Şimdi Ara

Servis soforlugu nasil yapilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Servis soforlugu nasil yapilir mi ?

    Servis soforlugu işi nasildir yapan var mi ? Ankara da maas skalasi 25-30 bin civarindaymis kamyon ehliyeti aldim velakin servis soforlugu daha kafama yatti. Suan asgari ucrete cateringte yemek dagitiminda calisiyorum lakin maas yetmiyor. Ustum basim batiyor ve taseron sirket maaslari aksatiyor.








  • Bahsettiğiniz mevcut işiniz den daha temiz ve rahat olur diye düşünüyorum hocam.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Bende bugün B aldım. SRC`de aldım mı tam olacak,bakalım SRC sınavlarını ufaktan çözmeye başlayayım.
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt

    Sordum birine de yapilmaz dedi sabah 5-6 da evden cikacam toplayacan aksamda eve girisin 7-8 i bulurmus 20-22 bin arasi anca verirmis adam uyuyakalir almadan gidersin yalan soyler servisci beni almadi taksi parasini sen cebinden verirsin patron yalakasi cok vs tarzinda konustu. Aksama kadar surekli debriyaja bas cek trafik stresi çebellezi olurmusum. Kamyon uzerinden kovala ekmegini dedi.

  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    Araba ehliyeti icin src istemiyorlar doblo fiorino dahil

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    SRC’yi kendime ekstradan almak istiyorum. Köşede dursun,belki taksiye falan girerim. Doblo çok kullandım, otomobil ruhsatlısı denk geleydi keşke hep kamyonet denk geldi.
  • @Zibidi Gonzales agam yardımcı olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtuzz -- 19 Şubat 2024; 16:11:48 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Daha fazla kazanmak için sanırım birden fazla kurumla anlaşıp bir iş bir okul şeklinde alıp bırakıyorlar, günde üç kurumla çalışanına bile denk geldim. İstanbul için epey stresli iş ankara için bilemedim.

  • anladığım kadarıyla maaşlı iş bakıyorsun ama maaşlı olarak bu iş yapılmaz kardeş,nereye bakarsan zaten emekli görürsün bu işe girdiğin zaman ne cumartesin kalır ne pazarın kalır ne adam akıllı gezmeye tozmaya gidersin,sevdiklerine vakit ayıramazsın benim şahsi plakam olmasına rağmen 2 senede bu mesleğe bıktım,kazancı şuan 4 asgari ücreti geçiyor ama gerçekten insan bi yandan sonra parayı değil de sevdikleri ile vakit geçirmeyi özlüyor dün pazar günüydü 2 tek servis atacam diye bütün gün evden çıkamadım zaten servisten gelince de saat 12 oluyor sabah 5,15 de tekrar kalkıyorum günde bazen 8-9 tek servis atıyorum gerçekten insanlıktan çıktığımı falan düşünüyorum,ayaklar desen zaten pert oluyor bütün gün arabanın içindesin trafiğin içindesin yukarda arkadaşlar söylemiş personeller çok saygısız hemen şikayet etmeye yer arıyorlar ben kendi arabamda şoför çalıştırıp kendim fabrika işine gireceğim en azından çalışma saatim belli,kamyon ehliyetin varsa sakın servis işine girme git harfiyat çekmeye başla beton mikseri yetiştiren firmalarla görüş onların maaşları bir tık daha iyi saatleri daha iyi ama servis işini yapacaksan hayatının geri kalanını unut derim





  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

    Anladim cok sagolasin konustum eskiden yapan bir soforle bizim.orada calisiyor ayni yerde yemek dagitiyoz bulasma diyor sabah 5 aksam 10-11 de eve girersin adam uyuyakalir arar servis beni almadan gecti gitti yalakalik yapar patrona cebinden taksi parasini verirsin falan filan yükün konusmayacak diyor. 4 asgari ucreti nasil geçiyor aylik 50 bin kazanan var mi ? Fabrikalarda baktim servisciler sabah ve aksam personeli getir gotur yapiyorlar haftasonlari tatil.


    Bizim buradaki taseron sirketteki servisci az aliyor 4 sefer atiyor 18.500 tl maasi var adam is ariyor birakacak sofor bulamiyorlar servise. Emekliler piyasanin icinde sicti dusurmusler.


    Fabrikada ne is yapacaksin ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 19 Şubat 2024; 22:13:46 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    benim kendi arabam kendi plakam var şoför çalıştırmıyorum haftasonları dahil çalışıyorum arabam 2 yere bağlı o yüzden kazancım kendime kalıyor ,haftasonları koşturmasam bende kazanamam tanıdığım emekli var 15 bin liraya bile servise gidenler var daha ne diyim bırakıp forklift işine giricem tecrübeli forklifticiym

  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

    Bugün sanayiye gittim şirket aracını tamire götürdüm asgari ücretliymiş servis şoförleriyle konuştum adama yol parası bile vermiyormuş araçla gidemiyormuş anıtur anıltur mu neydi firma ismi bektaşlar turizm var büyük firma o da mimliymiş ödeme konusunda araç kendinin olunca 50 bin kalıyorsa sana iyi bir sabah bir akşam mı atıyon ? Araç transit mi ?

  • B ehliyetle şoför arayan bir yere girip çalışabilir miyim? Src felan isterler mi?
  • Yolcu taşıma için SRC 1/2, Yük ve Eşya tarzı taşımacılık için ise SRC 3/4 isteniliyor, artı olarak Psiko Teknik belgesi.
  • Servis şoförleri genelde düşük ücretleri kabul ediyorlar. Emekli vs fakat artık onlarda uyandı. Artık kimse enflasyon şartlarından dolayı kabul etmemeye başladı.
  • Sabahın 8 8:30 una kadar kac işyeri bırakıyolar topluyolar aynı yeri. osb ise aynı yere bırak tekrar gel vs. çoğu öküz insanlık nedir bilmezler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.