Şimdi Ara

sennheiser mx880 vs. akg k319 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kanal tipi kulaklık kullanamadığımdan dolayı earbud kulaklıklar arasında yüksek modellerden bu 2'sini seçtim, satın alacağım ama tam olarak karar veremedim

    aralarındaki göze çarpan farklılıklar:

    mx880'nin frekans cevabı: 18 - 22000 Hz
    akg k319'un frekans cevabı: 16Hz - 23kHz

    mx880 giriş direnci (empedans): 16Ω
    akg k319 giriş direnci (empedans): 32Ω

    mx880'nin dizaynı daha şık geldi bana. k319 için de böyle tip mi olur tipsiz diyesim geliyor. fiyatları ise hemen hemen aynı gibi.

    k319'a yönelecekken kullanan bazı arkadaşlar tarafından pek öyle ahım şahım güzel yorumlar göremedim o yüzden mx880'e yöneldim. akg 32Ω ve frekans cevabı daha geniş olmasına rağmen ben sennheiser'ın yüksek performanslı dinamik sürücü sistemlerine güveniyorum.

    sizin yorumlarınız nedir arkadaşlar? ya da başka marka ve modeller tavsiye edebilirsiniz. hatta yarı earbud yarı kanal tipi kulaklıklar da oluyordu o tarz bir şeyler bile olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerigitnebileyim -- 28 Şubat 2012; 18:43:16 >







  • Ben akg kullandim açikcası beni tatmin etti

    ancak sennheiser ì denemedim oyuzden kìyas

    yapamam ama akg gercekten kaliteli tavsiye

    ederim.

    Dr.dre solo hd dusunursen orj elimde acil satılık var...
  • Merhaba,
    bende gecen hafta mx880 aldım ve duşuncelerimi yazmak isterim. iriver b30 kullanıyorum mp3 çalar olarak.
    öncelikle v-moda vibe kullanıcısıyım 4 yıldır felan fakat bu kulaklıgı aldıgım gunden beri v-moda vibeyi gözüm görmüyor. v-moda vibe kulakiçi kulaklık ve iyi bi kulaklıkdır.

    ama kulakiçi kulaklıkdan sıkıldıgım ve biraz müzik dinlerken dış dunyadan kopmamak istediğim için normal kulaklık almak istedim ve bu mx880 almaya karar verdim.

    biraz endişelerim vardı bu tur kulaklıklarda çunku mx760 almıştım ve istediğimi bulamamıştım. ben basları boş vermeyen ama tiz ve hatta midleri dengeli bi şekilde duyabileceğim bi urun istiyordum. bunun bu tur bi kulaklıkda ne kadar mümkün olacagı ile ilgili kuşkularım vardı.

    ama mx880 i almadan inceledim net üzerinden. preminium ses diyordu o dikkatimi cekti, birde akg nın tipi hoşuma gitmedi, birde 32 ohm olmasını tercih etmedim. 16 ohm ve 120db gayet yeterli bi seviye. birazda gözümü karartıp 150 tlyi gözden cıkardım..
    ama iyi kide çıkarmısım. çok memnunum.

    kulakiçi kulaklık kadar bası güçlü veriyor ama tiz ve midi de ihmal etmiyor, şaştım kaldım. inanın v-moda vibe kulaklıgımla yuksek seste müzik dinlemek hoşuma gidiyordu, mx880ile düşük seste ayrıntılı müzik dinlemenin keyfine vardım. sesi açmıyorum bile 40 seviye de 10 da dinliyorum ve butun detayları duyuruyor kulaklık..

    kısacası akg yi bilmiyorum ama mx880 derim ben tip ve ses kalitesive de ses ayarlı olması ayrıyetten kullanım kolaylıgı oluyor.. şimdi bunun üst modeli olan mx980 i merak ediyorum yurtdısında 250-300 tl civarında satılıyor ama tr de 500 tl nın ustunde sanırım.. benım için mx880 uzun bi süre yeterli olur ama merak işte :) kendi kendime şunu dedim, demek 350 dolarlık bi westone 3 kulaklık da ona göre ses kalitesi var o parayı hak ediyordur, bunu bana mx880 dusundurdu. selamlar..




  • yaklaşik olarak 2 aydır AKG K319 kullaniyorum. daha oncede k309 kullanmıştım aralarında inanilmaz kalite farkı var. AKG bildiginiz gibi kaliteli bir ses veriyor. belki basslari masaj etkisi yapmaz ama dinledigin müzik türü ne olursa olsun tatmin edecegine eminim.


    kulaklıgın iyi yanlari ses kalitesi cok güzel sahnesi yerinde sesler birbirine girmiyor. özellikle de rock veya metal dinliyorsan kaçirma derim, kulaklıktaki volume control olayı cok güzel ve taşima cantasi cok kullanişli ayni anda iphone + kulaklık + şarj aletini taşiyabilirsin.


    kulaklıgın kötü yanlari ise uzatma kablosunu takman lazim sürekli iki parça halinde kablosu uzatmayi takmadan bişeye yaramiyor. birde benim sağ kulagima tam oturmuyor kulaklık dizayni biraz garip ama yaptiklari sünger cok guzel kaymayi baya engelliyor. ben birde süngerlerin ortasini deldim daha iyi ses kalitesi olsun diye. eger ikinci el sıkıntı olmaz diyorsan sana ucuza da bırakabilirim. in-ear almayi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor69 -- 20 Mart 2012; 1:23:59 >




  • 16 emp kulaklıklar genelde bass ı az olan netliğe dayalı kulaklıklardır bılhassa sennheıser , akg ise bass uzmanıdır. fakat ne kadar öderseniz odeyın kulak içi bir kulaklıkla kafa üstü kulaklıktan alacağınız bass ı beklemeyin
  • bu kulakları nerde bulabilirim?
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatıyorum ama geçen sene Amerika'dan getirdiğim Seinheiser Mx 880 'imi satıyorum. İlgilenen olursa temasa geçebilirsiniz.


    Satılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LydianWarrior -- 10 Ağustos 2013; 9:52:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.