Şimdi Ara

Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
12
Favori
104.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakın gençler daha öncede söyledim isayama sonunu değiştirdi, orjinal son herkesin öldüğü video'daki gibiydi... sonra japonlar ayaklandı böyle son olmaz dediler, imza topladılar, protesto yaptılar. Bizde mutlu sona kavuştuk sonundaShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. japonlar sağolsun.

    Bu arada japonlar bu sayıdan çok memnunlarmış, bazıları o kadar mutlu olmuş ki sayıyı çerçeveletip odasına asmayı düşünenler bile varmış. Sızıntıyı size bırakıyorum, yorum sizin. (kesin değildir ama bence %75 doğru çıkacak sızıntı). Sızıntı yanlış çıkarsa şimdiden kusura bakmayın yanlış bilgilendirme için

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.



    Bari reiner= helos teorisini gerçekleştireydin be isayama.....

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Herkesin yenildiği ve bazılarının öldüğü bir anda bir kahraman edasıyla reiner'ın ereninin işini bitirmesi..... hem karakterler arası paralellik hem de reiner'ın dünyayı kurtarıcısı olma mottosu anlam kazanırdı ama böyle yapmayıp sızıntıda ki gibi yapman....... neyse gömmemi sayıyı gördükten sonra yapacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 4 Şubat 2021; 23:27:2 >




  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Doğru olmadığını düşünüyorum çünkü çok mantıksız.


    Bertholdt'un yardım etmesi direkt falso. Ymir'le Grisha kime yardım ediyor belli değil. Alliance'a mı? Gabi'nin okapiyi vurması, umarım okapiye bir şey olmaz çünkü saçma olur. Zeke'le Eren'in ölmesi meselesi de 137'de olmaz diye düşünüyorum. Cidden son 2 bölüm prologue olursa saçma olur bence. Bu sızıntı doğru olsa bile Eren'in direkt ölmesini beklemiyorum. Zeke ölebilir bu bölüm ama Eren'in öleceğini düşünmüyorum.
    Ben Eren'in yaptığı hiçbir şeyi mantıklı bulmayan biri olarak cidden Eren kazansın istiyordum. En kötü Eren kaybetse bile yanında orijinal kadrodan birsürü kişiyi götürmesini bekliyordum. Manganın gidişatına bakarsak kimse ölmeyecek herhalde.Yanlarında 3 titan + en iyi odm gear kullanıcıları varken bile Floch'un takımına karşı net bir zafer alamadılar, Reiner ve Annie patatese döndü ama ne hikmetse Founder'ın sırtında 9 titandan onlarcasına karşı kimse ölmeden savaşıyorlar.
    Japonların olayı doğruysa diyecek şey yok. Sanat böyle insanlar yüzünden gelişmiyor. Yine de ben yazarın sonu kendi isteğiyle değiştirdiğini düşünüyorum okuduklarıma göre.


    Ya aslında ben her türlü sona fitim ama mantıksız olmaması lazım. Her filmde gördüğümüz klasik sonlar gibi bitmemesi lazım. Yoksa isterse herkes barış içinde yaşasın ama bunu bana mantıklı gelecek şekilde, özgün bir şekilde yap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 5 Şubat 2021; 3:42:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yukarıdaki yorumu görünce 2 araştırma yapayım dedim serinin sonunu öğrendim Büyük ihtimal doğru, yazan her şey olan olaylara uyuyor. Özellikle part 3 aşırı mantıklı geldi. Link spoilerda.


    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.reddit.com/r/ShingekiNoKyojin/comments/cfpg89/ending_spoilers_i_found_isayamas_source_material/&ved=2ahUKEwiYkOfOwdHuAhXOo4sKHRtlBLwQFjAHegQIChAB&usg=AOvVaw11D28sQF0AMtXdw1HI5Es6

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.

    Bence Historia'nın bebeği olması gayet mantıklı olabilir ama

    1.si Eren Historia ile neredeyse hiç çok fazla yakınlaşmadı.

    2.si Hala dünyada Fritz ailesinden başka kral soyundan gelen ailelerde var. İlerki bölümlerde bence Ackermanların da kral soyundan olduğu açıklanacak (ne de olsa zihinleri silinmiyor, yanen özleller) böylelikle o çocuk Misaka ve Eren'den olacak (Bu tamamen benim teorim neden diye soracak olursanız;

    Karakterlerin hikayelerinin tamamlanması için.

    Armin-->Küçüktü ve artık muhteşem dev sayesinde büyüdü (istediği bir şey). Erwin yerine onu dirilttiler (bence daha iyi bir şeyler başaracağı ve iyi lider olacağı için).

    Misaka-->Eren'in yanında olmak ve onun ölmesini engellemek istemesi (bilmiyordu ama şuanda tek istediği 13 yıllık Ymir lanetini kırmak).

    Eren-->Herkesin özgür olması.



    Bu tamamen benim teorim çok zayıf ama çok güzel bir teori bence.





  • Game of Thrones faciası geliyor aklıma hep. Sızıntılar fake'de olabilir bilmiyoruz, görücez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 5 Şubat 2021; 22:23:39 >
  • Almanlıktan aldığım tadı hiçbirşeyden almadım - Adolf hitler (Umut sarıkaya karikatürü, internette aratırsanız görürsünüz karikatürü, yasaktır diye paylaşamadım)



    Aot'da marley arc ve 119-123 manga bölümlerinden aldığım tadı hiçbir sayıda alamadım - Victor zsasz



    Birkaç resim düştü sızıntı doğru arkadaşlar. Tabi manganın tamamını görmek lazım ama açılın teori kasmaya geldim

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Aslında erenin düşmesi, ymir'in bizimkilere yardım etmesi yüzünden. Peki neden ymir erene ihanet etti veya bizimkilere yardım etti. Cevap bana göre üstteki hocalarımın yorumlarında bahsettiği üzere historia'nın bebeği olarak yeniden dünyaya gelecek olması yüzünden. Büyük ihtimal ymir güçlerini kaybedecek bu yeniden doğum yüzünden, doğmasına ise dakikalar kaldı... Büyük ihtimal bu kadar katliam yeterli deyip, gürlemeyi durdurup.(remzi ölürken falan hep ymir izliyordu vicdan yapmış olabilir). Yeniden doğacak. Manga çıksın daha iyi anlayabiliriz





  • Rumblingin suçunu millet niye erene atıyor ki? Bugün aklıma geldi, eren ymire demiyor mu ne istersen yap diye? Erenin suçu yok o zaman, bir şey kaçırmıyorsam.
    Eren de ölmez sızıntılarda gördüğüm kadarıyla. Ölecek olsa o sahne orada bitmezdi bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yok hocam eren dünyanın yok olmasını istedi..... (büyük ölçüde başardı, dünyanın yarısından fazlası belkide 3/4 öldü)Ymir'inde dünyaya karşı olan nefretini kullanarak ortak bir yola girdiler. Burada hiçbir taraf birbirlerini manipüle etmedi, sadece ortak payda vardı ortada. Ama sızıntılardan anladığımız kadarıyla ymir eren'e karşı çıkarak gürlemeyi durdurdu (armin ymiri ikna etmiş gördüğümüz üzere, ymirde yeniden doğacağı için daha fazla kan dökmek istemedi sanırım). Önümüzdeki sayı erenin son anlarını görürüz, eren ölür hocam. Mikasanın ''sonra görüşürüz eren'' demesi gibi bir sahne olabilir. Zamanda geri dönüş ya da döngü gibi şeylerin olacağını düşünmüyorum. İlk bölüm erenin gördüğü rüya path'le ilgili büyük ihtimal... (ortak anı,payda, anı vs kruger'ın durumu gibi bir anlık malum oldu erene geleceği) büyük bir şey çıkmayabilir ondan.


    Edit: Spoiler eklendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 6 Şubat 2021; 15:43:20 >




  • victor zsasz kullanıcısına yanıt

    Düşününce 2 sayı eren'in ölmeme senaryosu olursa yeterli gelmez herhalde. O yüzden muhtemelen dediğiniz gibi öldü Eren.
    Bu arada bir tane daha panel sızmış, bu ymire gelen güçlerin ne olduğunu nasıl olduğunu öğreneceğiz galiba. Redditte gördüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt

    Düşününce 2 sayı eren'in ölmeme senaryosu olursa yeterli gelmez herhalde. O yüzden muhtemelen dediğiniz gibi öldü Eren.
    Bu arada bir tane daha panel sızmış, bu ymire gelen güçlerin ne olduğunu nasıl olduğunu öğreneceğiz galiba. Redditte gördüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin -- 7 Şubat 2021; 3:25:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha düşmedi galiba.

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin

    .

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    137 ingilizce olarak yayınlandı.Açıkcası beğenmedim.Güzelim seri marvel filmlerine döndü.Salak bir karakter duygu dolu konuşma yapar ardından herkes power up alıp birlikte zafer kazanırlar Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. .Eğer eren bu bölümde bu şekilde ölmüşse benim için ezil bir final olacak demektir.Umarım son 2 sayıda toparlanır.

  • Devleri Ymir yapmıyor muydu? Zeke öteki taraftan çıktı, Ymir zaten dışarda, e devleri yapan yoksa Armin colossalı nasıl kullandı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Her şey ymir'de bitiyor arkadaşlar. Zeke'miş erenmiş yalan. Bu sayıda diyor ki armin '' bütün eldia'lılar birbirine bağlandı, bunu da kurucu ymir istedi, bizden bir isteği var'' yani anlayacağınız ymir bu kadar yeter dedi gürlemeyi durdurdu.(sebebini üstteki mesajımda belirttim) Zeke'i anahtar haline getirdi, zeke ölünce gürleme de durdu. Açıkçası sızıntılardan sonra tatmin olmamıştım ama sayıyı okudum bence güzel bağlamış isayama. Ymir'in isteği dışında bir durdurma olsaydı, gömecektim sayıyı ama ymir'in isteğiyle olduğu için mantıklı oldu. Mutlu sonda olmadı dünyanın çoğunluğu yok edildi.
    Reiner- Armin ve Zeke gürlemeyi durdurmada büyük çaba rol sarf ettiler. Annie hiç bir işe yaramadı, ancak arminle ponçik ponçik aşk yaşaması dışında. Reiner'ın durumu sıkıntılı bu arada.... hep derdim ki hepsi ölmeyecekse reiner yaşamalı, annie, connie falan yaşarken reiner ölürse yuh olsun isayama diyordum. Bana göre reiner ölmeyecek ama kol, bacak vs gidecek malum isayama acı çektirmeyi seviyor bu karaktere(birazda annie acı çekse keşke, tüm suç bertolt ile reiner'a kaldı, annie ise gidiyor orada tart yiyor.... reiner uykuda annie tarafından tekmelendi, jean yumrukladı vs.... biri de annie'ye sende petraları öldürdün diyerek suçlasaydı keşke... pür pak oldu karakter. İsayama'da annie ile ne yağacağını bilemedi, gitti en son arminle aşk yaşattı). Eren ölür diyorum. Ağaç altında olan konuşmada ''sonra görüşürüz eren'' şeklinde değil(yanlış çeviri)'' hoşçakal eren'' demiş mikasa haftaya onu görürüz. Ayrıca zeke armin muhabbetti çok hoştu (üremek ve ölüm). Marcel ve galliard'ı görmek ise tebessüm bıraktı insanın yüzünde




  • victor zsasz kullanıcısına yanıt

    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. 



    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.
    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.
    Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.




  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Hocam ymir yardım etti, ittifakı toplamaya zaten(kruger, grishaları falan). Aslında ymir'inde bir düşmanı var bu evrende.... yıllarca onu köle yapmış; kırkayak'a benzeyene organizma. Ymir bence onu yok etmek istiyor; özgür olmak için. En son gördük eren'in içinden çıktı. Önümüzdeki bölüm eren ve özellikle ymir'in amacını daha net anlatacaktır isayama. Ben öyle düşünüyorum; ama her şey muallakta daha

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    titan gücünün kaynağı olan parazit gösterildiğinden beri ve şu son bölümde eren'in, daha doğrusu ymir'in asıl planının bu paraziti öldürmek olduğunu düşünüyorum. çünkü bu parazit hayatta olduğu sürece titan güçleri kaybolmayacak bu belli. son bölümün başlangıcı da gayet manidar. son bölümde hayatın amacının çoğalma olduğu zeke tarafından vurgulanıyor ve bu parazit çoğalmak için ymir'i kullanıyor. şu anda tüm eldian halkı bir nevi bu parazitten kaynaklı gelme. hiç kimsenin de bu paraziti eren'in kafasının uçurulana kadar gördüğünü zannetmiyorum. sanki ymir paraziti gafil avlamak için bu zaman kadar fırsat kolluyordu ve bu fırsatı eren ve rumbling sayesinde buldu. şu anda olabileceği en korunmasız halde bu parazit. titan güçleri paths aracılığıyla başka birine geçebilirken bu parazitin paths aracılığıyla başka birine geçebileceğini sanmıyorum fiziksel bir varlık olduğu için. ayrıca insanlığın eldianlar haricinde kalanları eldianları yok etmek istediğinden dolayı parazit için düşmanlar. rumbling tamamen bu parazitin avantajına olan bir durum. eskisi gibi daha da özgürce çoğalabilme fırsatına sahip olacak ve yok olma riskinden kurtulacak demek. bu nedenle eren'in kafası uçurulunca doğrudan kendini gösterdi. aynı durum bu son bölümde tekrar etti ama bu sefer gafil avlandı. büyük ihtimalle düşündüğüm gibi bir şey değil bu ama çıkan son bölümü okuyunca bunu düşünmeden edemedimShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. 




  • rdlsln kullanıcısına yanıt

    Hocam bende sizinle çok benzer düşünüyorumShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. (ymir'in amacının o olduğunu bende düşünüyorum ama eren'in amacından emin değilim; eren dünyayı sadece yok etmek istemiş olabilir; ymir'de erenin bu nefretinden dolayı ereni bir nevi kullanmış olabilir... parazit yok olsun diye.

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    1.Ymir bu paraziti devasa bir ağacın gövdesine düşüp kazandı.Parazit deve dönüşme özelliğini içinde yaşadığı devasa ağaçtan almış olabilir(yatay gen aktırımı).Son sayının başında gösterilen canlılığın amacı,başlangıcı kısmı parazit olayını anlamlı kılıyor.2.Parazitler yumurta ile üremenin dışında rejenerasyon denilen bölünme ile de çoğalabilirler.Bu hem 9 büyük titanı hem de bütün eldian ulusunun titana dönüşme özelliğini nasıl kazandığını zorlamada olsa açıklayabilir.9 titan ana parazitin bedenini yiyen kişiler tarafından alındı.9 titan sahibi her kişi ana parazitin bir parçasını taşıdığı için bu kişiler akıllı oluyor aynı zamanda birbirlerinin anılarını paylaşıyorlar.Yani parazit tek değil 9 parça halinde ancak biz daha önce hiçbir titan taşıyıcısının kafası kopmadığı için bunu göremedik.Misal reiner bir bölümde zihnini omurgasına aktarmıştı(solucanlarda rejenerayon,sinir sistemi,sinir sistemini ele geçerip konakçısını kendi çıkarları için kullanan parazitler) gibi konularda okuma yapılırsa benzerlikler fark edilebilir.Diğer eldianların aptal devlere dönüşmesi ise ana paraziti taşımamaları ancak hepsi ymir soyundan geldiği için deve dönüşme konusunda genetik elverişlilikleri sahip olmaları.3.Taşıyıcıların 13 yıl yaşamasının sebebi parazitin tek bir konakçı bedeninde ki doğal ömrünün o kadar olması olabilir.4.Devler meydana gelirken ortaya çıkan (kan-kemik-dokular)path den geldiği için parazitte path aracılığı ile fiziksel olarak aktarılabilir bence.Evrimci bakış açısıyla söylediklerim fiziksel bir zemine oturtulabilse de bence birçok yönüyle zorlama olarak kalıyor.Erenin geçmişi manipüle etmesi,geleceği görmesi felan derken her şey parazite nasıl bağlanır bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin -- 10 Şubat 2021; 3:34:34 >




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.