Şimdi Ara

Şehir Hastanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mersin şehir hastanesinden bahsetmek istiyorum sizlere.

    Hastane ile ilgili birkaç fotoğraf ekleyeceğim bu fotoğraflar üzerinden hastanenin eksisi ve artısını biraz konuşmak istiyorum. Hastane Allah var çok çok güzel fakat eksileri de var. Engelli ve yaşlılar veyahut sağlık problemi yaşayanlar mesafe sıkıntısı çekiyorlar. Hastane içerisinde de araç var gidilecek yerin tam kapısına bırakmasa da yakınına bırakıyor fakat

    Şehir Hastanesi


    Yukarıdaki resim olduğu gibi taşıma oluyor fakat bu araca engelli yada sağlık probleminden dolayı yürüyemeyenler değil sağlıklı olanlar biniyor. Engelli yada yaşlılar aracın ikinci defa dönüp dolaşıp gelmesini bekliyorlar. Gelince de sağlıklı insanlar hurra oturup binmezler ise şanslılar ama yer bulamazlar ise bir daha ki dönüş beklenmektedir. Bu çok çok yanlış araba kavgası ediliyor ya araba kavgası. Sağlıklı insanları aracı kullanan zar zor indiriyor inmekte istemiyorlar bu nasıl bir anlayıştır anlam veremiyorum. İyi yanı ise hastane gerçekten büyük bu büyüklükten dolayı yürümektense araçla taşınılıyor bu çok güzel bir hizmettir hatta bu araçların sayısı arttırılabilir yada belli kişiler alınmak koşulu getirilebilir.

    Şehir Hastanesi


    Bir diğer konu ise muhteşem olmasına rağmen sadece yürüyen merdiven var hastanede. Yürüyen merdivene de yaşlılar veya engelliler binemiyor yada zorluk çekiyor. Asansör diyeceksiniz asansör de tıklım tıklım ve asansör içerisinde de tartışmalar oluyor asansörle de kaçıncı kata çıkılacağı da bellisiz harflere basarak çıkıyorsun katlara. En son bir şey duydum onda da asansörler arızalı dendi bilmiyorum gitmedim ne derece doğru değil eğer bileniniz varsa söyleyebilir. Mersinde bazı özel hastanelerde asansöre binilince müzik çalıyor imc hastanesi ve city hospital da asansöre binildiği takdirde güzel bir müzikle katlara çıkıyorsunuz. Aslında şehir hastaneleri asansörleri de böyle olmalıdır bence.

    Şehir hastanesi ne girince karşınıza

    Şehir Hastanesi


    Danışmalar geliyor bu çok çok güzel bir hizmet çünkü hala hangi bölüm nerede bulmakta zorlanılıyor. İlk zamanlar danışmadaki kişiler de zorlansalar da artık hangi bölüm nerede gösterebiliyorlar zorlanmadan. Bir de en çok hoşuma giden özellik personeller güler yüzlü. Tamam bazı çalışanlar gelenleri azarlarcasına davransalar da istisnalar kaideyi bozmaz çalışanların çoğunluğu güler yüzlü ve ilgililer. Benim düşüncelerim bunlar sizlerin de görüşlerinizi paylaşmasını istiyorum.







  • AVM den ne farkı var?
  • Doktor olmadiktan sonra...



    Ilaclar.pahali olduktan sonra...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiziksel engelliler için olan arabaya zihinsel engelliler biniyor demek ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar özel hastane mi yoksa devletin mi? Yani para ödemek zounda mıyız?
  • Yani bir nevi devlet hastanesi mi bu hastaneler?Ona göre zamanı gelince bende gitmeyi düşünüyorum çünkü bulunduğum bölgeye açılma planı var.Gittikten sonra özel hastane gibi fatura çıkmasın?
  • Yap işlet devret modeli vardır bu hastanelerde. Devlet hastanesi değil yani devlete ait bir hastane değil. Muayene ücreti çok yüksek özel hastaneye gidiyor Mersinde çoğunlukta herkes
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çetinersoy

    Yap işlet devret modeli vardır bu hastanelerde. Devlet hastanesi değil yani devlete ait bir hastane değil. Muayene ücreti çok yüksek özel hastaneye gidiyor Mersinde çoğunlukta herkes
    Yap işlet devret modelinde bir süre sonunda devlete geçmiyor mu bu yapı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hgwxx/7

    Yap işlet devret modelinde bir süre sonunda devlete geçmiyor mu bu yapı?

    Alıntıları Göster
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/bu-hastaneler-sinif-atlatiyor-40355257

    25 Yıllığına



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinersoy -- 5 Temmuz 2018; 22:13:42 >




  • Mersin şehir hastanesinin bazı sıkıntıları vardır bu sıkıntıların bir kısmını mersin büyük şehir belediyesi çözmesi gerek fakat büyük şehir belediyemiz sağ olsun sıkıntı yok diye geçiştiriyor benim anlamadığım sıkıntı yok dedikten hemen sonra otobüs seferlerini arttırdı demekki varmış sıkıntı. Yeni yakın gitmedim seferler arttı ama diğer yönden nasıl oldu bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radyo Mevlana -- 5 Temmuz 2018; 22:17:59 >
  • bursa şehir hastaneside çok güzel
    https://www.bursasehirhastanesi.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.