Şimdi Ara

Sebepsiz terkeden sevgili (geçmişte kötü yaşadığı olay)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar, benim sorunum çok büyük siz değerli arkadaşların fikirlerine ve yönlendirmelerine ihtiyacım var. Öncelikle bundan yaklaşık 6 ay önce bir kızla tanıştım bizim şirkette işe başladı çok hoş bir kızdı ben ondan o benden etkilendi ve konuşmalarımız yakınlığımız ilişkiye dönüştü çok iyi bir insan her yönüyle uyumluyduk hiç ayrı farklı yönlerimiz yoktu o da benden ilk görüşte etkilendiğini söyledi aynı şirkette çalıştığımız için sürekli birbirimizi görüyorduk hafta sonları bile beraberdik neyse bizim iş ciddiye bindi ve bu süreç içerisinde evlilik kararı aldık ben buna evlilik teklif ettim kabul etti ailelerimizle tanıştık bunun öncesinde bana başından geçen iğrenç bir olaydan bahsetti ben o olayı anlatmak istemiyorum bir bayanın başından geçecek çok iğrenç bir olay bunu üniversite döneminde çok yakın bir arkadaşı tarafından uğramış ben pek önemsemedim sonuçta zorla olan bir durum neyse bu süreçte ona bu konuyla ilgili hiç bir şey sezdirmedim konuyu dahi açmadım. Sonrasında dediğim gibi kendi aramızda yüzük taktık ailelerimizle tanıştık falan filan ancak son zamanlarda gereksiz mevzulardan tartışır olduk, bir gün iş çıkışı bununla bir yere gittik konuşmak için ve bana ben artık yürütemiyorum sıkıntılarım var seni çok üzerim zaten son zamanlarda da soğuk davranıyorsun yüzüme bile bakmadın gibisinden bir şeyler söyledi ayrılmak istiyorum dedi gitmek istiyorum dedi ağladı hüngür hüngür ağladı sarıldı öptü sonra gitti sonrasında telefonda konuştuk ben bu kararı 1 2 hafta önce aldım dedi ani kararım değil dedi biraz ısrar ettim sorunlarım var dedi kendimle kalmak istiyorum dedi hatta arkadaşlarına da biz artık iş arkadaşıyız falan demiş ancak bu 1 2 haftalık süreçte yüzük ve ailelerle tanışmada olmuştu hatta benim ailemi çok sevmişti herkese anlatmış falan neyse biz 1 1.5 aydır ayrıyız bu süreçte pek muhabbete girmedim hatta yüzüne bile bakmadım ancak son zamanlarda artık dayanamadım yaşadığı sorunlar şunlar bunlar benim biraz uzak durmam gerekçesiyle yaklaşmaya çalıştım sadece mesai saatlerinde işte sigara falan içiyoruz hatta biraz telkinlerde bulundum hiç cevap vermedi hafta sonu çıkalım mı dedim arkadaşım gelecek dedi ama uygun olunca çıkarız dedi. Ben bu kızı yeniden kazanıp yanında olmak istiyorum ama arkadaş olarak değil sevgili olarak nasıl yapmam lazım biraz yaklaşıyorum ama arkadaş gibi davranıyor ki onunda beni sevdiğini biliyorum sürekli bakar tebessüm eder çünkü en son seven vazgeçebilmeli de dedi ve bu ayrı kaldığımız süreçte yüzüğü de vermedi bana ne yapsam nasıl davransam bu kızı tekrar hayatıma alsam bilemedim siz değerli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.







  • Ayrilmis kurtulmussun zorlama bence. Kız gercekten seninle olmak istese her zorluga katlanirdi . Kendince hakli gordugu bir bahaneyle seni basindan atmis. Bu durumdan sonra zorlarsan kizin gozunde degerin duser .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öylede sürekli peşimdeydi sürekli yanıma gelirdi beni görmek isterdi neden böyle karar aldı anlamadım acaba gerçekten o yaşadığı şeyimi sıkıntı etti yüzüğüde vermedi buda aklıma takıldı
  • allm A kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz muhabbet eski kız arkadaşımda da vardı.Bu bi sığınma bişeylere kabullendirme durumu mu olmuş bende anlamamıştım.Ama sonunda ayrılmıştım.

    Samimi bir kıza benziyordu.Aynı sizin gibi evliliğe gidiyordu bizimkide.Ama kafamdaki soru işaretlerini atamadım bi türlü.Karakteri ayrı davranıyor kendi ayrı davranıyordu.

    Bırakması için başka bi kızla aldattım.Yüzünede söyledim.Aldattım diye.Yoksa hayatım kötüye gidecekti.

    O yüzden fazla kendinizi kaptırmayın ve bırakın bence.Kelime oyunu yapmış size.Enayi sen vardın yemedi başkasını bulurum demek istemiş kısacası.
  • Kız seni başından savmak için bir sürü yalan söylemiş.Yok üniversitede başına bir sürü şey gelmiş yok sorunları varmış.Seni kendinden soğutmak istemiş yakında birisini bulur onunla takılır görürsün.
  • Bende öyle düşündüm ama peşimde çok koştu ayrılırken ağladı zırladı bilmem ne birde aynı yerde çalışıyoruz sürekli görüyorum ayrıldığımız ilk günler çok kötüydü moreli ağlıyordu ama sonradan düzeldi gülüyor takılıyor falan hiç konduramıyorum yalan söylediğini
  • allm A kullanıcısına yanıt
    Normal kardeşim kurtulduğuna dua et bence.Bırak peşini artık ve yoluna devam et.Böylesi daha iyi senin için.
  • Peki bu süreçte benim görüşmek istemem falan bir etki eder mi yoksa hiç sallamıyormuş gibi mi gözükeyim son 1 haftadır yaklaşmaya başladımda
  • Sevgili olsan ne kazanacaksin ?

    Kiz dengesiz zaten cok acik. Bu kizi kazanirsin ama yarin yine gider. Yalniz kalinca gelir, sıkılınca gider. Buna katlanamazsin bosver.

    Muhtemelen sana da ''uni'de tecavuze ugradim, arkadasim ya da sevgilim zorla iliskiye girdi benle'' dedi. Zaten ya tecavuze ugrarlar, ya bisiklet kazasi ya da kendileri yanlislikla bozarlar. Ama kiza burada suc atmiyorum. Sen olayi anlatirken bile igrenc kotu kaka diyorsun. Kiz da seni kaybetmemek icin yalan atmis.

    Bu kizla olmaz maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bilmediğin bişeyler olabilir.. aileyle tanıştırma esnasında hareketleri nasıldı ? o mu istedi sen mi ?
  • Evlilik kararını alırken biraz hızlı ve az düşünerek aldığını düşünüyor musun? Sonuca bakınca bu yargıya vardım ben, hele bazı kötü şeyleri sen biliyorken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sen o kızı en yakın sure içinde unut bak seni birkere basindan savmis.Arıca uni de olan meseleden anladıgımız kadarıyla kız baskasıyla bisiler yasamis.Su anki hal ve hareketlerine görede seni isteyen bir tavrı yok.Sen hala onun icin cırpınıyorsun .Bırak yoluna bak sana kızmı yok knk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allm

    Değerli arkadaşlar, benim sorunum çok büyük siz değerli arkadaşların fikirlerine ve yönlendirmelerine ihtiyacım var. Öncelikle bundan yaklaşık 6 ay önce bir kızla tanıştım bizim şirkette işe başladı çok hoş bir kızdı ben ondan o benden etkilendi ve konuşmalarımız yakınlığımız ilişkiye dönüştü çok iyi bir insan her yönüyle uyumluyduk hiç ayrı farklı yönlerimiz yoktu o da benden ilk görüşte etkilendiğini söyledi aynı şirkette çalıştığımız için sürekli birbirimizi görüyorduk hafta sonları bile beraberdik neyse bizim iş ciddiye bindi ve bu süreç içerisinde evlilik kararı aldık ben buna evlilik teklif ettim kabul etti ailelerimizle tanıştık bunun öncesinde bana başından geçen iğrenç bir olaydan bahsetti ben o olayı anlatmak istemiyorum bir bayanın başından geçecek çok iğrenç bir olay bunu üniversite döneminde çok yakın bir arkadaşı tarafından uğramış ben pek önemsemedim sonuçta zorla olan bir durum neyse bu süreçte ona bu konuyla ilgili hiç bir şey sezdirmedim konuyu dahi açmadım. Sonrasında dediğim gibi kendi aramızda yüzük taktık ailelerimizle tanıştık falan filan ancak son zamanlarda gereksiz mevzulardan tartışır olduk, bir gün iş çıkışı bununla bir yere gittik konuşmak için ve bana ben artık yürütemiyorum sıkıntılarım var seni çok üzerim zaten son zamanlarda da soğuk davranıyorsun yüzüme bile bakmadın gibisinden bir şeyler söyledi ayrılmak istiyorum dedi gitmek istiyorum dedi ağladı hüngür hüngür ağladı sarıldı öptü sonra gitti sonrasında telefonda konuştuk ben bu kararı 1 2 hafta önce aldım dedi ani kararım değil dedi biraz ısrar ettim sorunlarım var dedi kendimle kalmak istiyorum dedi hatta arkadaşlarına da biz artık iş arkadaşıyız falan demiş ancak bu 1 2 haftalık süreçte yüzük ve ailelerle tanışmada olmuştu hatta benim ailemi çok sevmişti herkese anlatmış falan neyse biz 1 1.5 aydır ayrıyız bu süreçte pek muhabbete girmedim hatta yüzüne bile bakmadım ancak son zamanlarda artık dayanamadım yaşadığı sorunlar şunlar bunlar benim biraz uzak durmam gerekçesiyle yaklaşmaya çalıştım sadece mesai saatlerinde işte sigara falan içiyoruz hatta biraz telkinlerde bulundum hiç cevap vermedi hafta sonu çıkalım mı dedim arkadaşım gelecek dedi ama uygun olunca çıkarız dedi. Ben bu kızı yeniden kazanıp yanında olmak istiyorum ama arkadaş olarak değil sevgili olarak nasıl yapmam lazım biraz yaklaşıyorum ama arkadaş gibi davranıyor ki onunda beni sevdiğini biliyorum sürekli bakar tebessüm eder çünkü en son seven vazgeçebilmeli de dedi ve bu ayrı kaldığımız süreçte yüzüğü de vermedi bana ne yapsam nasıl davransam bu kızı tekrar hayatıma alsam bilemedim siz değerli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.


    Valla sana birsey diyeyim mi?

    MALLIK ETME ABİCİM.

    kusura bakma. En iyi bu şekilde ifade edebildim kendimi. Ben de aynı duruma düştüm. 1.5 yıl boyunca cirpindim eşşek gibi, kimse için çaba göstermedigim kadar onun için ugrastim. Didindim kendimi yedim inat ettim; terk edildiğimle ve beni alaya alıp kendi egosu için kullanmasıyla, adeta kullanılmış peçete gibi kenara fırlatmasıyla kaldım. Rezil etti beni. Geçmişi vardı geçmişte 2 kişi girmiş hayatına. Onlar ona acı çektismişler. Ben sesimi bir kez bile yükseltmedim. O benim için ilk idi, başka kimse olmasın istedim. Bağlandım, neredeyse aşık oldum hatta.. ama sanki yokmuşum gibi beni hiçe saydı. Görmezden geldi. Birlikte üstesinden geliriz dedim. Dinletemedim. Sonunda eşşekler gibi çabaladigimla kaldım.

    İşin var gücün var. Yüzüne bile bakma o dengesiz kızın. Kendi geçmişini acılarını senin üzerinden çıkartmasına, senin hayatını rezil rüsva etmesine müsaade etme. Kapat o kapıyı sonuna kadar ve anahtarını da hiç et. Uzaklaş ondan, yoksa kendi hayatının girtlagina neşter vurmuş olursun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evlilik kararı biraz hızlı oldu tabi kendide istedi ailemle tanışınca çok memnun kaldı ancak madem ayrılma kararı almıştın neden geldin tanıştın ve evlilik teklifimi kabul ettin ayrıca evlilik teklif ederken taktığım yüzüğü de vermedi ve yaşadığım olayı senden başka kimse bilmiyor dedi sana güveniyorum dedi sürekli yanımda peşimdeydi yakın bir arkadaşı var ondan şüpheleniyorum aklına girmiştir diye
  • İşin var gücün var. Yüzüne bile bakma o dengesiz kızın. Kendi geçmişini acılarını senin üzerinden çıkartmasına, senin hayatını rezil rüsva etmesine müsaade etme. Kapat o kapıyı sonuna kadar ve anahtarını da hiç et. Uzaklaş ondan, yoksa kendi hayatının girtlagina neşter vurmuş olursun.


    En iyi anlatan ve tavsiye veren sözcükler bunlar hocam belki barisabilirsiniz ama snradan bu yine patlak vercek hocam haberiniz olsun bence ugrasmayin kendinize bir şans tanıyıp yeni bir sayfa açın farklı karekter , davranislar ve kisiliklerinizle emin olun hayatta hep başarılı olursunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay enteresan. Kız arkadaşınız sanırım her zaman aynı psikolojiye sahip kalamıyor. Bence siz ona tekrar birlikte olmayı istediğinizi hissettirmeden yakın olun. Mesela ne demek bu? Dertlerini dinleyin, yardımcı olun. Ama sakın onu geri kazanmaya çalıştığınızı hissettirmeyin. Hissettirdiğiniz an hep kaçar. Siz kovalarsınız o kaçar.

    Velhasıl kelam demem o ki onu kendinize çekin. Sakın üstüne gitmeyin.
  • Ayrılmanız isabet olmuş. Ani ayrılıklar hayra alamet değildir hiçbir zaman. Yanında olun ama tekrar birlikte olmak istediğinizi anlamasın. Zaman içerisinde ayrı kalmanın ne kadar yerinde bir karar olduğunu göreceksiniz ve ondan uzaklaşacaksınız. İkinci kez şans vermek hata olur.
  • hocam kızın çevresinde başka bir ibiş var ya mesaj ya whatsapp ya da face bi yerden konuştuğu bir erkek var adımdan daha çok eminim bu tür kızlar asla yalnız kalmazlar ya şimdi tamamen terket ya da ilerde çok pişman olursun bak burada ki yorumları dinle son pişmanlık fayda etmeyecek yoksa uzak dur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allm

    Evlilik kararı biraz hızlı oldu tabi kendide istedi ailemle tanışınca çok memnun kaldı ancak madem ayrılma kararı almıştın neden geldin tanıştın ve evlilik teklifimi kabul ettin ayrıca evlilik teklif ederken taktığım yüzüğü de vermedi ve yaşadığım olayı senden başka kimse bilmiyor dedi sana güveniyorum dedi sürekli yanımda peşimdeydi yakın bir arkadaşı var ondan şüpheleniyorum aklına girmiştir diye

    Salla abicim gözünü seveyim, dengesizin teki seni bulmuş ve bir yüzükle kurtulmuşsun.. Tüm hayatını da çalabilirdi bu kadın senden.. Öcü görmüş çocuk gibi uzak durman lazım ondan. Kendini sakın duygulara bırakma; mantığınla hareket et ve ondan uzak dur.
  • Hep aynı hikaye bir kişi oldu zorla oldu ühü ühü safmışsın yedirmiş senle olma sebebi de saf olman zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.