Şimdi Ara

Sevgili yapmak isteyenler için çok işe yarayacak tavsiyeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Foruma biraz baktım da, genç arkadaşlar çok sıkıntı çekiyor sevgili konusunda. Burda size bir kaç tavsiye vereceğim kızlar konusunda. Eğer ciddiye alıp hayatınızı değiştirebilirseniz faydalı olacaktır.



  • Öncelikle arkadaşlar günümüzde kızların etkilendikleri çok basit şeyler var.

    1-) İyi birisi olmayın. Kızlara iyilik yapan iyi bir insan olursanız kızların kafasında "zararsız, gay arkadaş" olarak kodlanırsınız. Onun yerine iyi bir "erkek" olun. Peki "iyi erkek" ne demek?

    Öncelikle kızlara yüz vermeyeceksiniz. Girdiğiniz ortamda oturaklı duracaksınız, sululuk yapmayacaksınız. Gereksiz konuşmayın, kızlar merak etsin, onlar konuşsun. Siz çok konuşmayın.

    2-) Vücut yapın. Bu da kanıtlanmış bişeydir. Eskiden beri fittim fakat kıyafetlerden vs belli olmuyordu. Biraz bulkinge girdim, kas kütlesini arttırdım, kızların ilgisi yüzde yüzelli arttı.

    3-) Sakal bırakın. Bunu da anlamıyorum ama nedense kızlar çok seviyor. Sakalsız daha yakışıklıyım ama sakal bırakınca kızların ilgisi belirgin arttı.

    4-) Kendinizi geliştirmeye çalışın. Her konuda. Mesela gitar çalmayı öğrenin, yabancı bir dil öğrenin, dünyayı gezmeye çalışın.




  • Takip eden olursa devam edeceğim.
  • takipteyim
  • Takip
  • Cok genel tavsiyeler. Tavsiye uzerine kimse kizlari etkileyemez. Deneyimleyerek ogreneceksiniz. Kendi cizginizi bulacaksiniz, ve karsiniza oyle kizlar cikacak. Gitar caliyorum, arabam var ama serviste numaralariyla en fazla bir gece takilirsiniz kizla. Sonra bir daha yuzunuze bakmaz. Hayatina girdiginiz her kizda iz birakin. Bu onemli. Kac tane davut heykeli gibi adamin elinden kiz kaptim sayisini bile hatirlamiyorum. Her sey vucut degil. Ama diger maddeler gecerli. Kendinizi gelistireceksiniz. Gelistirmeyene ekmek yok. Bir de zamanla ogreneceginiz ve uzerine oturtmaniz gereken imaj ‘’capkin, ukala, eglenceli, sevimli peach’’ olmali. ‘’İyi cocuk, duzgun cocuk’’ diyorlarsa da olmaz o is.



    Kimi kizla bos muhabbet yaparsin, kimisinle felsefe psikoloji kasarsin. Her kiz farklidir birbirinden. Kantinde okulda tanisirsin. Sonra kitapcida, kafe’de tanisirsin. Sonra kalabalik bir caddede tanisirsin. Hepsi sirayla olur. Cekingen bir adam, herkes onu izlerken gidip de hic tanimadigi bir kizdan sokak ortasinda numarasini alamaz.



    Bana gore en onemli etken, ne vucut ne para. Sadece çene. Agzin iyi laf yapmali. Hazir cevap olmalisin. Kelimelerle oynamalisin. Konunun gidisati senin istedigin gibi sekillenmeli. Kizin verecegi cevaplari tahmin etmelisin. Agzi iyi laf yapan birisinin cevresi de genis olur, sosyal statusunu de elde eder.




  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Çok doğru.

    Adam da çok farklı şeyler söylememiş aslında , her şeyin anahtarı sosyal statü.İnsan hiyerarşisinde üst basamaklara çıkabilmek.Kimi çenesiyle yapar , kimi çok konuşmaz ama ilgi çekici bir gizemi vardır.Kiminin parası vardır , kimisi idealisttir böyle etkiler insanları.Kimi kültürlüdür , içinde hazine saklar.

    Öte yandan bu iş kızlar için yapılmamalı , bir erkeğin yaşam amacı kızlar olmamalı bence ya.Kızlar karşı cinsi tanımada erkeklerden çok daha iyi , boş bir adam değilsen ve bunu insanlara gösterebiliyorsan zaten direk yapışırlar.
  • Şurada şu konuda akıl verenler reel de elizabet e talim ! Çok net söyledim...
  • Pardon arkadaşlar yoğundum. Foruma bakamadım. Öncelikle öğrenmemiz gereken bir kelime var, nedir bu?

    "Hipergami". Peki hipergami ne ola ki?

    Hipergami kadın erkek ilişkilerine dair tek gerçektir. Kadının sürekli "ortamın en iyisini" bulma dürtüsüdür. Boşuna atalarımız dememiş "her horoz kendi çöplüğünde öter" diye. Aklınıza getirin mesela, üniversitede falan her sınıfta birkaç eleman üstündür. Belki sen daha yakışıklısındır, belki daha kültürlüsündür vs vs ama o bikaç eleman ortama gelince sen görünmez olursun. Kızlar onların esprilerine güler, onların kollarını okşayıp "yaa" der, onlara bakar ortamda. Sende merak edersin "ulan ben görünmez mi oldum" diye. Bu arada kısa bir şekilde kendimden bahsedeyim. Yakışıklı, eli yüzü düzgün, kültürlü, oturmasını kalkmasını bilen bir gençtim fakat ilişkiler konusunda berbattım. Hiçbir zaman hoşlandığım kızla çıkamazdım. Kız benden hoşlanıp ilk adımı atsa bile bikaç buluşmadan sonra kızı kendimden uzaklaştırıyordum. Fakat yardımıma iyi bir dostum koştu ve beni bir sene boyunca eğitti. Sonraki kız arkadaşım o kadar iyiydi ki, bir süre sonra instagram ünlüsü oldu. En son birlikte olduğum kız ise model, peşinde para babaları var ama beni seçti. Kendimi övmek için anlatmıyorum bunları, sadece heveslenmenizi sağlamaya çalışıyorum. Neyse, hipergami demiştik. Kimileri bunu para gibi tek parametre üzerinden değerlendirme hatası yapsa da, paranın edinim ilişkisi de kültürel hiyerarşinin parçasıdır ve ondan bağımsız olarak ele alınması hatadır, fakat sadece para değildir tabi ki.

    Ali Ağaoğlu'nu ele alalım. Tipi, kültürü nasıl? Yorum yapmıyorum. Fakat türkiyenin en güzel kadınları ile sevgili değil mi? Hatta aynı anda 3-4 sevgilisi var ve kızlar bunu dert etmiyorlar, oysa senin zar zor çıkmaya ikna ettiğin Ayşenur, instagramda Ece'nin fotonu beğendiğini görse on saat başının etini yer dimi?

    İşte olay burda hipergami'ye bağlanıyor dostlarım. Ali Ağaoğlu parası ve gücü sayesinde hipergami'de üst basamaklarda. O kızları kaybetmez, kızlar onu kaybeder. Razı gelen değil, elde edilendir. Anında 1000 hatun bulabileceğini kızlara hissettirmiştir. Oysa sen zayıfsın. Ayşenur senden ayrılınca daha zengin, daha yakışıklı, daha iyi birini bulabileceğini bilir. Ayşenur seninle çıkmaya "razı omuştur". Çok istekli değildir.




  • Arkadaşlar peki hipergami'de nasıl üste çıkacağız?

    Herşey kendimizi geliştirmekle başlıyor. Birde şunu unutmayın. Asla ama asla aklınızda "kız ayarlamak" olmasın. O zaten siz geliştikçe yan olarak gelecek, hatta bir süre sonra kızların mesajlarına dönmeyeceksiniz bile.

    Kendini gelştirmek ise çok yönlü bişey. Sosyal hiyerarşide üste çıkmamız gerekiyor. Burda bir örnek vereyim gözünüzde daha iyi canlansın.

    Berkecan zengin çocuğu, uzun boylu, arabası var, spor yapıyo, esprili, doğuştan sahip olduğu bu özellikler yüzünden küçüklükten beri her ortamda ilgi görmüş. O yüzden kızları sallamıyor, her kızın daha iyi bir ikamesi olduğunu öğrenmiş. Bu tavırları da onu o ortamdaki alfa yapıyor. Kızlar onu elde etmek için birbirleriyle yarışıyorlar.

    Diğer yanda da sen varsın. Memur çocuğu, sıska, saçı başı karışmış, kötü giyinen, sesi soluğu çıkmayan. Sende kız olsan kendini görmezsin o ortamda dimi?

    Bu ortamda yapman gerekenler ise şunlar;




  • 1-) Öncelikle o ortamdan çıkacaksın canım kardeşim. Malesef her ortamda baskın olamayız, o yüzden o çöplüğü değiştirip, kendi çöplüğümüzün horozu olacağız.

    2-)Kendi zayıflıklarını bul. Özellikle Hollywood'un romantik filmlerde söylediği bir yalan vardır, "kendin ol, doğru kişi elbet seni bulur" Kusura bakmayın ama küfür edicem. B.k bulur! Hiç kimse mükemmel değildir ama kendinizi geliştirebileceğiniz kadar geliştirmek elinizdedir. Ben yeni insanlarla tanıştığımda çok çekingendim, gözlerine bile bakamazdım ama inat ettim ve tiyatroya katıldım, sahnede şarkı söyledim ve o zayıflığımı yendim. Şimdi kiminle tanışırsam tanışayım, ilk anda elimi uzatıp direkt gözlerine bakarak daha ilk saniyeden itibaren orda olduğumu belli ediyorum. Benim bir arkadaşım vardı, sosyal alanlarda birçok zayıflığı vardı. Ben buna yüz kere anlattım ama "bro beni seven böyle sevsin" dedi, comfort zone'undan çıkmadı. Peki sonuç? Şuan 32 yaşında ve 31'den delirmiş bir halde.

    3-)Kişisel gelişim 3 noktadan ilerler.

    -Fiziksel gelişim

    -Zihinsel Gelişim

    -Maddi gelişim.

    Fizik önemli kankalar. Her ne kadar insan olsak da, içimizde evrimleşmemiş bir hayvan yatıyor, o yüzden sende iri göğüslü, ince belli, geniş kalçalı ve uzun saçlı bir hatunu görünce bayılıyorsun, Çünkü genetiğin sana o kızın iyi bir anne adayı olduğunu söylüyor.

    Sende aynı şekilde kızların bilinç altına "iyi bir baba adayı" olduğunu fark ettireceksin. Spor yapın, kollarınız irileşsin, göğüs çıksın, ormanda ayı parçalayacak bir fiziğe sahip olun. Güçlü erkek kadınını ve yavrusunu korur, bu kızların bilinç altıdır. Sizin fiziksel olarak onu koruyacak bir tipte olmanız gerekiyor.




  • devam edeceğim
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Tabiki de dogru seyler yazmis. Ama genel hatlariyla. Kendisi bunlarin icini doldurabiliyorsa, kiz konusunda basarili olur. Ama bu taktiklerle herkes basarili olmaz. Ben birisine laf atarim ‘’sapsalsin’’ derler, baskasi laf atar tokat yer.



    Onemli olan dedigin gibi kendini gelistirmek ve bunu kizlar icin yapmamak. Once girisken olacaksin, kendini iyi pazarlayacaksin. Sonra da balon cikmamak icin pazarladigin seyin icini dolduracaksin.



    Adam cidden diger erkeklerden farklidir. Kendi tespitleri vardir hayat uzerine. Felsefe psikoloji bilgisi kopek gibidir. Ama alninda yazmiyor kimsenin. Once girisken olup kendini pazarlamasi lazim iste kiza. Kimse gelip de kucaginiza atlamaz. Ya milyonluk adam olacaksiniz, ya ünlü. Onlarin da yaptigi zaten kendini pazarlamak.
  • devam ediyorum;

    -Zihinsel gelişim. Geldik en önemli kısma. Bunu geliştirmek kolay olmayacak, hatta belki yıllar sürecek ama zihninizi bir kez alfa tarzı düşünmeye alıştırıp, o bakış açısını içselleştirdiğinizde gerisi geliyor.Tecrübeyle sabittir. Eskiden 1 yıl bir kızdan hoşlanır bişey yapamazdım, şimdi ilk buluşmada evime gelmek istiyorlar.

    Öncelikle kendinize her gün tekrar etmeniz gereken şeyler;

    -Ben başarabilirim (her konuda)

    -Ben başkalarının düşüncelerinden, yorumlarından etkilenmem.

    -Ben kendimden daha iyi olacağım.

    Evet bu da başka bir önemli nokta. Başkalarıyla yarışmayacaksınız. Kendinizle yarışacaksınız. Yine o arkadaşımdan örnek vereyim. Sürekli şunları söylerdi "Ömer'in arabası var, benim yok. Kızlar tabi ona bakacak veya Ömer uzun boylu ben kısa, zaten bana bakmazlar."

    Ulan yavşak sen daha kendine saygı duymuyosun, nasıl bir kız sana saygı duysun? Olabilir ömer araba almış ama sen belki 2 sene sonra daha iyisini alacaksın. Ömer belki daha uzun ama sen daha kültürlüsün, konuşmayı muhabbet açmayı daha iyi biliyosun. Kendinizle yarışacaksınız arkadaşlar.




  • arkadaş redpill okumuş ve her şeyi başardığını zannediyor sanırım. :)
  • Hocam mesela ben kızlarla karşı karşıya gelince nutkum tutuluyor elim ayağım dolaşıyor ben ne yapayım şimdi imkanı yok konuşmamın ne yapmam gerek?Bu en yakın kız arkadaşlarım da dahi bazen oluyor.




  • o değilde amerikada hayat nasıl gidiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Loner

    o değilde amerikada hayat nasıl gidiyor
    Fena değil kardeşim. İnstagram vereyim takp edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomorrow man

    Fena değil kardeşim. İnstagram vereyim takp edin

    Alıntıları Göster
    Tamamdır reyiz özel mesajdan at instagramı takip edeyim ya da burdan at fark etmez.
  • Pm bende alayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.