Şimdi Ara

YABANCI ARAÇ NASIL TR PLAKA ALIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
73.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar buraya sorumu olabildiğince açık ve anlaşılır olarak yazacağım ve sadece konu ile ilgisi ve bilgisi olan arkadaşların yazmasını istiyorum.
    Yurt dışından araç almak istiyorum ( Toyota / Supra ) bu araçlar malumunuz artık 0 olarak üretilmiyor ve 2. el olarak bulunuyor doğal olarak.
    bir arkadaşım bana 2. el aracın türk plaka alamayacağını söyledi şimdi aklıma bir kaç yol geldi ama bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
    ortalama 7.000 ila 15.000 € ya güzel supralar var daha extremelerini ben istemiyorum ölürüm neyse sorum şu.
    bu arabayı bir TÜRK VATANDAŞI olarak nasıl TÜRK PLAKA ya çeviririm nasıl TR plaka yaparım yardım edin yada sadece motorunu alabilme ihtimalim var mı? swap yapmak için lütfen yardım edin teşekkürler.



  • Hic bir sekilde alamazsin Turk plakasi. Illegal yollar varsa bilemiyorum (change diye bir olay duymustum ama yasal degil )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok abi ya Türkiye yaşanacak ülke değil bir kaç şirket para kazansın diye devletin koyduğu saçma kanunlar ile yaşıyoruz.
    sadece motoru sokulamaz mı peki? -_-
  • Dostum uzun yillar yurtdisinda yasamis ve arac kullanmis biri olarak (ki halen babamda yabanci plaka 2009 mercedes e220 var)
    Yapamassin diye birsey yok, pek ala da yapabilirsiniz tr plaka change ama astari yuzunu gecer gumruk vergileri vs vs vs 15 bin euro ya aldigin arac tr ye geldiginde olur sana 30 35 bin euro. Bence turkiye icinde az hirpalanmis bi supra bul parcalari yurtdisi oto mezarliklardan siparis et yada modifiye yapicaksan aktif iyi siteler var hazir tuning kitleri ile yaparsin. Ha bide motorunu getiremessin demis bazi arkadaslar yanlistir. Benim arkadasim seat ibiza nin motorunu yakti almanyadan cikma motor getirdi takildi. Bildigim yanlis kisimlar affola maksat yardimci olmak kolay gelsin.. Bu arada ah su vergiler olmasa ben turkiyeye ne arabalar getiririm de neyse




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.