Şimdi Ara

TTnet den sonra Superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ikisinin de altyapısı mevcut. Su an TTNET 25 mbit 75 akk olan tarife var aylık 63tl öduyorum. Taahhüt mevcut nisan ayına kadar. Roket hizmetinin de kaldırılmış olmasıyla beraber artık iyice çekilmez hale geldiğini düşünüyorum. Ayin ortasında 3mb e kalıyorum. Superonline uygun teklifler veriyor mu ? Mesela görüyorum bazi arkadaşlar 50 mbit 150 akk gibi hizmetleri 69 tl ye falan alıyorlar. Bir de cayma bedelini karşılama durumları oluyormus sanırım burada dikkat etmem gerek bi yer var mi ? Süreç nasıl işliyor ve kaç güne nakil olur ? memnuniyet nasıl olur ? Bu konular hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Superonline 99 tl akksiz 25 mbps ama son günler sanırım 2017'nin ilk gününde süre bitiyor. Nakil derken tt fiberden sol fibere nakil yaptıramazsın taahhüt bedeli karşılama ücretini de sol faturana indirim olarak yansıtıyor. Yani standart bir cayma bedelin varsa sol da 4 ay fatura ödemezsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 25 Aralık 2016; 11:43:32 >
  • Cevap icin teşekkür ederim. O tarife aslında muadillerine göre çok uygun ama aylik 100 gb veri indirdiğim icin yeterli oluyor. Film oyun vb durumlarda roket gibi sol unda turbo hizmeti var heralde onu kullanabilirim diye düşünüyorum ( AKK a kesinlikle karşıyım yanlış anlaşılmasın) Evet nakilden kastım sizin açıkladığınız gibiydi. peki genel olarak sol un verdiği modem nasıldır? Tilgin denen illet yan odayı zor cekiyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 25 Aralık 2016; 11:56:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.