Şimdi Ara

Seneye Avrupa'da daha yükseğe uçmak için neler yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sene buraya kadarmıs peki seneye Fener daha yükseklere ucmak için ne yapmalı arkadaslar


    Bence takım herseyiyle hazır tek eksik olan çok kaliteli bir forvet.Fener çok iyi bir forvet alırsa seneye çok daha yükseklere ucacaktır



  • drogba tarzı (tabi öyle adamı bize bırakırlarsa) hem tekniği olan hemde hava hakimiyeti olan güçlü bir forvet gerekli en başta. onu bulursak diğer eksikler bi şekilde kapatılır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mallorn

    drogba tarzı (tabi öyle adamı bize bırakırlarsa) hem tekniği olan hemde hava hakimiyeti olan güçlü bir forvet gerekli en başta. onu bulursak diğer eksikler bi şekilde kapatılır.


    Kesinlikle katılıyorum.Eğerki tek forvet oynayacaksak orta sahada iyi bir oyuncu gerekli olduğuna inanıyorum.
  • Galatasaray'lıyım. Fenerbahçe'nin mücadelesini beğendim. Sadece bu maç için konuşmuyorum. Bu noktaya gelinene kadar yapılan mücadele takdire şayandı.

    Eksik olan nokta ise kesinlikle bitirici bir forvet elemanı. Transfer dönemimde o mevkiye de bir eleman alacağınızı düşünürsek seneye de aynı başarıyı yakalamanız muhtemel.

    Ha bu arada bizim uefa şampiyonluğunu sanki 1 senede olmuş birşey gibi tesadüf diye adlandıran Fenerbahçe'li yetkililer bu çeyrek final sonrası tecrübe kazandık diyorlar :) görelim seneye de şu tecrübenizi hatta o kadar tecrübeli olun ki tesadüfün yanından geçmeden önümüzdeki 10 senede 7 kez final oynayın :)
  • oncelıkle yapılacak ıslem defans hattını takımda tutmak.kımınız ıcın fb defansı ıyı gorunmesede gokhan lugano edu carlos hattı asla bozulmamalı.
    belkı edu yerıne lucıo alınabılınırse ıyı olur.

    orta alanda ıse durum alex e baglı.bu yıl satılabılırse orta alanda alex ayarında olmasada ondan daha mucadelecı bır eleman almamız lazım.ısım veremıyorum. gerrard olabılır aslında ama zor.ayrıca olası appıah ın takıma gerı donmesı de orta alanda gucumuzu arttıracaktır

    forvet hattında ıse kezman ıle bu ısın yurumıyecegı artık bılınen bır gercek.yabancı kontejanını goz onune alırsak onunn yerıne wagner love yı almak daha dogru olucaktır.kaldıkı love yı almak daha kolar olucak.
  • Bi kere defans hattımızı kesinlikle korumalıyız,edu'ya kimse laf etmesin,bence süper bi defans,yerine adam alıp defansın uyumunu bozmaya gerek yok,defansımızın ne kadr iyi olduğu deplasmandaki sevilla ve chelsea maçlarında görüldü zaten..Bride ne yapıp edip aurello'nun takımda kalması lazım,bu adam eğer giderse orta sahamız çöker...ve tabiki iyi bi forvet almamız lazım,ilerde tek kişi oynayabilecek...
  • Kaliteli bi forvet (yalnız kezmanda kaliteli ama bizim oyun sistemimize uymuyor..yani tek forvet olduğu zaman yapamıyor.)En önemlisi tek forvet oynaya bilecek...Hava hakimiyeti olacak iyi top indircek.
  • Kaliteli forvet isteyene kadar önce Aziz Yıldırım'ın dediği gibi taraftar kartı sayısını 1 milyona çıkartın ondan sonra size istediğiniz forveti alsın. Herşeyi devletten beklemeyin...
  • Volkan

    G.Gönül lugano edu .r.carlos

    maldonado aurellio u.boral

    alex deivid

    w.lowe


    Deividin gerçek yeri forvet arkası yani gizli forvettir. Deivid sağ kanat oyuncusu değildir :)

    Ortasahaya Alexin yedeği olabilecek bir güney amerikalı, Deividin yerinde oynayabilecek bir sağkanat oyuncusu

    Forvete güçlü hava topuna hakim birebirde adam geçen bir "kule" lazım
  • Crouch olsa süper olur.Alex ortalar Crouch kafa vurur ve bu sahne yıllarca devam eder.Adam elektrik diregi gibi
  • Deivid şutları hariç çok yetersiz. Kezman dan hayır gelmez artık.
    Appiah iyileşir gelirse, hücum da görev verilirse Deivid den çok iş yapar.

    Biri Türk biri yabancı iki forvet ve bir de sağ açık oyuncusu lazım
  • Crouch yedek, o adam alınsın, Fenerbahçe çeyrek finale gene çıkabilir...

    veya Wanger Love de olur, adam Drogbanın benzeri

    Bunun yanında Deividi satmamız lazım
  • anlasıldıkı zıco takımı tek forvetlı cıkaracak.
    hemen arkalarında alex ıle deıvıt fena gıtmez.ama oncedende dedıgım gıbı alex egerkı satılabılırse onun yerıne daha mucadelecı ama onun kadar ayaga hakım olmayan bırısı alınması takım ıcınde sırıtmayacaktır.artık fenerbahcenın orta alanı top ayagında ıken hızlı gecmesı lazım.zıco bunu yaptırabıldıgınde o zaman yarı fınal yada fınal hayal olmaz.kaldıkı bu sezonkı kadro yapımız topu karsı yarım sahaya tasımada becerıksız bır goruntu vermedı.ama ısrarla yan paslar takımın ahengını bozdugu bır gercek.
    tamam top kaptırmaktansa gerı yada yana oynamak en dogrusu yada karsı takımdan press gordugunde yan top bır caredır.
    ama baskı yokken asla yan top yapmamalıyız.

    alex ın satılması ıhtımalınde junınho alınmasını ıstedıgım tek futbolcu.ayrıca forvet ıcınde kesınlıkle w love getırtılmelı.

    bu hafta gordukkı fenerbahce 6 gunde 3 mac yaptı(ıkısı yarı fınal ıcın yapılan mactı dıkkatınızı cekerım,ve dıgerı ıse kayserı ıle yapılan,lıg sampıyonlugu ıcın krıtık bır mac)vede futbolcularımızda belırlı donemler harıcınde gayet ısteklı vede en onemlısı kondusyonlarını koruyabılmelerı vede macın genelıne yayabılmelerı ıdı.buda fenerbahce ıcın ayrı bır artı olarak goruyorum




  • Kim ne derse desin bu noktaya forvetsiz geldik. ( Vay anam vay , 4 torbadan girip çeyrek final oynayan forvetsiz takım , havamız batsın )

    Herkes belirtmiş zaten forvet alınacak. Sağ ve sol açıklara birer tane adam lazım bana göre. Ne Uğur istikrarlı , nede Deivid gerçek bir sağ açık. Deivid'i joker gibi istediğin yerde kullan ama takımada bir tane sağ açık(Joe Cole tarzı) alınmalı. Orta sahaya oyunu iki yönlü oynayabilen bir adam(ah Appiah vah Appiah) alınmalı. Appia iyileşirse orda sorun kalmaz ama Appi'den umut kesildiyse bir orta saha lazım. Kale-defans böyle iyi. Yeterki Lugano ve Gökhan takımda tutulsun.
  • Bu Drogba'nın ucuz versiyonu yok mu?

    Eğer varsa o alınsın yeter. Birde sağ kanat tabiki
  • Wagner love lazım bire birde etkili
  • maçtan önce ntv yi izleyen oldumu bilmiyorum ama orada, zico için tek bir taktik anlayış içerisinde başka taktikler geliştiremiyor diye bir şey sölemişlerdi ve bende dün gördüğüm kadarıyla chelsea nin sağ kanadı aksamasına ramen yinede orası için bir şey düşünmedi (ben bi chelsea li olarak carlos olsa idi çok farklı olacağına inanıyordum ki yoktu) bi de artık son on dakika için fener risk almalı idi ama chelsea kendi sahasına tüm oyuncuları ile kapanmasına ramen fener defansı yani 4 kişi hala defansta duruyordu, forvete gelince kezman zaten bi fiyasko ilk önce o gitmeli
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coolfire

    Bu Drogba'nın ucuz versiyonu yok mu?

    Eğer varsa o alınsın yeter. Birde sağ kanat tabiki

    W.Love
  • o zaman w.love ıcın mutabık kalındımı.umarım baskan love yı getırır.gercı zıco da ıyı seyler sarfetmıstı love ıcın.
    ılerı uclu ıcın love arkalarında alex ve deıvıd ıyı durur
  • bu takıma love lazım videoyu izleyin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.