Şimdi Ara

Ses Kartı Seçiminde Kararsız Kaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba :) 3 yıldır Creative SB1070 kart kullanıyordum. Her formattan sonra 5 kanaldan ses alabilmek için çektiğim eziyet cabası. Son formattan sonra kart gümledi galiba. 1 haftadır bas alamıyorum.... Her ne ise kartı değiştirmeye karar verdim. Ses işinden anlayan dostlarımdan ricam "Asus Xonar DS/A 7.1 Pci" mi yoksa "Creative windows 7 uyumlu (varsa)" ses kartınımı tavsiye edersiniz. Asus ta win 7 sıkıntısı yok diye biliyorum. İlgilenip yardımcı olanlara teşekkürler



  • Yardım edebilecek yok mu arkadaşlar?
  • arkee911 A kullanıcısına yanıt
    Sb1070 hangi model oluyor mobilde olduğum için bakamadım. O yüzden yorum yapamam ama Asus alacaksanız dx, d1, d2 yada d2x gibi modellere bakın derim.

    Asus'ta ds ve dg giriş seviyesi kartlar. Ds kullandım ve ob ses kartından biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama vay be dedirtmez.

    Bunun dışında şu an ise oyun bilgisayarımda dx var. Diğer stereo amfinin bağlı olduğu htpc'de ise d2x modeli var. D2X, DX'in bir üst modeli ve cidden çok iyi bir kart. Ama DX de güzel karttır. Birçok kullanıcıyı memnun edecektir.

    Bu arada DX ve d1 aynı karttır. Tek farkları takılacakları pci yuvalar farklıdır. Asus'ta sonunda X olanlar küçük pcie x1 yuvaya uygun demektir. Anakartta hangi soket boşsa ona göre modellere bakın.

    Bu arada bu kartları Windows 7 ve 8.1 ile de kullandım. Herhangi bir sürücü problemi yaşamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olduğun için teşekkürler dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.