Şimdi Ara

sennheiser ie7 acil yardım:((lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar.gittigidiyordan ie7 aldım ve az once elime ulaştı.urunun orjinalliğini kesinkez nasıl anlayabilirim.
    çünkü ürün sanki bana sahte gibi geldi ama emin deilim.meselaa bende orjinal sennheiser mm50ip iphone kulaklığı var ve bu kulaklıgın kablosu bile gelen ie7 ninkinden kaliteli duruyo.sesleri karşılaştırdım ie7 hiç fena deil ama yinede tam olarak emin olmak istiyorum.ayrıca ie7nin kutusuda gayet orjinal gibi geldi.lutfen acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...



  • gg'de satılan IE7 sahte hemen iade işlemini gerçekleştir.
  • haklısın.zaten bi arkadaşımız ie7 incelemesi yapmış ordaki resimlerde ie7 nin kablosu biraz şeffaf ama bana gelenin kablosu tam gri renkte kesinlille azda olsa şeffaflık yok.sahte ürün bu.hemen iade edicem.çok teşekkür ederim..
  • @emrenger
    İstersen sana yardımcı olabilirim bu konuda. Bazı kısımların fotoğraflarını gönderebiliriz birbirimize. Büyük ihtimal çoğu kısmı aynı çıkar, kopyacılar kolay kolay belli etmiyorlar ama belki bulunur bir şey. Aynı elde bakmadan zor.
    Kablo olarak orjinal IE7'de de kablo gri ve saydam değil. Saydam olan kısım sadece jack, sağ ve sol kabloların ayrılma kısımları.
    Ek olarak şunu da söylemem gerek; fark bulamasak bile GG'de orjinal bulman çok zor. Fiyat 120 TL ise imkansızdır. Ben de bir an önce geri vermeni tavsiye ederim.
  • Son zamanlarda yazıyorum özellikle Senhheiser ürünlerini ya ithalatçısı olan Metan, ya Elmasepeti, veya DnR gibi yetkili distirbütörler harici almayın diye..... Sahtesi çok bol bu markanın malesef....

    Heleki IE7, IE8 gibi üst seviye modellerin sahteleride dolaşmaya başlamışken hiç yanaşmayın bu tarz yerlere...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 15 Aralık 2009; 11:08:30 >
  • çok saolun arkadaşlar.ürünü çok fazla incelememe gerek bile kalmadı.kabloların ikiye ayrıldıgı kısımda ie7 yazan yer resmen vasat ötesiydi.kesinlikle sahte.hatta satıcıya iade etmek istiyorum,bu ürün sahte dediğimde,adam direk tabiki iade etme hakkınız var dedi.eğerki orjinal olmuş olsa sattığı malın arkasında dururdu.
    bu arada iade ettim ve param tekrar hesabıma geçti.allahtan bu güvenli alışveriş sistemi var:D
  • Ben de ie7 almak üzereyim gg den. 140 tl ile bana kaldı ürün. Satıcı yurtdışından hediye olarak geldiğini iddaa ediyor. Sizce sahtemidir. Yoksa şansımı denemeli miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeepers

    Ben de ie7 almak üzereyim gg den. 140 tl ile bana kaldı ürün. Satıcı yurtdışından hediye olarak geldiğini iddaa ediyor. Sizce sahtemidir. Yoksa şansımı denemeli miyim?

    Hocam hiç bulaşma. Adama orjinal gelmiş olsun hadi. Türkiye'de en ucuzu 340 TL olan kulaklığı neden 140 TL'ye satsın? Gider en az 250-300 TL'den satar.. Güzelce orjinal bir kulaklık alın derim
  • Haklısın tabikide. Alt limit olarak 120 tl koymuştu. 140 a kadar yükseldi. Ama boşu boşuns heyecan aramanın lüzumu yok. CX 350 Street II yada ie4 e bakayım en iyisi ben.
  • Sennhieser Cx-200 Street II yi Hepsiburada'dan alacağım. Sahte ürün olma olasılığı yok değil mi.. Fiyatı 70 Lira zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rokobatu

    Sennhieser Cx-200 Street II yi Hepsiburada'dan alacağım. Sahte ürün olma olasılığı yok değil mi.. Fiyatı 70 Lira zaten

    HB'de öyle bir ihtimal yok ama bu aralar HB'nin durumu malum.. Almadan önce iletişime geçip, stok durumunda ne yazarsa yazsın, stok durumunu sorun. Çoğu kişide stokta yazsa bile aldıktan sonra temin edilemiyor yazısı çıkıyor..
  • arkadaşlar banada acil yardım lütfen..bende GG dan bugün gelecek olan SENNHEISER IE 7 aldım..ama lütfen yardım edin..bunun sahteleri var deniyor ama satıcı bana bunun yurt dışı garantili olduğunu ve ürünün arkasında olduğunu söylüyor..ben 249 tl e aldım..saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chartes -- 17 Mayıs 2010; 9:06:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chartes

    arkadaşlar banada acil yardım lütfen..bende GG dan bugün gelecek olan SENNHEISER IE 7 aldım..ama lütfen yardım edin..bunun sahteleri var deniyor ama satıcı bana bunun yurt dışı garantili olduğunu ve ürünün arkasında olduğunu söylüyor..ben 249 tl e aldım..saygılar..

    250 tl ye IE7 olacağını sanmam satışı iptal et Figure orijinal IE7 satıyor ondan alabilirsin. Yanılmıyorsam 250 tl ye satıyordu.
  • Vallah ben sırf denemek için çinden aldığım fake ie 8 duruyo, 80 lira para baydım ve bir çok fake kulaklık doludur evde deneme karşılaştırma amaçlı (vallah şu fakelere verdiğim paralar zaten. Birde 12 sterline mymemory'de kampanyada olan cx serisi almıştım eco paketli olanlardan ve ayrıca cx500 de mevcut ikiside %100 orjinaldir. Şunu diyebilirim ki ie 8 elimdeki cx serisinin 10 da birini vermiyo ses olarak, fake alan arkadaşlar anında anlaması lazım yani o kadar kötü. Kutusu aparatları herşeyi birebir, ilk bakışta sırf kutusuna verirsin o kadar parayı ama ses olarak 5 yaşındaki çocuğa yediremezsin bariz ben fake im diyo. İe 7 de aynı olay hiç bir fark yok belki ie8'in tizleri daha iyidir salonu daha geniştir

    Bir de gg'den almışsan hiç boşa vakit kaybetme geri iade etmeye çalış. 250 liraya sıfır mantıklı geliyo mu sizce? Sennheiser'ın en uygun satıldığı yer İngiltere, Almanya ve avrupa ülkeleri işte, Türkiye'de bile peşin, ön ödemeli alımlarda çok uygun aslında. Mesela fiyat olarak İngiltere baz alalım orda sıfırı 130 sterlin. Hadi bu adama denk geldi bi yerlerden 100 sterline kaptı drop shipping yapıyo ve %100 orjinal. Zaten 100 sterline kapması çok olası durum değil. Bi hesap yaparsak 100 sterlin zaten 250 lira yapıyo, hangi akıllı aldığı fiyattan verir ve bu durum Türkiyede ve gittigidiyorda geçerliyse?

    Olayın aslı şu ve zaten biliniyo. Çinden bunları 20-30$a alıyolar satıyolar hatta toptan alınca 10-15$ a bile düşebiliyo sonra bu rakamlara acımasızca, insafsızca satıyolar. Geçmiş olsun diyorum umarım iade alır çünkü ben zamanında yaptığım alışverişte geri almamışlardı bide geri iade yazmış. Bi çoğu bu konuda yalan atıyo. Hepside malının arkasında duruyo zaten malının önüne bakamaz bu tip insanlar.

    Neyse artık Sennheiser konusunda dikkatli olursun. Gerçi burda basbas bağrıldı,yazıldı çizildi bi çok kez ama okumaktan kaçınıyoruz işte. Sürekli armut piş ağzıma düş hesabı. Aynı konular devam edecek, yeniden açılcak. Kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Hundred -- 17 Mayıs 2010; 15:08:19 >




  • Ya us fiyatına bakarda alır insan. O fiyata olamayacağı gün gibi ortada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.