Şimdi Ara

server değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazilari dil degisince serverin degistigini ve saate gore o ulkedeki depolarin full oldugunu soyluyor. Aksini dusunende var tabi. 3 arkadas ayni anda koy binalarini 9 a bastik o diger 2sine cok iyi ganimet.cikarken bana zirnik yok. Ayni kupa ayni dil ayni asker sayisi ve sekli.

    Asil konu bugun birsey farkettim elbetteki 1 server uzerinden oynanmaz bu oyun globalde yazisirken oyundan ciktim ve tekrar.girdigimde o kiser yoktu yani muhtemelen server degisti. Bu.konu ile bilgisi olanlar beni bilgilendirirsemiz cok sevinirim.
    Ozellikle ganimet.bulamama konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gerçekler 1 : Sohbet amaçlı çok fazla server var. Madem öyle oyunu tekrar yükleme server'ı değiştirir mi dendiğinde, aynı dildeki insanların aynı globalde bulunduğunu düşündüğünüzde cevabı kendiniz bulabiliyorsunuz diyorlar. :)

    Gerçekler 2 : Supercell, Clash Of Clans için amazon server'larını kiralamış. Bir arkadaş dil değişimini denemek için oyunun kullandığı portları izlemiş. Sonuç, dil değişse de hep aynı server'a bağlanıyoruz.

    Tecrübeler 1 : Dil değiştirince birşeylerin değiştiğini ve ganimete olumlu yönde etki ettiğini düşünüyorum. Nedenini kanıtlayamasak da böyle bir algı var.

    Tecrübeler 2 : Kalkandan çıkayımmı ganimet var mı diyen arkadaşıma bana gelmiyor sen de bir şansını dene dediğimde kendisine kısa süre içinde 300k ganimet açılıyor. :)

    Gibi...
  • Evet varsayim ve gercekler var ama varsayimlar nedense ise yariyor gibi
    Ben ortalamama bakiyorum türk dilinde 100 k altin aramasi ile anca 200k altin buluyorum
    Diger dillerde ise bu arama daha az varsayim ama tecrube

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil değişimi ile hiç ilgisi yok. Mesela dili türkçe yapıp savaş arayın bazen nickleri değişik karakterler (japonca çince) olan oyuncularla karşılaşcaksınız ya da dili değiştirip tekrar savaş arayın türkçe isimli oyuncular denk gelecektir yani tüm oyuncular aynı havuzdalar diyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki dil değişimiyle alakası yok veya hurafe olarak görülebilir ama ben dil değişince ganimetin de değiştiğini düşünenlerdenim.
  • Bencede değişiyor 33 levelmiyim neyim 15 gündür falan oynuyorum dil Türkçedeyken adam gibi ganimet kasamıyorum dili ispanyolca yapınca köy bınası 4 olanlarda bile 100 k altın-iksir olduğunu gördüm hurafe değil yani 2 gündür rahat 6m ganimet kastım normalde 2m bile kasamazdım Türkçedeyken.
  • AKŞAMLARI DİLİ ÇİN. SABAHLARI ÖĞLEDEN ÖNCE PORTEKİZCE YAPIN, FARKI GÖRECEKSİNİZ...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.