Şimdi Ara

Hızım düşürülmüş olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone net kullanıyorum 64 mbps e kadar sınırsız akn hızım birden bire düştü. Bugün hız testi yaptım düşük olduğunu görünce modem arayüzüne girdim facia daha önce modeme gelen hız 88 mbps görünürken şuan 24 mbps görünüyor aldığım hız ise 18 mbps görünüyor müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular alt yapı sağlayıcısı olan Türktelekom a yönlendirdik dediler ben telle konuştuktan sonra evdekiler bahsetti 2 gün önce türk Telekom ekipleri gelmiş sokağa yamuk telefon direklerini düzelmişler siyah bakır kablolarıda kesip yenisini takmışlar direklere şimdi sorum türk telekom bu yenileme işleminden sonra hat hızımı sınırlandırmış olabilirler mi? Yada yenilemeden sonra sorunlu porta takmış olabilirler mi daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Modeme gelen max hız 88 den 24 e nasıl bir günde düşer adı üstünde yenileme işlemi kablolar yenilenmiş direkler onarılmış yenilemeden sonra iyi olan bir şey nasıl bu kadar kötüye gider? Sebep ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 10 Nisan 2019; 10:14:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Modem arayüzünde ADSL2+ olarak mı görünüyor?

    24Mbps hız sınırı, ADSL2+ için geçerli olan hız sınırıdır. 88'den 24'e düşmesinin başka açıklaması yok açıkçası. Sizi VDSL portundan ADSL portuna aktarmışlar. Vodafone bildirim yapınca TT ekipleri gelip düzelteceklerdir.
  • Evet hocam aklıma ilk o geldi modem arayüzünde vdsl yazıyor emin olmak için başka modem taktım onda adsl olunca yeşil yanıyor , vdsl olunca turuncu yanıyor dsl ışığı turuncu yandı yani vdsl hız 2. Modemin ara yüzüne de girdim ayrıca orda da vdsl. İnsanın aklına direk o geliyor ama vdsl gelen sinyal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tt ekipleri gelmiş sorunun binanın dışından eve giden kablodan olduğunu söylemişler bina boyanmıştı boyanırken sanırım kablolarda bir sorun olmuş söküp yeniden bağlamışlar hat değerleri düzelmiş öyle söylemişler evde olmadığım için hız testi yapamadım akşam gidince yapacağım ama tt ekiplerinin dediğine göre düzelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    TT ekipleri her şeye düzeldi diyorlar hocam internet yok kayıt açıyorum yarım saat sonra arıyorlar düzeldi diyorlar düzelmedi diyorum inatlaşıyor benimle internetin var diye

    Sözün özü söküp yeniden bağladılar ise o kablodan pek hayır gelmez hocam. Kabloyu yenilediler ise sorun çözülmüştür ama kabloya ek yaptılar ise 80 olan hız 60’a düşer. Tavsiyem kaliteli bir kablo satın alıp elektrikçiyle çektirin ve TT’ye kayıt açın gelip yeniyi taksınlar. 80 olan hız 100’e yükselir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.