Şimdi Ara

Semruk S7 v2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Bu laptop Hakkımda bilgisi olan arkadaslardan ricam olacak. Iyi ve Kotu yönlerini Detaylı olarak yazabilir misiniz? Bu fiyatlarda bir laptop alacağım. Oyun için degil ama kesinlikle üst seviye Özellikler olması gerekiyor. Başka marka tavsiyeniz olursa da lütfen paylaşın.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tukrok T kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarda bir laptop alacaksanız monster almanın pek mantığı yok. oyun da oynamayacakmışsınız . Tam olarak ne gibi işlemler için kullanacaksınız yazarsanız bir öneride bulunulabilir. Ama bu rakamları verip monster almak yerine asus alabilirsiniz tasarım ve kasa kalitesi olarak fazlasıyla tatmin de olursunuz. Semruk un da kasası kaba çünkü..
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g751jy-dh72x-notebook-fiyati,143816.html
    Buyrun. Hertürlü işinizi yapabileceğiniz üst düzey ve taşınabilir bir makine. Ayrıca hertürlü oyunu da oynarsınız ama öyle bi amacım yok dediniz . Belki semruk sli 980m ile daha yüksek performans verebilir ama gerek yok buna




  • Oyun oynanmayacaksa 980 sli a ne gerek var onu çözemedim.Yapacağınız işi açıklarsanız daha mantıklı seçenkler sunalabilir.
  • 980m sli? Oyun oynamayacaksan niye üst seviye donanım istiyorsun? Yazılımlarla işin olacaksa monster iş istasyonu cihazlara bak. Quadro ekran kartları işini görecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamayacağım ama benim ihtiyacım quadro da degil. Kullandığım programlarda 28 gb Rami görüyorum. Renderda da ekran Kartı cok önemli. Semruk seçme nedenim de sli olmasıydı.

    Bahsettiğiniz ASUS U da incelemiştim. Özellik olarak cok guzel o da. 32gb ram 4860hq, 512gb ssd ve 980m var. Ayrıca asusun seçme donanımları da cabası. Bildim kadarıyla rog serisi için fırından çıkan en iyi işlemcileri seciyorlar falan. Yani donanim parçaları kaliteli. Çünkü fırından çıkan Butun işlemciler ayni kalitede olmuyorlar.

    Olaya sanki biraz daha duygusal yaklaşıyorum ben. Adamlar Türkiye'de boyle bir ise girişmişler biraz da destek olmak için monster seçmiştim. Cidden kolay bir is degil. Dev firmalar Beko Arçelik gibi markalarin da laptoplarını görüyoruz sonuçta.

    Kullanan Arkadas varsa bu laptop hakkında bilgi verirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tukrok T kullanıcısına yanıt
    En iyiyi almıyorlardır hocam. Alsalar fuyata yansır zaten. En iyileri askeri üslere falan gidiyor. Kesinlikle durmaması gereken bilgisayarlar sunucular vs için. Sağlam da para basıyorlar almak için. Render için en iyisi quadro kartlı bir workstation tipi monster pc alıp ram ve en işlemci yükseltmesini yapabilirsiniz. Sonuçta gtx serisi render için değil aynı verimi vermez diye düşünüyorum. Ayrıca gaming laptop işlemcilerinin cache mb değeri düşük olur size gelmez o yüzden. İntel Xeon serisi işlemci gerekecek size. Sonuç olarak kapı workstation tipi laptoplara çıkıyor. Buyrun size monster ın workstation serisinin babası.
    http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook-workstation/MONSTER-P570WM-WS04.html#.VNg2_XNajqB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 9 Şubat 2015; 6:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buna da bakabilirsiniz
    http://victor.com.tr/urunler/workstation/e703

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.