Şimdi Ara

Server Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba dostlar, birçoğumuz gibi ben de ergenlik zamanlarında(2000lerin başında) başladım bu lanet oyuna. lanet diyorum çünkü çoluk çocuğa karışma yaşına geldim hala ara ara kanser gibi yokluyor "indir, oyna" diye. galiba 70 yaşıma da gelsem kendimi muonlinetop100'de falan bulacağım.


    türk serverları çok güvenilmez, bir hevesle açılıp birkaç ay sonra kapanıyor veya 3, 4 online sayısıyla sinek avlıyor. haliyle oyunun hiç keyfi çıkmıyor. şunu da kabul edelim, mu online'ın tarihi geçti. gerek oyuncu kitlesi gerek sağlayıcılar olsun, muadilleri gibi pek düzen tutturamadılar. arada yabancıların çok sağlam serverları çıkıyor, örneğin elite mu bunlardan biriydi. kusurları vardı elbette ama oyundaki güç dengesi bana kingmu, dialogmu'yu hatırlatıyordu. hatırlayanlar bilir. ancak son zamanlarda bu serverın da online sayısı bayağı düştü. oyunda kimse olmayınca oynamak, kasmak için de hevesiniz olmuyor haliyle.


    1000 exp civarında, türklerin de bulunduğu, uzun soluklu, online sayısı çok yüksek olmasa da ortalama üzeri, 10. sezondan yüksek olmamak kaydıyla bir server arıyorum. kesintisiz oynayıcı olmadığım için 16, 17. sezonları falan kafam almıyor. mümkünse türkler kurmuş olmasın çünkü malum sebepler, birkaç ay sonra bütün emeğin güme gitmesi var. oynadığınız, bu şartlara uyan serverlar önerirseniz çok sevinirim.








  • merhaba 3-4 türk arkadaş sağlam ve eski kökenli bir servera başladık. başlamayı düşünürsen özelden mesaj atabilirsin detayları aşağıda attım.


    en.megamu.net
    MEGAMU
    https://en.megamu.net

    11000 online var çoğu aktif. 13 - 14 server var hepsi aynı servera giriyor. 5 yıldır açık 2018 de üyelik açtiğim hesabı görünce şaşırdım çünkü.

    11040 Players Online

    11040 Players Online

  • mu.bless.gs
    Bless Universe | Medieval Fantasy MMORPG
    https://mu.bless.gs/en/

    Deus serveri 1000x senin istedigin tarzda online sayısı 2000-3000 arası 15 Nisan'da açıldı bu server özelden yazabilirsin.

  • evil-mu.com
    EvilMu 1.02c
    https://evil-mu.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.