Şimdi Ara

Google Stadia kullanıcı gizliliğine önem verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Diğer hizmetlerde olduğu gibi, Google ürünlerini ve hizmetlerini kullanan herkes, kişisel bilgilerinin şirket tarafından kaydedildiğinin farkındadır. Pek tabii ki bu durum şirketin yeni bulut tabanlı oyun servisi Google Stadia için de geçerli. Peki bu yeni hizmet kullanıcıların hangi verilerini kayıt altına alacak?

     


    Farklı bir profil oluşturulabilecek


    İyi haber şu ki, Google kullanıcıların gizliliğini koruyacaklarını ve saygı duyacaklarını açıkladı. Google Stadia'nın başındaki isim Phil Harrison yaptığı röportajda, kullanıcıların normal Google hesabından tamamen farklı bir çevrimiçi kişilik yaratabileceklerini belirtiyor. Harrison yaptığı açıklamada: "Bu, Google’ın çok sağlam gizlilik ve kişisel bilgi politikasının üstüne inşa edilmiştir ve bu politikayı Stadia aracılığıyla değiştirmeyeceğiz. Stadia için kullandığınız hesap, Google hesabınızın üzerine kuruludur, ancak elbette Google profilinizden farklı bir çevrimiçi profiliniz olabilir. Her adımda kullanıcıların gizliliğini korumayı ve bunlara saygı göstermeyi taahhüt ediyoruz." ifadelerini kullandı.


    Tam olarak bunun ne anlama geldiği veya kullanıcıların bunu yapmak için nasıl bir yol izlemeleri gerektiği şimdilik belirsiz. Ancak, Stadia hesabınızla yaptıklarınız potansiyel olarak Google hesabınızın dışında tutulabilir. Şirket hizmetin ne zaman başlayacağını ise resmi olarak açıklamış değil.

      







  • Google ve gizlilik. İnanalım mi?

  • Buna gönülden inananlar artılayabilir mi?
  • yav he he

  • Kendilerini gömmüşler 😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben google'ın kötü niyetli olduğunu düşünenlerdenim. En basitinden (bilinçli olmayanlar için) sosyal yaşantıya etkisi, moda ve beğeni spekülasyonları ve tektip insan yaratma noktasında. Değil facebook, instagram, amazon; elinden gelse sizin tercih ettiğiniz tüm; futbol sitesinden, yemek aldığınız siteye, alışveriş sitenizden, arabanızın markasına cebinizdeki nüfus cüzdanınızdan e-devlete kadar her şeyin üstünde köşesine made in google yazdırır.


    Değil android, gmail, chrome, youtube eş içeriğe sahip arama motoru olsa google kullanmam. Hadi gmail sade telefon için ve nadir, chrome zaten sevmem kullanmamda diğer üçüne de eş içerikte alternatif olsa güzel olurdu. Aslında çoğu insanda mecburiyetten kullanıyor yukarıdakileri. Eş alternatifleri yok, yoksa google kadar gizliliğinizi katleden firma... Bkz. chrome-firefox kıyaslaması.
    Dipnot: Elma ile arası iyi olmayanlardanım.


    Stadia'da Facebook karşısındaki google plus gibi olacaktır steam karşısında. Artık mecbur kalmadıkça bilinçli insanlar (elinden gelebildiğince diyelim) google'dan uzak durmaya çalışıyorlar.





  • Googleye para vermek insanliga ihanettir, kollari her gun daha da uzuyor, yapay zeka sistemlerine milyarlar yatiriyorlar, cin komunist partisiyle yataga giriyorlar kullandigimiz o kadar faydali servisin bir maliyeti olacak
  • Bu stadia tutsa da tutmasa da konsol devam edicem zaten türkiye de bu internet altyapısıyla direk çöpe

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye bu internet altyapısı ile zor tutar bu konsol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevgili arkadaşlar, google kullanıcı gizliliğine önem vermiyor söyleminizi biran için kabul edelim; peki neyi kullanalım ? Chrome dışında hangi tarayıcılar olabilir ? daha doğrusu, kullanışlı olup da kullanıcı gizliliğine önem veren ne tür programlar önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

    sevgili arkadaşlar, google kullanıcı gizliliğine önem vermiyor söyleminizi biran için kabul edelim; peki neyi kullanalım ? Chrome dışında hangi tarayıcılar olabilir ? daha doğrusu, kullanışlı olup da kullanıcı gizliliğine önem veren ne tür programlar önerirsiniz?
    Hiçbir program kullanıcı gizliliğine önem vermek zorunda değil, ki öyle bir uygulama da yoktur bence, fakat bu oldukça açıkken bu şekilde yalan haberler yapılması anlamsız.
  • Açıkçası google napsın benim boklu hesabımı. Bana yapacağı en büyük şey zırp pırt çevremde olan ve ya daha önce aradığım şeylerin reklamı açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin yaşanır bu:d

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

    sevgili arkadaşlar, google kullanıcı gizliliğine önem vermiyor söyleminizi biran için kabul edelim; peki neyi kullanalım ? Chrome dışında hangi tarayıcılar olabilir ? daha doğrusu, kullanışlı olup da kullanıcı gizliliğine önem veren ne tür programlar önerirsiniz?
    TOR browser, Brave veya Mozilla Firefox.
  • yalan
  • Mobilde Opera Touch.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google ve gizlilik? Google, hani şu parasını insanların kişisel bilgilerini toplayarak kazanan şirket?

  • İşte o reklamı direkt sana gönderebilmek için reklam şirketlerinden yüksek fiyatta para alınıyor. Bu yüzden sen önemlisin.

  • İnternet temelli hiçbir cihazda gizlilik diye birşey yoktur NSA vardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.