Şimdi Ara

Serkan kurtulusu nasil buldunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • serkan ve yekta galatasaray adina umut veren yegane yerli oyunculardi..

    dipnot: umuyorum bu yazdiklarimdan kimse tahrik olmaz, cunku turkiye kupasini almak kolay is degil adamlar 30 senedir alamadi yazdigim icin tahrik olan ve bu postu sildiren adamlar var ve gercegin ustunu orttuklerini dusunuyorlar..
  • Serkan defansif olarak aksamayan, hücumda da elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncu. Aslında iyi de orta yapıyor mesela 3-1'lik İBB maçında iki iyi orta yapmıştı biri gol oldu diğeri de penaltı kazandırdı takıma. Ama bugün orta yapacak pozisyonlar bulamadı pek. Bulduğu bir-iki pozisyonda da önü kapalıydı rakiplere çarptırdı.

    Serkan'ın ileride takımın değişmezlerinden olabileceğini zannetmiyorum ama görev verildiğinde çıkıp oynayabilecek iyi bir yedek.
  • Serkan bence yeteneksiz bi oyuncu. Kendine güveni yok. Süratli değil. Pas yüzdesi düşük. Sene sonu gönderilmeli.
  • Kesinlikle gonderilmesi çok saçma olur. yine de ilk 11 için erken. ciddi maçlarda yedek olması lazım. defansı kuvvetli takımlara karşı sabri gibi süpriz atak yapan bek lazım. serkan bu konuda cesaretsiz. galiba hata yapmaktan korkuyor. hafta içi milli maçı seyrettim, hücuma çok katkı yapıyordu. bizim takımda ise sorumluluk almaktan korkuyor gibi.
  • Serkan hücumlara aşırı derecede destek veren bir isim sizin aklınızda sadece Gaziantep maçı kalmış , Gaziantep'in kanatları sağlam olduğundan özellikle açık oyuncuları hem yetenekli hem bizim maçlarda çok hırslı oynadığından kanatlarda karşılıklı çarpışmadan başka bir şey olmadı.Eskişehir maçına bakın veya Kazım gelmeden önceki Sabri-Serkan'dan oluşan sağ kanatın maçlarına bakın çok iyi işler yapıyorlar.

    Kazım da savunması zayıf olduğundan arka oyuncuları zor duruma sokuyor Serkan-Sabri ikilisi kanat oynasa daha da iyi olur.
  • Ivelin popov dumur etti Serkan ı dünkü maçta ne çalımlar yedi be :P
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macabre

    Serkan iyi çocuk. Ne Sarp gibi futbola ihanet eder, ne Barış gibi oyunun içine eder, ne de Ayhan gibi "dışarıda taraftar var mı?" çeker. Şu birkaç yıl Sabri'nin yedeği olarak süre alır, ondan sonra çıkar çatır çatır oynar.

    Kesinlikle katılıyorum
  • Defans yönü iyi, yaşına göre güçlü, vucudunu iyi kullanıp araya koyabiliyor, kolay çalım yemiyor. Ofans yönü sabriye kıyasla baya zayıf. Sol tarafımızda bi hakan balta varken serkan maicon gibi geliyor tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chakra

    Sağ bek pozisyonunda kolayca buldum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: slale06

    Ivelin popov dumur etti Serkan ı dünkü maçta ne çalımlar yedi be :P

    Kupa maçında baltaya neler etti sen ona bak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.