Şimdi Ara

Sevgilinin geçmişini kıskanmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kız bir yere gittiğinizde "Buraya ... ile az gelmedik" falan diyor mu? Demiyorsa sorun yok bence. Geçmişini sürekli sana hatırlatıyorsa sorun var demektir. Eğer o kişiyle hala konuşuyorsa -belki de senden gizli konuşuyordur- sorun var demektir. Kavga ettiğinizde seni geçmişindeki insanlarla karşılaştırıyorsa sorun var demektir. Biriyle yiyişip yiyişmemesi önemli değil senden önce olmuş elinden bir şey gelmez ama bu tarz şeylerden bahsediyorsa sorun vardır. Hiç uğraşma yalnızlık kötü bir şey ama kalbinin kırılması hor görülmen çok daha kötü bir şey. Eğer kız geçmişini sana taşıtmaya çalışmıyorsa çoktan unuttuysa o kişilerle de ilişiğini her türlü kestiyse seninle birlikte dürüstçe ve sadık bir şekilde geleceğe bakıyorsa kendini üzmemelisin.
  • edittt :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenosGazi -- 24 Mayıs 2015; 9:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli olan öncesi değil şimdisidir. yani, kişinin öncekilerle görüşmemesi önemlidir. onlarla arkadaş olarak bile konuşuyorsa aynen şüphelenmekte haklısın ama geçmişi sorgulamak , acaba aralarında neler geçti diye sorgulamak iyi bir şey değil. kendini kimseyle de kıyaslama.

    benim de bir ara sorguladığım hatta biraz kıskandığım zamanlar oldu. ama bu da ne biliyor musun? " eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak"tan başka bişi değil. o yüzden ben de artık sorgulamamayı hatta güvenmeyi seçtim. gereksiz yere onu da üzmüştüm üstelik. değmez yani. sen şimdiye bak, güvendiğini göster. öyle güven ki , sana hayatında olan biten her şeyi çekinmeden anlatacak kadar bir seviyeye gelsin. bak bunlar taktik değil, ama karakterli bir insanla yapılması hiç de zor olmayan şeyler. başarılar sana. umarım kızın hayatını zehir etmezsin...
  • EvrenosGazi E kullanıcısına yanıt
    Kanka aynısı başıma geldi diyebilirim o yüzden ayrıl bide tam alışırken başka birşey daha çıkar iyice berbat olursun ciddi bişey yoksa ayrıl ama aklımda soru işareti kalır belki iyi bir ilişki yaşardım diyorsan da yaşa ve gör.
  • O düşünceler insanı yer bitirir. Bende de olmuştu çok eskiden. Benimki eskisiyle beraber olmamıştı ama 2 sene sonra hala o eski lavuğun resimlerini mektuplarını sakladığını öğrendim. Hepsini gözümün önünde yaktırdım sonra da ayrıldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah göstermesinde 5 sene nasıl çıkmışlar aklım ermiyor 5 seneye 5 tane çocuk yapılırdı la, bu ne saçmalık madem ciddisin evlen artık. O kızdan hayır gelmez kardeş birde sen o konuyu konuşunca kızıyor sana öyle mi
  • bakirelik senin için önemliyse, ilişkinizin her safhasında aklını kemirecekse kıza da kendine de eziyet etmeden ayrıl. bunun lamı cimi yok. tekrar intihara kalkışmaması için de adam gibi konuşmayı dene. al karşına otur derdini anlat. biraz 4-4-2 oyna der gibi bir taktik oldu ama durum da bu. Allah yardımcın olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.V.

    Yine bir ''23 yasindaki kizin gecmisini kafaya takma'' sorunsali.

    Kader kader diyorsunuz ya, 23 yasindan once ciksaysin karsisina da 5 yillik sevgilisi sen olsaydin, senden ayrilip baskasinla sevgili olsaydi. Bu sefer de seni kiskanacaklardi.

    Ortalama 60 yil yasayan bir insanin boyle sacma sapan seyleri kafasina takmasi cok garip.

    Sevgilisiniz iste daha ne. Bu forumun %80'inin sag eli nasir tutmus. Kiz gorunce korkup kacan adamlar var burada

    tespitlerr cok iyi olmus

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.