Şimdi Ara

Elektro Gitar Önerisi (Les Paul)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler beyler bayanlar. Les Paul tipi elektro gitar almayı düşünüyorum. Önceden klasik gitarım var ama pek çalmadım biraz akor vs öğrenip bıraktım. Elektro ile ilgili hiçbir ekipmanım da yok. Anfi vs de almam gerekçek yani. Bütçe olarak 2000 e kadar çıkarım gitar+ekipman. Ama daha ucuz önerilerinizi de duymak isterim.
    Biraz pahalı bişeyler alırsam eğer sıkılırsam 2. El olarak elden çıkarma şansım yüksek olur. Ucuz alırsam da sıkıldığımda odamda süs olur. Kafamda karışık yani. Önerileriniz nelerdir?

    Edit: Epiphone Les Paul Standard Plus Protop düşünüyorum. Bunun için anfi öneriniz ne olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknky -- 4 Mayıs 2016; 17:11:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bilen biriyle gidip Epiphone'lara bak. Epiphone prophecy les paul denemiştim. Gitarın fiyatına göre harika bir tonu ve oldukça rahat klavyesi vardı. Tabi senin bütçeni aşar. Bilen birisiyle git. Sonuçtan bilmeden gitar seçmeni önermem. Fabrikasyon olarak sap, köprü ve rezonans gibi sorunlar çıkabilir.

    amfi olarak 15 watt'lık Line 6 Spider IV'ı önerebilirim. Bulursan 2. eline bak bu sayede gitara daha fazla bütçe ayırabilirsin. Bu amfi fiyatına göre geniş ton ve efekt skalasına sahip. 4 tane amfi 6 tanede fx efekt modellemesine sahip. Şu incelemeye bakabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 7 Mayıs 2016; 2:04:19 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.