Şimdi Ara

Shogun 2 seçeneği yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Ttnet playstore aracılığıyla steamdan Total Shogun 2: Fall Of The Samurai satın aldım fakat oyunu açtığımda Campaing'te birtek Fall Of The Samurai seçeneği mevcut diğerleri seçilmiyor. Rise Of The Samurai zaten ayrı dlc onu anlıyorumda normal Shogun 2 neden seçilmiyor ? Yani normal Shogun 2'yi ayrımı satın almalıyım agla* Ben oyunu alırken içinde hem normal shogun 2 hemde fall of the samurai oynanabilir olarak mevcut olacak diye aldım hatta fall of the samurai hiç oynamaya niyetim yok. Bu oyunun içinde normal shogun 2 ' yi oynayabilmek için ne yapmalıyım ?



  • Şey bildiğim kadarıyla Shogun 2 Fall of the Samurai, Shogun 2 gerektirmeyen farklı bir dönemi konu edinmiş oyundu. Yani aldığınız oyun paketi Shogun 2'yi içermiyor. Shogun 2'yi oynamak için sadece "Total War Shogun 2" paketini almalısınız. Ama Shogun 2 Fall of the Samurai'da beğenilen bir oyun; teknoloji geliştirme, kara ordularına destek verebilen savaş gemileri, fps modu (var biliyorum, yanılmış olabilirim tabi).
  • 2 si ayrı oyun ayrı ayrı satın alman lazım..Yalnız bnce Fots daha keyifli çünkü bi süre sonra klanlar gruplara ayrılıyor ve dünya savaşı gbi bişe başlıyor çok eğlenirsin..:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.