Şimdi Ara

Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
13
Favori
104.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay be Bir güzelliğin sonuna daha geldik. Ben hep mutlu son düşünmüştüm Ulan Mikasa ulan Mikasa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Valla hocam bundan 5 sayı önce giderseniz benimde erenin kazanmasını istediğimi, daha uygun bir son olacağını söylediğimi görürsünüz. Ancak 2 sayı öncesine de giderseniz, artık erenin kazanmasının imkansız olduğunu, ittifakın kazanacağını belirtmiştim (çünkü manga bunu gümbür gümbür hissettirdi). Ben ona göre kendimi hazırladım, beklentimi ayarladım ve bekledim. Şuanda milletin erenin ölümüne bu kadar tepki göstermesi o kadar komik geliyor ki banaShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. mübarekler ne olmasını bekliyorsunuz; isayamanın ittifakı gözden çıkaramayacağı bu kadar belliyken; ereni affedip gel eren beraber mutlu mesut yaşayalım denmesini mi . Manganın sonu objektiftir beğenmeyebilirsin bu çok normal, benim içinde efsanevi bir son olmadı ama hayal kırıklığı da yaratmadı kişiden kişiye değişir





  • Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Part 1 raw: https://manatoki101.net/comic/7137559?stx=%EC%A7%84%EA%B2%A9%EC%9D%98+%EA%B1%B0%EC%9D%B8&spage=1


    Part 2 raw: https://manatoki101.net/comic/7137881


    Açılın teori kasmaya geldim. Sezon 2 kapanış şarkısında titanların içinden çıkan insanlar vardı, büyük ihtimal mikasa ereni öldürerek tam zamanında döngüyü kırdı. Önümüzdeki sayı jean, connie'nin titanlardan tekrar insan olmalarını göreceğiz. Reiner ölür derdim de (gabiye feda edebilirdi kendini) ama orada connie, jean falan var onlar kimi yiyecek annie ile pieck'i mi ? sanmıyorum. Diğerlerinin yaşayıp tek reiner'ın ölmesi de anlamsız şuan. Jean şuan reiner'ın ensesinde ama derin yiyememiş dahaShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. . Bu arada daha önce bahsettiğim gibi eldia ile marley tarafında silahlar indirilmiş, birbirlerini vurmamışlar


    Edit: Teooriye güncelleme geldi. Parazit hala hayatta büyük ihtimal önümüzdeki sayı parazit öldürülüp herkes serbest kalacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 5 Mart 2021; 21:17:23 >





  • eren yapılması gerekeni yapıyordu keşke amacına ulaşabilseydi.Ayrıca son sayılar benim gözümde rezaletti.marvel filmlerinden hallice kimse ölmüyor herkes son anda ölümden dönüyor felan.Levi, pieck,reiner, coni bence kesinlikle ölmeliydi.belki reiner yaptıklarının acısını çekmek için yaşabilirdi.Armin denilen serinin en kansız karakteri ise keşke rumbling de ayaklar altında ezilseydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://imgur.com/a/nT1fsUc


    kore raw geldi. üstüne hızlıca bir çeviri de yapıldı. sizi bilmem ama ben genelde bölümü beğendim. bu arada mikasa'nın gördüğü alternatif gelecek ve bölümün son panelini manganın ilk bölümünün ilk sahneleri ile beraber okuyun lütfen. isayama-sensei'nin olayı bir şekilde ilk bölümdeki o rüyaya bağlayacağı belliydi ve görünüşe göre bu şekilde bağladı.

  • Bence güzeldi. Yalan yok son sayılar hiç içime sinmiyordu ama güzel bağlanmış diye düşünüyorum.


    Rüya olayını İsayama gerçekten serinin başında böyle mi düşündü çok merak ediyorum. Öyleyse helal olsun.
    Eren'in öleceği zaten son sayılarda çok belliydi ama yine de duygulandım. Animesi bilmemkaç yıl sonra çıkarsa gözyaşları sel olacak çoğu kişi için herhalde.
    Bu arada kimse dikkat etmemiş sanırım, Eren bu soykırımı Historia için mi yaptı cidden? "Couldn't make my mind between breeding livestock and genocide" ben buradan o anlamı çıkardım çeviri doğruysa.
    Son sayıda seriyi nasıl toplayacak merak ettim. 140 da olmalıydı bence, daha savaş bitmedi. Kim ölecek merak ediyorum. Connie, Jean, Gabi titana dönüştü. Bunlardan ölenler olacaktır. Gabi'nin Reiner'ı yiyeceğini düşünüyorum. Reiner'a istediği verilecek gibi. Armored'ı miras alma konusu da var tabi, çok üstünde durulmuştu. Connie ve Jean kurtulmaz bence, kimi yiyecekler ki? Pieck ya da Annie'nin öleceğini sanmıyorum.
    Omurga böceği konusu da muamma. Eren'in vücudundan ayrıydı en son, ona nolacak merak ediyorum.
    Rüya olayını Ymir yapmış olabilir mi bu arada? Yoksa sadece Attack Titan'ın gücü müydü o? Bilemedim, AT yokken görmüştü o rüyayı Eren.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 6 Mart 2021; 1:23:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biz zaten erenin öleceğini, hatta mikasanın sonra görüşürüz (bazıları hoşçakal diyor bu cümleye) diyeceğini geçen sayı söyledik tahmin ettiğimiz gibi çıktı. Onun için bunu geçiyorum. Bahsetmek istediğim çok önemli bir konu var !!!


    Big Bad Hallucigenia (namı değer parazit bey) vs Reiner fucking braun !!!


    Önceki sayı bakıyoruz bu kötü parazit reiner'la vs attı


    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.

    Tabi reiner güreşçi gibi bir adam geçit vermeyince baktı bu iş olmayacak. Bu sefer herkesi titanlaştırarak ordu toplayıp saldırmaya karar verdi !!!

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.

    Tek başına yenemeyince adam toplayıp saldırmak racona sığar mı soruyorum size ?. Parazit adam mıdır ?


    Neyse önümüzdeki sayı bu parazitin işi halledilip döngü kırılacak gençler, Jean ve diğerleri de tekrardan insan olacaktır diye düşünüyorum bakalım görelim


    Mikasa delüzyonel sanrılarda mı ? yoksa paralel evren mi ne oluyor, bu mikasa ile eren rüya mı görüyor hiç sormayın oraları bende toparlayamadım


    Fark etme editi: Burada pieck jean'ın alt çeneyi almış gibi, jean sadece üst çeneyle reiner'ı yeme çalışıyor; isayama yine yemledi okuyucuları bütün ay artık jean mı alacak gabi mi alacak armor'u diye konuşulur

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.


    Fark etme editi 2: Neden connie'nin titan annesi hala canlı ? dediğim gibi önümüzdeki sayı döngü kırılacak connie'de annesine kavuşacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 6 Mart 2021; 2:5:15 >




  • Bence parazit olayı zorlama olmuş. Ben çok daha farklı bir son bekliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chapter 1

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.


    chapter 138

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 6 Mart 2021; 13:47:7 >
  • son bölümde her şey açıklığa kavuştu.

    Mikasa marleyde çadırın önünde duygularını itiraf etseydi ne olacağını görmüş olduk.Eren mikasadan nefret etmediğini göstermek için ona alternatif geleceği gösterdi.Eğer mikasa aşkını itiraf etseydi ve kaçsalardı kalan 4 yılı huzur içinde geçirecekler ve eren son panelde gördüğümüz gibi 13 yılı dolduğu için ölecekti ancak bu şekilde öldüğü için zincir kırılmayacak ve titanlar aktarılmaya devam edecek ve ölümler son bulmayacaktı.Yaşanan herşey tekrar tekrar yaşanacaktı(ilk panelde ki mikasanın hoşcakal dediği sahneye geri dönecektik yani).Yani zincirin kırılması için birlikte oldukları alternatifin gerçekleşmemesi gerekiyordu.Erenin çadırın önünde mikasaya hislerini sormasının nedeni buydu.Soykırım ve kaçmak arasında kalmıştı ve belki de kaçmaya daha istekliydi.

    Sonuç olarak eren huzur yerine zinciri kırmayı tercih etti ve mecburen soykırımı yaptı.

    Son sayının son panelinde göreceğimiz kucaktaki bebek olayı ise bence halen tam bir muamma.Bebek eren ve historianın çocuğu olabilir.Eğer öyleyse bebeği tutan kişide büyük ihtimalle mikasa ancak bebeğin bizzat erenin kendisi olabileceğini söyleyenlerde var.İsame böyle şeyleri sevdiği için açıkçası buna da olabilir gözüyle bakıyorum ama ilk senaryo bana daha olası geliyor.





  • Son sayı dün itibariyle tamamlandı. Bugün de ilk sızıntılar çıkmaya başladı. İlk potansiyel panel sızıntısına bakmak isteyen bakabilir.


    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 31 Mart 2021; 17:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rdlsln kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimal 1 nisan şakası.... Spoiler için ayın 3-4'ünü beklemek lazım. Çinliler sızdırıyor genelde ilk yazılı spoiler'ları onlarda genelde %100 doğru çıkıyor. Bu panelden yapmışlar bu fake resmi büyük ihtimal (dikkat ederseniz resimde beyazlıklar var tam shoplayamamışlarShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. )

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.
  • Anime manganın kaçıncı bölümünde

    Dayanamadım manga okuyacağım

    İosta manga indirip okumak için önerilerinize de açığım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: schmeiblak

    Anime manganın kaçıncı bölümünde

    Dayanamadım manga okuyacağım

    İosta manga indirip okumak için önerilerinize de açığım

    115'den başla animede kesilen önemli bir sahne var sonra ki part eklenecek.

  • Şimdiden söylüyorum: Hüsran olacak (ki oldu zaten son chapterlar yeterince kötüydü 1 sayıyla düzeleceğini sanmıyorum). Bu manga modern masterpieceler arasına girebilirdi o potansiyeli fazlasıyla vardı. 123. sayıdan itibaren yani rumbling arcın başından beri 1 2 chapter hariç kalite aşırı düştü. Mangakanın bazı mesajları vereyim derken kendi kapasitesinin üzerine çıktığını ve düzgün bağlayamadığını düşünüyorum. Neyse yine de son arka kadar olanlar özellikle shiganshina, marley ve war for paradis arcları çok güzeldi bunların hatrına kötü hatırlanmayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey açığa falan çıkmadı, ovadaki ayna maskeli adamdan tutun, ackermanların zamanı yönetip yönetemediği, yönetseler dahi mesela levi bunu yapamıyor mu ?


    Erenin mikasayla kaçtığı durumdaki sahneyi eren mikasaya göstermedi, mikasa kendi gördü çünkü mikasanın zamanla ilgili durumu var farklı alternatif evrenler yaratabiliyor mikasanın ovasını izleyerek anlayabilirsiniz hatta mavi kelebek falan geliyor mikasa zamanla oynadığı zaman.


    Tenet filmine döndü biraz yani anladım diyenler dahi anlamamış kültürel ve entel takılmak için sıkıyorlar.


    Bütün soruların cevaplarını son sayı da olsa tek sayı verebilir mi bence HAYIR ama umarım verir 9 nisanda göreceğiz.


    ve yine bana kalırsa çok karman çorman kalmış, ilk bölümlerde erenin titan haliyle kayayı kaldırıp gediği kapatma bölümünde eren titana dönüşür dönüşmez başta mikasaya saldırıyordu bunun dahi bağlantısı olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 3 Nisan 2021; 1:38:46 >




  • Game of Thrones'da bütün çok iyi yazılmış fan teorilerini okuyup tam tersini yapmışlardı, tam tersi de çöplüktü Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. 


    Kitabında da aynı şekilde yazar öyle bir hale getirmişti ki seriyi işin içinden nasıl çıkacağını bulamadı.


    Böyle bir örnek veresim geldi. Bildiğin üzerindeki ünden mi etkilendi yoksa beklentiler çok mu aştı ama aşırı zorlama her şey son arc'da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 3 Nisan 2021; 2:9:10 >
  • GİTME TURNAM VURACAKLAR

    KANADINI KIRACAKLAR

    SENİ YARSIZ KOYACAKLAR.

    Zaman teorisi, anr teorisi, döngü teorisi kasan reddit ve yeagerbomb'cu tayfa---------------- Tahminlerinin çoğunluğu doğru çıkan donanımhaber tayfaShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. 

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.

    Sızıntılar burada


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    https://ww7.readsnk.com/chapter/shingeki-no-kyojin-spoilers-raw-chapter-139//

    Bu arada eren kuş olmadı gençler sembolik bir anlatı var orada. Zekken hep üstün körü veriyor sızıntıyı, genelde bölüm detaylarla dolu dolu oluyor ;bakalım nasıl olacak içeriği bölümün





  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Üzülerek söylüyorum, kötü bir son yazmaya çalışsam bundan daha kötü olamazdı.


    Böyle biterse cevaplanmamış tonlarca soru kalacak yine geriye. Eminim mantık hataları da çıkacaktır üstüne düşünülünce.
    Biz düşünüyoruz acaba kim ölecek diye adam gitmiş hepsini yaşatmış ya.
    Tek sevindiğim şey Eren - Historia shipperları ve Yeagerist izleyicilerin istediğini alamamış olması. Şu ana kadar izlediğim animelerden hayran olarak en kötüleri bunlar.


    Temsili resim koyalım durumumuzla ilgili;


    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.