Şimdi Ara

Arkadaşını Getir Karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türknet firmasında teknik bir problem ve sıkıntı yaşamıyorum ama Arkadaşını Getir kampanyası ile ilgili ortada ya bir yalan var yada benim aboneliğimde bir yanlış var.

    27 ve 30 ekim tarihlerinde forumdan iki arkadaş benim referansımla üye oldu ve arkadaşlar ay sonunda faturalarını ödedi lakin oim'de arkadışını getir bölümünde ücretiz hakkınız bulunmamaktadır diyor.Kaldıki hadi onlarda problem olduğunu varsayalım ben zaten Türknete başkasının referansı ile üye oldum faturamı ödedim tarihinde yani ücretiz kullanım hakkının 0 olması imkansız, eğer 0 ise kampanya dedikleri şey yalan dolan bir icat anlamına gelir.

    Forumda Firma YEtkilisi olarak görünen @TürknetDestek konuyu ilettim ama arkadaş konuyu anlamakta dahi zorlanıyor.

    Çok mu karışık anlatıyorum bilemiyorum ama durum gayet net 2 kişi benim referansımı kullanmış bende başkasının referansı ile geldim ve herkes dönem içinde faturasını ödedi 3 ay ücretisz kullanım hakkım olması gerekirken neden ücretsiz kullanım hakkım yok???????


    Kampanya ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar lütfen burada toplanalım Arkadaşını Getir Karmaşası Arkadaşını Getir Karmaşası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldinho26 -- 29 Kasım 2017; 2:17:29 >







  • Kıyıda köşede kalmış şöyle bir detay var, referansla üye olanın ücretsiz hakkı üçüncü faturadan düşecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir yerde yazıyor mu bu? Ve neden 3. fatura ?
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Sss kısmında yazıyor. Bir de şöyle birşey var, referansın diğer tarafı faturasını geciktirirse her ikisi de indirim alamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenbazlık olduğunu düşünmüyorum. Daha önce kimseden böyle bir konu hakkında şikayet gelmedi.

    İlk 2 fatura(türknet'e yeni abone olanlar ilk ay 2 fatura öder. biri kullandıkları ay için, diğeri sonraki ay için olan) referansı veren ve referansı kullanan tarafından da son ödeme tarihinden önce ödendiyse sonraki aylar için ücretsiz kullanım uygulanır. Sitede bug falan olabilir yani sistemde ücretsiz kullanım hakkınız bulunsa bile orada 0 yazıyor olabilir. Çok önemli bir şey değil bu. Sonraki ay faturası geldiğinde görürüz durumu hep beraber.

    Benimde 2 ay ücretsiz kullanım hakkım var ama sitede 0 olarak gözüküyor. Bende merak ediyorum bakalım ne olacak. Sonraki ayın faturasında durumu göreceğim. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

    Bu konuda ücretsiz kullanımdan yararlanan birileri varsa daha iyi yardımcı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 28 Kasım 2017; 18:33:18 >
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:47:16 >
  • Üçüncü fatura olayının sebebi de tahminimce millet bedavayı kullanıp kaçmasın diye. Geçen ayın kısmi ücreti ve mevcut ayın tam ücretini ödedikten sonra gelecek ay bedava oluyor. Referans olduklarınız ilk ay bedava zannedip faturalarını geciktirmiş olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 28 Kasım 2017; 18:34:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oim kısmı bu aralar sorunlu, çalışma yapıyorlar. Yılbaşına kadar bu tarz problemlerin çıkması muhtemel
  • Muhtemelen sistemsel bir sorundur ama gel de onlara anlat. Müşteri temsilcilerinin sorunları anlama noktasında ciddi sıkıntıları var.

    Mesela müşteri temsilcisine kurye hizmetinin bana gelmediğini anlatıyordum. Tamam efendim halledeceğiz siz bekleyin deyip kapattı. İki gün sonra konuştuğum temsilci bana sorunumu anlattırıp kargo şirketine mail atacağını söyleyip kapattı. Aradan 5 gün geçti halen aranmamıştım. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Karşıdaki bayan bana olayı en baştan anlattırıp önceki bayanın yaptığı işlemin aynısını teklif etti ben de kabul etmeyip belgeleri mailime gönderin ben göndereceğim dedim. Tamam gönderiyorum deyip kapattı. En son arayışımda karşımdaki arkadaş her zamanki gibi sorunumu en baştan anlatmamı istedi. Biz çözeceğiz dedikten sonra dayanamayıp iptal ettirmek istiyorum dedim. Tamam deyip destek kaydı açıyorum sizi arayıp sözlü onayınızı alacağız dedi. Tamam deyip kapattım. Diğer gün bayan temsilci aradı. Neden iptal ettirmek istiyorsunuz diye sordu artık dayanamadığımı sorunumun çözülmediğini sürekli bekletildiğimi söyledim. Ben hemen göndereyim mailinize belgeleri dedi. Ben de belgeler gelmezse iptal edeceğim dedim. Tamam dedi. Kapattıktan 10 dk sonra belgeler geldi mailime.

    Kurye hizmetinin bana gelmemesi nedeniyle aboneliğim 25 gün gecikti. Toplamda 1 ay 10 gün sürdü. Son aşamasını anlatmak bile istemiyorum.

    Müşteri hizmetlerinin birbirilerinden haberi yok. İş yürütme mantıkları rezalet resmen. Sizi yalancı yerine koyma gibi bir huyları var. Hakkınızı bir şekilde alıyorsunuz ancak alana kadar işkence çekiyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 28 Kasım 2017; 18:43:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni bir titan saadet zinciri vakası :) 1 ay bedava hizmet için bir çoğu memnun olsa da olmasa da millet tavsiye edecek abone yapmaya çalışacak, bedava kullanım var diye bir çoğu iptal ettirmek istemeyecek vs vs... Firma zaten iddiasını/taahhütlerini yerine getirmiş olsa böyle kampanyalara ihtiyacı yok, ali cengiz oyunları... Bizim millet sever böyle işleri...
  • Teitterda da 4/5 gün sonra mı cevap veriyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenbazlık belki etkilenirler diye yazılmış bir gazeteci manşeti gibi:))

    Çünkü 5 gün önce yazdım @TürknetDestekdeki arkadaşa gelen cevap şu arakadşalar size mesaj atmış gelen mesajda arkadaşını getir kampanyası açıklaması, 5 gün sonra cevap verilecekse forumda olmanın bir mantığı var mı sizce?

    Bugüne kadar birçok firma yetkilisine yazdım hemen hemen tamamı aynı gün içinde döndü forumdan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Akn kaldırdıktan sonra adamların iflahı kaydı, yılbaşına kadar kaliteli hizmet beklemeyin yılbaşından sonra netspeed ile rekabet etmek zorunda kalacakları için mecbur düzelecekler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:47:12 >
  • Ekimde Türknetli oldular diyorsun.Sonuçta ilk faturalarını daha yeni ödediler(yarım+tam ay olmak üzere).Senin ücretsiz hakların Aralık ayında tanımlanacak.Benim eylülde Türknetli olan 2 kişinin hakları tanımlandı ve bu ay ilkini kullandım.Hesabı doğru yapmadan bu şekilde bir konu açman iyi olmamış.

    Ekleme;
    Arkadaşını Getir Karmaşası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 28 Kasım 2017; 21:26:13 >
  • valla 7 kişide bende var, ama yazmıyor destek talebi açıp sordum ama henüz cevap gelmedi ay başını bekliyoruz
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Türknet daha uygun ki
  • En azından taahhütsüz olarak alternatifi olur. Adsl'e mahkum olan ve sabit telefon istemeyen için netspeed daha ucuz. Tek dezavantajı 60 lira aktivasyon ücreti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 28 Kasım 2017; 22:11:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Evet, 8 Mbps sınırsız isteyen için çok avantajlı bir fiyatı var ama yüksek hızları neden pahalı bu kadar acaba. 60 lira için 6 ay taahhüt edin vermeyin demişler.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Ekimde üye oldular ekimdeki birinci kısım faturalarını ve kasımdaki faturalarını türknet arkadaşlara kesti onlarda 15-20 kasım arasında ödediler,
    Onlar ödemeyi yapınca Online İşlemlerdeki ekran resmini attığım bölümde kazandığınız hak 2 yazması gerekir aksi halde bu ekranın bir anlamı kalmaz, bu ekran abone takibi için yapılmışsa beni referans gösteren arkadaşların ödemeyi yaptığı gün ücretsiz kullanım haklarınız kısmında gözükmeli burda benim yanlışımdan çok sistemin veya onu tasarlayanın hatası vardır.
    Ben konu açmakla yanlış yaptığıma inanmıyorum gelişim için eleştiri gereklidir.
    Konu başlığını sert bulduysanız orda haklı olabilirsiniz ama onun açıklamasını yukarıda yapmıştım.

    Arkadaşını Getir Karmaşası




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.