Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
26
Favori
118.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    İkiye bölecekler sezonu diyorlar ama kesin bilgi diyemem.

    Bu arada ilk bölüm bence çok iyiydi. Türkanime'de 8 tane fansub çevirisi var. İçlerinde 1080p de var. Gdrive'dan indirdim çok iyi valla.

    İlk bölüm için de
    sonunda merak edilen 9. devi gördük çok iyi oldu. Reiner da baya havalı olmuş o neydi öyle. O küçük adadan (pek de küçük sayılmaz ya) sonunda çıktık, kendimizi büyük bir savaşta bulduk.


    Mangayı okumadığım iyi oldu sanırım. Sonunda beklediğimize değecek gibi.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam o 9. dev değil. Ymir'in titanı. Hatırlarsan Ymir 13 senelik ömrünü doldurmuştu ve Historia'yı kurtarmak için Reiner'la beraber gitmişti. Yani o Ymir'in devi Jaw titan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün gece izlerken CGI gözüme batmıştı ama bugün tekrar izlerken o kadar kötü gelmedi. Keşke yine 2D olsa ama bu şekilde devam etseler çok kötü değil bence. En azından Colossal'ınkilerden iyi CGI sahneler. Bölüm de genel olarak güzeldi.


    @Are You Hitting On Me

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ymir 13 seneyi doldurmamıştı. Reinerlar duvarı kırmaya gelirken yiyor arkadaşlarını. Ymir, Reiner'lara teslim olduğunda 5 yıllık, bu bölüm yaşıyor olsaydı da 9 yıllık olacaktı. Bir de Reiner'ın yanına döndüğünde Historia zaten kurtulmuştu. Hatta Eren'deki kontrol gücünü görünce duvarın içinde umut olduğunu düşünüyor Ymir. Reiner'ın yanına onların çektiği sıkıntıları anlayabildiğini ve onlara borçlu olduğunu düşündüğü için gidiyor. Bana kalırsa gitmemesi lazımdı tabi ama orası ayrı konu.  



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 7 Aralık 2020; 19:8:49 >




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kafam daha çok karıştı. Çeviride çeneli titan yazısını görünce direkt yeni biri sandım. Ama hiç eskisi gibi görünmüyor. Neyse hatırladım olayları. Şöyle ki Ymir devden insana dönüştüğü zaman Reiner zaten akıllı dev özelliğine sahipti. Yani Ymir 13 seneyi doldurmuş olsa Reiner de hayli hayli doldurur. Reiner kaç yıllık oldu acaba? Eee o zaman 9. Dev kim hâlâ bilmiyoruz. Yoksa tarafsız biri mi? Neyse bilenler spoiler vermesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Benzemeleri gerekmiyor. Eren'le babasının titanları da baya farklı mesela. Bir de Rod Reiss'in çantasındaki güçlendirme şişeleri vardı. Bu titanın Ymir'i yedikten sonra o tarz bir şey kullanmış olma ihtimali var. Veya titana dönüştürme iğnesindeki sıvının geldiği kaynak da etkili olabilir. 9. dev derken dev halini mi diyorsunuz insan halini mi? Dev halini diyorsanız fragmanda görünüyor 9. dev. Reiner'ın da en fazla 4 senesi kaldı. Fragmana da bakılırsa bu sezon göreceğiz muhtemelen dev gücünü tam olarak ne zaman aldığını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 7 Aralık 2020; 20:47:23 >
  • Netflix amazon prıme beın coonect vs gıbı yerlerde yok degılmı bu anıme... nerden ızıcez kalıtelı olarak

  • https://www.reddit.com/r/ShingekiNoKyojin/comments/k9wvez/shingeki_no_kyojin_manga_will_reportedly_end_with/


    çoğumuz tahmin ediyordu tabii ki ama görünüşe göre geriye 3-4 bölüm kaldı. baharda çıkacak 34. ciltle olay bitiyor.

  • Cgi titanlar çok gözüme battı keşke WIT devam etseydi. Animasyon da 10/10 değil ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir çırpıda bitti :(

  • Mangayı takip ediyordum ama son sayılarda çok sıkılmaya başladığım için zorlanmaya başladım anlamlandırmakta, okumayacağım bundan sonra çıkacak sayıları. Sanırım son 2 sayıdır da okumuyorum zaten.

    Animeyi mangayla birebir yapmalarına sevindim. Korkuyordum kısalaştırırlar diye. Sahneler falan birebir aynı olmuş.

    Bu arada evet cgi göze batıyor biraz ama anlayışla karşılamak lazım. Korona falan derken her sahneyi elle çizmek kolay olmazdı. Şu haliyle bile zaman sıkıntısı çektikleri yazılmış zaten. Böyle de çok kötü değil, izlenir.

    Manga'dan küçük bir spoiler:

    Mangada animenin son sahnesinde olduğu gibi Jean'ı göstermiyordu. Onu ayrıca eklemişler. Acaba farklı sahneler mi olacak? Marley'e saldırı olayında hepsi zeplinlerle gelmişti. Ee ama burada Jean şimdiden girmiş şehre?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Smoke Of Many Fires -- 12 Aralık 2020; 20:6:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Knk. Benim hatırladığıma göre şehre daha öncesinde zaten giriyorlar gemiyle hatta dondurma falan yiyorlar bu ne diyorlar mangada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anam vay babam. MAPPA sen ne yaptın ya ? WIT tüm karakter tasarımlarını toplasak S4 Ep2 kadar etmez. Yalan olmasın savaş animasyonları 10 numara ama karakter animasyonları sönük kalıyordu. Umarım şu Beast Titan CGI değil 2D yaparlar. Armored Titan ya da Jaw ya da Cart Titan da göze batmıyor ama Beast Titan da batıyor. Beast Titan'ın kürkünün dalgalandığını görmemiz gerek :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 13 Aralık 2020; 19:33:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci bölüm de bitti gitti. İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Reiner'ın kabusu olarak da olsa kısa bir süre Mikasa ve Levi'i gördük.

    Reiner duygulanmış mı ne? Başta Sasha olmak üzere diğerlerini ne güzel anlattı öyle. Baya yalan söyledi ama olsun. Hiç unutmamış onları. Ayrıca bu bölümde adaya savaş gemilerinin gittiğini ama geri dönmediğini öğrendik. Armin ve Eren beraber gemilere ne yaptılar öyle? Zeke yine ön planda. Hain planlar yapmaya devam ediyor. Ya bana çok garip geliyor. Eldialı biri kendi gibi Eldialı birilerini neden öldürmek ister? Hele Zeke'nin babası mükemmel biriyken Zeke'nin hain evlat olması falan ilginç. Saçma demiyorum, en yakın insanlar bile ihanet edebilir tamam da sebebini anlayamadım bir türlü.


    Edit: Kimse cevap vermedi ama aradığım cevabı buldum. Aradığım kelimeler şunlarmış: Beyin yıkama, manipülasyon vb.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 15 Aralık 2020; 20:41:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hikayenin küçük paradisten çıkıp dünya meseleleri haline dönüştüğü bölümler bunlar. Çünkü erwin, eren, levi tarafında hikaye tıkanmıştı. Hatta bu bölümler çıktığı zaman mangada millet ana karakter reiner olsun , reiner erenden daha ilgi çekici falan demişti. Bu bölümlerin kıymetini bilmek lazım. Tek taraflı bir dünya izliyorduk, okyanusun diğer tarafını biraz hızlı işleseler de en azından öğreniyoruz. Bölümü daha iyi anlamak için ufak bir yorum yaparsam


    Edit: İsayama reiner için 2.protagonist demişti, gerçekten öyle okyanusun diğer tarafının baş kahramanı.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Reiner fark ettiğiniz üzere yoğun depresyon ve travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor. Bir de şunu anlamak lazım marley bayağı eldialılar konusunda baskıcı bir millet, eldialıysan eğer 2 kere düşünmelisin dediklerini çünkü ispiyonlanabilirsin ve sevdiklerin titana dönüşebilir. Şimdi reiner böyle bir kurt kapanı içinde yolunu bulmaya çalışıyor. Örnek trendeki falco sahnesinde falco'yu korkutmasının sebebi bunları ulu orta her yerde söyleme başına iş gelir diye... Ailesinde ki masada ise paradisliler iyi diyemez çünkü evi dinleniyor bile olabilir, zaten fark ettiğiniz üzere annesi, akrabaları falan bayağı dar görüşlü... Reiner'da elinden geldiğince kötülemeye çalıştı ama onu bile beceremedi ona rağmen annesi, akrabaları şok içinde dinlediler dediklerini... Galliard karşı çıkar gibi olmuştu operasyona orada lafa girip hemen operasyonu kabul ettirdi gruba çünkü o oda dinleniyordu fark ettiğiniz üzere. Bunları dedim çünkü reiner hala yanlış anlaşılabiliyor bazı kişiler tarafından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 14 Aralık 2020; 17:17:42 >




  • Sezon çıkmadan önce gerçekten AoT serisini sevip sevmediğinizi anlayacağız demiştim.


    Derinlik katan her bölümü severim her seride. Sadece aksiyon için izleyenler üzgün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 14 Aralık 2020; 17:18:56 >
  • Manganın son 3 bölümü kaldı, aylık olarak çıktığı için 3 aya tekabül ediyor. Yani final sezonunun çekilmesi gayet normal. Bence manga okumayıp animeyi bekleyenler çok şanslı bu konuda. Ne seriler var mangaları final yapıp yıllarca animeye çevrilmeyen.

  • animasyonlar, hareketler çok göze batıyor, umarım heyecan sahnelerine ayırmışlardır bütçeleri, onları görmeden laf etmiyim

  • Dürüst olmak gerekirse WIT Studios'un karakter tasarımından daha iyi karakter tasarımları var.

    WIT



    MAPPA



    MAPPA

    Ama iş sadece burada bitmiyor tabi. O büyük bölümlerde nasıl bir iş yapacaklar belli değil. Umarım posterdeki gibi devler görürüz.



    Ayrıca freelance olarak bu seride iş yapmış Arifumi Imai umarım 4. sezonda da iş yapmıştır.

    https://www.youtube.com/watch?v=neaqIUMRdzI&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=4TyYKZmcx6c&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 15 Aralık 2020; 14:27:46 >




  • Rotoscope'un kullanıldığı yerlerde sanki FPS düşmesi var gibi. 24 değilde 19,20 gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 15 Aralık 2020; 14:39:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

    Dürüst olmak gerekirse WIT Studios'un karakter tasarımından daha iyi karakter tasarımları var.

    WIT



    MAPPA



    MAPPA

    Ama iş sadece burada bitmiyor tabi. O büyük bölümlerde nasıl bir iş yapacaklar belli değil. Umarım posterdeki gibi devler görürüz.



    Ayrıca freelance olarak bu seride iş yapmış Arifumi Imai umarım 4. sezonda da iş yapmıştır.

    https://www.youtube.com/watch?v=neaqIUMRdzI&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=4TyYKZmcx6c&feature=youtu.be

    Final yapınca bakacağım ama MAPPA zaten baya iyi stüdyo. Hatta son dönemin en popüler stüdyosu. Dororo, Dorohedoro, The God of Highschool, Jujutsu Kaisen, AoT derken en son Chainsaw Man i de MAPPA yapacak. Bu serilerden birisini izlediyseniz zaten şüpheniz olmaz. Tabi Wit den Mappa ya geçince farklı gelebilir. Sonuçta renk paleti, tarzı değişiyor ama zamanla insanlar alıştıkça sorun olmayacaktır.





  • merhaba spoiler yememek için direk mesaj yazıyorum


    final sezonu yeni başlayacak olan sezon mu. Kaç bölüm sürecek. Son bölümü ne zaman gelicek acaba


    sezon1den başlayıp tekrar izleyip son sezonla noktalyacağım. önceki gibi sezon arasına mola vericeklermi.Yani final bölümü yakın mıdır :)

  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.