Şimdi Ara

Senin Bankan Avantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
16
Favori
52.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gün içinde hep Enpara'ya vurgu yapıldığını görüyorum ancak başka sanal bankalar da var. Üstelik Enpara yokken bile hesap işletim ücreti, eft/havale ücreti almayan bir bankanın. (Kuveyt Türk)

    Ayrıca şubesiz bankacılığın geleceği hakkında bu yazıya bakmanızı tavsiye ederim. https://teknoelci.com/internet-bankaciligi-subeleri-ortadan-kaldirabilir-mi/

    Senin Bankan Avantajları;


    • Hesap açmak için şubeye gitmezsiniz.

    • Hesap işletim ücreti yoktur.

    • Eft/havale ücreti almaz. (Sınır koymaz 1 kuruşu bile aktarır)

    • Döviz kurlarını uygun verir. (Örnek kıyaslama aşağıda bulunmaktadır.)
      Senin Bankan Avantajları
      Senin Bankan Avantajları

    • Tüm banka atmlerinden ayda üç sefer komisyonsuz para çekme imkanı tanır.

    • Özel kampanyalar düzenler. Bazı sitelerde indirimli alışveriş imkanı sağlar.


    Kredi kartı, finansman gibi konulardaki avantajlara değinmeyeceğim ilgilenenler buradan bakabilirler. https://www.seninbankan.com.tr/

    Dezavantajları

    • Katılım bankasına bağlı olduğu için faiz vermez. Ancak en yüksek kar payını verir.


    Ben şahsi olarak pek çok mevduat bankası, katılım bankası ve devlet bankasıyla çalıştım ancak hiçbirinde Kuveyt Türk'te olduğu kadar sağlam bankacılık göremedim. Sorularınız olursa cevaplarım.

    Ben enpara, senin bankan gibi bankaların artıp zamanla normal bankaların da şubelerini azaltacağına hatta en sonunda şubeli sistemden vazgeçeceğine inanıyorum. Çünkü gelişen teknoloji her yerden para yatırıp çekebilme, eft yapabilme imkanı sunuyor ve bankalar bu kira masrafı, çalışan maaşı gibi masrafları ödemek yerine ücretsiz eft, aidatsız kart gibi hizmetler sunarak müşterilere de kazançlı hizmetler sunabiliyor. Yani tam anlamıyla bir win-win durumu.

    3 Mart 2019: Döviz kuru kıyas fotoğrafları eklendi.
    12 Ekim 2019: Şubesiz bankacılık teknolojisi hakkında kişisel görüş eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgardaaa -- 22 Ekim 2019; 23:9:37 >







  • cepteteb'de tercih edilebilir.
  • seninbankan üyesiyim, elimde kartlarda var ama enpara'nın faizsiz aylık 3.000'e kadar 3 alışverişe taksit yapması beni hala cezbediyor.

    seninbankan'ın normal vadesiz hesap kullanımında enparaya göre bir esprisi var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warrior1919

    cepteteb'de tercih edilebilir.
    Vadeli hesaplarda ilk 500 lirayı saymaması ondan hesap açmamama sebep oldu. Şubesiz bankacılıktan hesap işletim ücreti kesmek gibi bir şey bu.
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç Kart kullandığınız zaman istisnasız tüm alışverişleriniz vade farkı olmadan taksitlendiriliyor Kuveyt Türk'te ancak bu kartı kolay kolay vermiyorlar ve iki ay geçerli. Bunun yanı sıra normal kredi kartına karşılık gelen sağlam kart eğitim ve sağlık harcamalarını 5 taksite kadar yine fark almadan taksitlendirebiliyor.

    Enpara'nın yaptığı gibi seçtiğiniz işlemleri taksitlendirmek gibi bir hizmeti var mı bunu bilmiyorum, konu hakkında bilgi alınca tekrar yazarım.
  • tolgardaaa kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu aydınlatırmısın. En paramı yapıyor bunu. İlk 500 saymaması nedir acaba
  • Bende Senin Bankan'ı tavsiye ederim arkadaşın yapmış olduğu tüm özellikleri teyit edebilirim. Diğer güzel tarafı benim için eğitim ve sağlık harcamasında hangi banka posu ile ödeme yaparsan yap sana 5 taksit vade farksız uyguluyor. Harcamayı çok özendirmeden zaruri ihtiyaçlarda kolaylık.

    Ayrıca mobil şubesi diğer tüm bankalara nazaran çok gelişmiş.
  • karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    Paranı faize yatırdığın zaman ilk 500 liranın saymıyormuş. Mesela 4500 lira paran var yatırıyorsun, 4000 liraya faiz uygulamış gibi kazanıyorsun.

    Bence zaten bankayı faiz için kullanan Denizbank ya da Fibabank'ı tercih etsin.

    Şubesiz banka olarak enpara ve Seninbankan kullanıyorum, Enpara'nın pek çok avantaj için ayın enparalısı gibi bir zorunluluk tutması, hesap cüzdanı için para istemesi gibi sebeplerden dolayı hiç sevemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgardaaa

    Paranı faize yatırdığın zaman ilk 500 liranın saymıyormuş. Mesela 4500 lira paran var yatırıyorsun, 4000 liraya faiz uygulamış gibi kazanıyorsun.

    Bence zaten bankayı faiz için kullanan Denizbank ya da Fibabank'ı tercih etsin.

    Şubesiz banka olarak enpara ve Seninbankan kullanıyorum, Enpara'nın pek çok avantaj için ayın enparalısı gibi bir zorunluluk tutması, hesap cüzdanı için para istemesi gibi sebeplerden dolayı hiç sevemedim.
    peki denizbank veya fiba bankası vadeli mevduattan hesap işletim ücreti alıyormu. en parada düşürdü.
  • karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    Denizbank almıyor ancak Fibabanka ilk 2500 lirayı vadesiz olarak işletiyor.
  • Henüz yeni ama, Senin Bankan'da altın hesabım var.
    Kur ve makas gerçekten fark ediyor.
  • Bu bankada hesap açtırsak ve kredi kartı alsak bize sınırsız sanal kart verir mi ? Birde her sanal kart için müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmek gerekiyor mu ?
  • @tolgardaaa merhaba, katılım bankaları faizsiz çalıştıklarını belirtip, kâr payı verirdiklerini söylüyor. Faize bulaşmak istemediğim için katılım bankalarıni araştırdım ama doğruluk payı var mı ? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
  • tolgardaaa kullanıcısına yanıt
    Seninbankan mobil uygulamasi yok kuveytturk uygulamasi var kur olarak bi fark göremedim nasil farklılık olusuyor bi fark göremedim.
  • hüsnü89 H kullanıcısına yanıt
    Katılım bankaları kar olarak müşterilerine verdikleri finans desteğinden vade farkı alırlar. Yani diyelim ki bir ev finansmanı aldınız, evin taksidi bitene kadar aylık taksidin yanında evin asıl sahibi olmadığınız için bir de kira ödüyorsunuz bu kira da bankanın karı oluyor.

    Katılım bankaları geceleri paraları merkez bankasına yatırmaz. Faiz denilen şey aslında budur. Bunu yapmadıkları için kar payı oranları faizlerden daha düşüktür ve sistemleri farklıdır. Kar payı önceden belli değildir ancak faizde banka size bu kadar kazancınız olacak diye taahhüt verir.
  • fuuby kullanıcısına yanıt
    Kuveyt Türk uygulamasına giriş yapan müşteri Senin Bankan müşterisiyse uygulamanın rengi ve özellikleri otomatik değişiyor. Aşağıdan aynı anda (giriş yapıp ve giriş yapmadan) aldığım iki ss'i görebilirsiniz.

    Senin Bankan AvantajlarıSenin Bankan Avantajları




  • zamburlu Z kullanıcısına yanıt
    Sanal kart internetten yönetilen bir şey, yanılmıyorsam her zaman istediğiniz kadar açıp istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Aynı şekilde kapatmak da çok kolay.
  • Senin bankan hesabı açacağım bende sırf döviz ve altın alım-satimi için. Enpara kullanıyorum ama Kuveyt Türk'ün makas oranları daha iyi enparaya göre o yüzden enparayı alışveriş ve vadeli hesap, Kuveyt Türk'ü de döviz ve altın hesabı olarak kullanmak en mantıklısı şuan.
  • Arkadaşlar Kuveyt Türk şube ve senin bankan hesabım var.

    Gişede altın günü beklemeden 1 yada 2.5 gram paketler var hepsi burada da felan satılan. Altın gramlarini yaptırabilir miyim.

    VE aynı gün hesaba geçip satış işlemi yapabilir miyim?

    Yoksa altın günü bekleyip ekstra 5 gün satış işlemi mi beklemem. Mi gerekiyor?
  • Sorunu tam olarak anlamadım ama altına fiziki olarak ihtiyacın yoksa uygulamada bulunan kıymetli maden bölümünden alman bana daha mantıklı geliyor. Ek olarak oradaki altınını da şubeden teslim alabilirsin. Hatta Kuveyt'in atm'leri bile altın veriyor. İster gram ister çeyrek altını atm'den alabiliyorsun. Altın günü ne oluyor tam fikrim yok, altın katılma hesabı diyorsan tl katılmadan hiçbir farkı yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.