Şimdi Ara

SES SİSTEMİ İCİN YARDİMM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleykum oncelikle. Benim aracim tempra sw. Aracta twogo marka degisik bi teyp vardi ve eski bi haporloru calisiyodu sadece oda cizirtili. İlk is olarak teyp aldim JVC KDX-120. Sonrada mecburen haporlor yuvalari kucuk oldugu icin 10 cm pioneer haporlor aldim on taraflara taktim. Ses fena degil ancak 25-30 dan sonra ses cizirti yapiyor. Ve biseyler eksik oda bass :) oncelikle ucuz yollu bi anfi almak istiyorum. Bi kac marka arastirdim ancak 4 kanadir wattidir hic anlamiyorum. Arastirdigim markalar genelde forwell roadstar jameson buldum. Simdi sorularima geceyim. Sıkıcam sizi biraz ama kusura bakmayin :)

    1) simdi ben 150-180 arasi bi anfi ariyorum. Bitane alicam ama yanma teybi yakma haporlorleri yakma gibi seyler olur mu

    2) 4 kanal anfi alirsam 1 takim 10 cm pioneer haporlor ve bi subwoofer baglanir mi

    3) ilerde 1 takim 10 cm haporlor daha almayi dusunuyorum onlaro nereye baglarim.

    4) alacagim subwoofer ucuz bisey olsun istiyorum. Bi kac tane buldum ma audio 500w bide jbl 1000w var benim keseme en uygun olanlar bunlar bunuda belirttim.


    Lutfen bana pahali seyler onermeyin ustalar. Ogrenci adamim :) yardimlarinizi bekliyorumm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Mrblar herkese. Forumda cok yeniyim:) rutbemden belli zaten. :)) bi sorum olcajk bilgi sahibi olan arkadqslara. Bi ev anfisi. Jvc Rx D201 . 7.1 kanal cikisli. Neden cok isinir? Hatta cikislarinda hic hopqrlor bagli olmadan bosta iken mesela vcr moduna aldik diyelim ve bunun input u bosta. Yani kaynak cihaz bagli degil. 0 dan 50 ye kadar olan volume u da 20-25 e cektik. 5 dakika bekledik. Sonuc : hop kasanin yan tarafi sol tarafi yani cikislarin oldugu yere yakin olan yerde bi iliklik ve icteki dahili fani sogutmak icin calismaya basliyor. Normal mi bu durum yani girisleri ve cikislari bosta iken bile yuk varmis gibi isinmasi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın arka pandizota bir çift 16cm veya oval hoparlör bağlayıp, teybe ++ ve eksileri doğru bağlarsanız, 10cm hoparlörlere göre kat kat daha fazla ses ve bass alırsınız, bu durumda anfi hoparlör yerine, sadece büyük hoparlörler ile istediniz sesi alacağınızı düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.