanımını iyi buluyorum. Yani gücümüz yetse bu oran kat kat artacaktır. Sadece bazı korsanı savunup, orjinal alanlara çirkin laflar atanlar hala ne yazık ki var. Yani tamam crackli kullan ama yanlış olduğunu bil de kullan, yani bir de bununla övünüp, orjinal alanlara laf atmak ahlaksızlık. Sonuçta crackli kullanmak çalmak mı çalmak. Burası işin gerçeği.

  • Millet aldığı oyun daha performanslı olması için cracklensin diye bekler oldu. Görüldüğü gibi bu işin çözümü böyle zorlayıcı araya giren 3. sistemler değil. Ya bulut sistemi ya da xbox steam/epic ps gibi firmaların kurdukları abonelik sistemine dahil olmak ortak havuz içinde yer almak. Her firma kendi abonelik sistemi bir yere kadar dayanır sonrası 1 2 sisteme abonelik gerisi yine crack dünyası olacaktır. Bulut sistemine daha çok çok var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200-400 TL arasındaki oyunları korsan oynarsınız tamam. Heavy Rain Epic Store'da çok cüzi bir miktara satılıyordu. Onu bile alamıyorsanız sizin gibilere diyecek söz yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Innerpeace

    200-400 TL arasındaki oyunları korsan oynarsınız tamam. Heavy Rain Epic Store'da çok cüzi bir miktara satılıyordu. Onu bile alamıyorsanız sizin gibilere diyecek söz yok.

    O zaman niye yazıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromosty kullanıcısına yanıt
    Neyse küçük kardeşim, hak yemeye devam et sen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Oyunlar en fazla çıktığı gün satar. Adamın oyunu çıktığı gibi kırılırsa bu sefer hiç çıkamaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.