Şimdi Ara

Şeytan İşemesi Diye Bişe var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
25.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bomba bir: Yani bu çok komik yani böyle birşeye inanmam söz konusu değil de, ben bi yerde duymuştum, çeyizleri şeytan kıskanırmış leke yaparmış falan diye, acayip gülmüştüm falan böyle ama çok kişiden aynı şeyi duydum sonra geçen çeyiz gördüm leke vardı hakikaten, ya bu gerçek oalbilir mi? Acayip kafam karıştı, böcek möcek pisliği midir? Ama herkes aynı şeyi anlatıyor kime sorsam biliyor falan. Böyle okumuş insanlar bende de vardı falan diyor , dejavu oldum?

    Bomba iki: Hamile kadınlar bir şey çalarsa çaldığını üstüne sürerse çocukta izi çıkıyor. Bizim bir tanıdık var bahçeden erik topluomuş sahibi tanıdık ama birden çıkınca heyecanlanmış böyle falan elinde falan sonra çocuğunda böyle erik parçası büyüklüğünde ben var böule parça, sonra başka biri bunu biliyormuş demişler ki içine düşerse kurt hemen gizli bi tarafına sür demişler, bu da köfte yapıyormuş bir yerde yaparken ağzına atıyormuş,birden görümcesi girince içeri bu heyecan yapmış birden sonra köfteyi sırtına sürmüş, çocuğunda köfte gibi ben var.Böyle çoğu kişide varmış falan , ama bu kesin yani bu olaya 4-5 kişi şahit.ve bunun gibi birçok kişiye sordum aynı şeyleri söylüyor.

    Bomba 3: Yılanların böyle hazineleri koruduğuna inanıyorlar , bu hemde benim bizzat yakınlarımın şahitliğinde 6-7 kişi şahit, babamın amcası kocaman bir yılan gelmiş duruyormuş, ama zarar vermiyormuş, neyse bunu galiba tüfekle öldürmüş öldürdüğü kol pul pul olmuş yılan postu gibi, sonra düzelmiş, bunu harbi böyle yakınlarım söyledi gayet ciddi insanlar bu kadar insan mı yalan söyleyecek.


    Ya bunlar garip olaylar değil mi?
    Hadi ilkine halen inansım gelmiyor ama 2-3 2 yi gözlerimle gördüm o beni, şahitleri var, 3 olayında çok güvendği yalan söylemeyecek insanalr anlattı, bir garip oldum inanasım gelmiyor, ben olayına psikolojik bakıyorum, ama dini yönü olabilir ama ona da pek inanasım gelmiyor, ylan olayı ayrı bir mevzu koca yaşlı başlı kadın amcam babamın amcası dedem hepsimi yalan söyleyecek ayrı ayrı muhabbetlerde duydum bir garip ya







  • eğer doğruysa bile saçma ya.şeytanın işi gücü yok çeyize niye işiyo manyakmı bu şeytan gitsin tuvalete işesin ne gidiyon elalemin çeyizine işiyon allahım ya.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tugay16

    eğer doğruysa bile saçma ya.şeytanın işi gücü yok çeyize niye işiyo manyakmı bu şeytan gitsin tuvalete işesin ne gidiyon elalemin çeyizine işiyon allahım ya.

  • hade bundan sonra şeytanın lakabıda çıktı.

    SİDİKLİ ŞEYTAN (tövbe diyelim nolur nolmaz)

    SİDİKLİİİİİ ŞEEEYTAAAN ehueue
  • hurafe ya inanmayın böyle şeylere. bana da bi kere dedem yaşında adam " gece yolda yürüyodum çok ıssızdı. kenarda elma ağacı vardı birden elmalar üstüme doğru gelmeye başladı zor kaçtım" diye anlatmıştı. yani cin ağaç kılığına girmiş! yok ebenin pabucu dedim bende(tabi içimden)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tugay16

    eğer doğruysa bile saçma ya.şeytanın işi gücü yok çeyize niye işiyo manyakmı bu şeytan gitsin tuvalete işesin ne gidiyon elalemin çeyizine işiyon allahım ya.


    uhahhahuahahahah
    olay budur şeytan piskopat mı yoksa gerçekten yapıyo mu böyle şeyler:)))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: madanci

    hurafe ya inanmayın böyle şeylere. bana da bi kere dedem yaşında adam " gece yolda yürüyodum çok ıssızdı. kenarda elma ağacı vardı birden elmalar üstüme doğru gelmeye başladı zor kaçtım" diye anlatmıştı. yani cin ağaç kılığına girmiş! yok ebenin pabucu dedim bende(tabi içimden)

    o başka sırtını elini gördüm diyorum , böyle birden gelince hamilelik hali biliyorsunuz hormonlar bi karışık oluyor işte heyecen yapmış , akrabasının bahçesi geldiğini de biliyor zaten tembih etmişler beraber sırtına sür demişler sırtına sürmüş, çocukta ben var.Bunu büyüklerinize sorun.

    Yılan konusu ise ayrı bomba, hadi babannem çok zekidir yaşlı diyelim 70 yaşında amcam 15 yaşında falan mış o da hatılıyor dedem de, gittim babamın amcasına sordum o da hatırlıyor.

    Çeyiz olayına bende inanmıyorum pek zaten. Herkes anlatıyor ama sandik lekeside olabilri gerçi bu devirde sandıklar leke yaparmı , temiz temiz koyuyorlar




  • hoca çeyizleri bu devirde artık gidip mağazalardan alıyolar perde falan yok taç linens falan.

    şeytanın gidipde linens mağazasına işeyecek hali yok heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Haziran 2005, 21:24:49 >
  • İlk ikisini bilmem ama sonuncusuna doğru diyebilirim.Yani en azından ben inanıyorum.Eski devirlerde yapılan hazine odalarını korumak için insan uygun bir varlık değil.Bence bu cin olabilir ve yılan kılığına girmiş olabilir ve en önemlisi herkesin inancı farklı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.