Şimdi Ara

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.987
Cevap
211
Favori
476.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende cihaz yazlılımı 2.1.0 da , sürekli kum işareti çıkıyor sonra X işareti ile normale dönüyor, kapat aç yaptım yine aynı nasıl düzelticeğiz?


    Edit; sabaha kendi düzelmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 14 Kasım 2021; 15:7:50 >
  • BEYLER bosh condense 2300i kombi aldım hangi model cosa tavisye edersınzı


    https://www.hepsiburada.com/cosa-v3-yeni-p4tr-20-akilli-oda-termostat-pm-HB00000ZT7JA


    mesel abu mduur kombiye bağlayacagız ve unutacaz telefondan kontrol edecegız yada odada duvara bağlantı cihaz varsa o da olur


    tavisyenız nedır pilli almamak laızm galıba pil dayanmıyormus

  • Arkadaşlar bu dokunmatigin kalibrasyon ayarı nasıl yapılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

    Pill alırsanız ekranını sürekli açık olmaz.taktığıniz piller ile bir kışı çıkarırsanız. Adaptörlu olmasi sizin için sıkıntı teşkil etmiyorsa Adaptorlu alın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Ben cosa yı ızun zamandır kullanmıyordum. Dün kurulumu yaptım. Ancak hedef sıcaklıklar ne olmalı karar veremedim. İstanbul da oturan biri için sizce ev içi değerler ne olmalı? Uyku ile aktif mod arasındaki fark ne kadar olmalı? Şimdiden teşekkür ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharp61 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Biz genelde 23 derecede tutuyoruz. Altina dusunce kombi yaniyor.

  • serta2 kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim. peki kazan derecesini kaç yapıyorsunuz. sanki ilk kullandığım zamanlarda 55-60 derecelerde çalıştırmamız gerektiği yazılıyordu.

  • Kazan dereceside 60 derecede,


    Bizde cocuk var diye 23 dereceye ayarladik. Bence ideali cocuklu evler icin gunduz 23 gece 22,5

  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Kazan derecesi yükseldikçe yoğuşma verimi düşüyor diyolar. O yüzden bende yüksek mi kullansam düşük mü bi karar veremedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakyalcn B kullanıcısına yanıt

    Maksimum 55 derecede kullanın.isinabikiyorsaniz 50 derece olur 45 derecede 55 geçerseniz evet yoğuşma verimi azalır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün Cosa v4 oda termostatı aldım bugünde demirdöküm nitromix kombiye montajını yaptım. Parametre ayarı yapmam gerekiyormu acaba? Yapmam gerekiyorsa nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

  • Ekelebek E kullanıcısına yanıt

    Nitromix e parametre ayarı gerekmez.

  • Arkadaşlar merhabalar ufak bir sorum olacaktı. Adana'da 90mt2 2+1 evde oturuyorum alt-üst dolu ve evde cosa v2 termostat takılı daha önce durma sınırı 0.2 çalışma sınırı ise 0.3'dü şuanda ise resimde gördüğünüz gibi yaptım ve kombi 55° ayarlı sizce iyi mi .?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt

    0.1 hassasiyette kullanın daha konforlu isinirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt

    Çalışma Aralığını 0.0

    Durma Aralığını 0.1 yapın. + 55 derece kazan derecesi evinize düşük kalıyor olabilir çünkü evi yalnızca 0.2 derece dahi ısıtmak için oldukça uzun süre çalışıyor kombi. Gerçi bunun nedeni Durma aralığının 0.2 olması da olabilir.

    Siz çalışmayı 0,0 durmayıda 0,1 yapın. Sonrasında kombi kaç dakikada o 0,1i tekrar yerine getiriyor bakın. Eğer süre uzunsa kombi su sıcaklığını arttırırsınız.

  • Barış Can kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklama yapar iken bahsetmiştim ama tam açıklayamadım sanırım resimdeki yükselme seviye hızı durma aralığı 0.2 çalışma aralığı 0.3 iken zamana ait şuanda durma 0.2 çalışma ise 0.0 durumunda ve son durum alttaki resimdeki gibi 18 ile 22dk arası sürmüş derece çıkartması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 3 Aralık 2021; 23:8:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu aralar programa hiç bakmıyordum. Sabah içerisi biraz sıcak geldi ve programa baktığımda tüm modların sıcaklık ayarı 29 derece olmuş. Neyse ki oda henüz 25 derecede idi.
    Nasıl böyle bir şey olmuş anlamış değilim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar evim 90mtk 2+1 yeni daire izolasyonlu fakat alt katim bos kapalı depo tavana strafor döşenmiş, kuzey cephe ,yeni tasindim 1 ay oldu acemilik olduğundan soğuk bir ev olacağını bilemedim, kasım ayı içinde normal kombi yakarak günlük 8/10 metreküp yakıtım olduğunu fark ettim termostat aldım havalar ilik olduğu icin ilk baslarda 3-5 metreküp yakıta duştu çok sevindim ,yalnız aldığım urun klasik +1-1 aralıklı rf 6001 modeli ot idi havalar soğuyunca isi değişimi hem hissedilir oldu hemde yakıtım 7-8 metreküpe çık ti tekrar lakin ot olmasa muhtemelen daha fazla olacaktır yani ekonomi olarak etki ettiğine eminim ,simdi daha iyi bir urun almak istiyorum araştırma yapınca syntech 176 nin isi aralığı 0.1 ile 2c arası ayarlandığını öğrendim aralığı düşük tutarak daha konforlu ortam yapacağımı ve kombi suyu da aşırı soymadığı için daha az yakıt yakacağını düşünüyorum. Bu konuda düşünceleriniz nedir.

    2.olarak cosa termostatları yorumları çok iyi okuduğum kadarı ile isi aralığında 0.1 ve üzeri olarak istenildiği gibi ayarlanıyor ve başka özelliği var midir?

    3.olarak honeywell t3r çok başarılı bir urun baya özellikli ve öğrenme özelliği varmış lakin isi aralığı 0.1 sabitmiş düz kullanmak gerekirse on off olarak sürekli ateşleme yaptırır da kombiye tasarrufu etkiler mi daha fazla yakarmi bilemedim. Bu durumda 3 üründen hangisini alsam karar veremedim.





  • Arkadaşlar cosa ile 2. Kışım değerler bu şekilde evim 150 metre kare kazan sıcaklığı 65 e ayarlı. 22.8 23 derece arası ayar var ama kombim sürekli ayakta gibi çalışıyor. Yarı yoğuşmalı. Ne yapsam bilemedim devreden çıkarsam mı acaba cosayı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazin44 H kullanıcısına yanıt

    İkiside güzeldir. Cosa da honeywell de.ben honeywell kullanıyorum evde cosa da var.diğer markayı eleyin.cosa gerçekten 0.1 hassasiyette dir. Hangisini bulursanız ekonomik olarak onu alin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.