Şimdi Ara

Yeni bir dolandırıcılık araç arayanlar mutlaka okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu olayı ilk kendi aracımda fark etmiştim arabamı aldığımda plakasını değiştirmiştim sonra satmaya niyetlendim neyse biri sorgu attı arabanın kmsi oynanmış dedi. Arabayıda bir doktordan almıştım çok temiz dürüst biriydi hani güveniyorum nasıl yapar. Çok canım sıkıldı neyse babamla görüştüm oda üzüldü falan sonrasında şaseden atalım sorguyu dedi ve km orjinal meğer eski plaka geliyormuş ki 2-3 ay geçti ben arabayı alalı.
    Neyse sadede geliyim. Aracımı sattım araba arayışındayım uygun fiyatlı 1-2 araba denk geldi. Arıyorum görüşüyorum sorun yok degişen yok hasar kaydı ufak vs. Plakayı atıyoruz sorgu normal. Ama fiyatta hesaplı, olmaması lazım öyle bir arabanın o fiyat içten içe birşeyler arıyorum. Ertesi gün gidecez almaya babama sigortacıya sormasını söyledim. Araç pert.
    Benim talihsizlikle yaşadığım olayı adamlar bilinçli olarak yapıyorlar. Pert agır kayıtlı araçları alarak hemen plaka degiştirip ilana atıyorlar.
    Pek bu tarz bir şerefsizlik dillenmedi umarım kötü niyetli insanlara da fikir veriyor olmam.
    Ama dikkatli olun. Mutlaka şaseden yada sigortacınıza sorgulatın.







  • Cok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirici, sağ olun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten şaseden sorgulamak en doğrusu. Hatta alttan hasar alan bazı araçların şase numarasında kayıt çıkmıyor, motor şase numarasından sorgulayınca kayıt geliyor.
  • sorguda o plakaya bağlı aracın şasisinden sorgulanıyor yani burda bir yanlışlık var yoksa zaten mantık dışı olur plaka değişince kaydın sıfırlanması falan diye bişey yok
  • Araç pert olunca plaka düşer, aracı alan yeni bir plaka alır.
    Biz araç alacağımız Zaman, özellikle aracın şase numarası üzerinden hangi plakalara ve kim üzerinden sigorta yapılmış diye bakarız. Durum oradan çıkar. Bilmeyenler için faydalı, dikkatli olmak şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Gayet bilgilendirici olmuş. Malum ortalık çakal pislik kaynıyor. En garanti şekli şase numarası ile sorgu yapmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.