Şimdi Ara

Seat Ateca (ANA KONU) (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.694
Cevap
90
Favori
274.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Full Link konusunda bir gelişme var mı bildiğiniz ? Kimse tam zaman vermiyor. Şuan üstünden çalıştıklarından bile şüpheliyim.

  • Arkadaşlar 2020 makyajlı ateca sahibi olarak bazı gözlem ve sorunlar paylaşmay istiyorum.
    Sürüş modlarından eco yu seçtikten sonra arabayı stop edip daha sonra tekrar çalıştırdığımda drive modunda başlıyor. Tekrar ecoya almadıktan sonra öylece kalıyor.
    İçeriye fanlardan hava girmesini istemediğim zaman off tuşuna basıp kapattığımda içeriye hala göğüsün oradaki yan cam buğusu önleyen yerden sıcak hava geliyor.
    Bazen yavaş gittiğimde 2 ile 1. vites arasında kararsız kalıyor. 1 ile gitmesi gerekirken 2 de kalıp yarın debriyaj gibi yürüyor.
    Bozuk yolda torsiyon beni rahatsız ediyor ayrıca. Önceki aracım Astra j idi.
  • Şık bir suv
  • OERKEN kullanıcısına yanıt

    Eco moda aldıktan sonra hayalet ekranda E1 E2şeklinde vitesler gözükür. Ancak stop ettikten sonra araç yeni bir çalışmada bu yazılar D1 D2 ye geri döner ancak araç hala eco moddadır. Mode tuşuna basınca eco da olduğunu görürsünüz. Görmüyorsanız sorun vardır. Klimayı off a aldığınız halde içeri hava girişini tamamen kesmek için kliöa kontrol düğmelerinde araç ve içerisinde ok olan düğmeye basmalısınız. İç sirkülasyon yapar, dışarıdan hava alımını tamamen keser. 2 ve 1vitesteki kararsızlık ise tüm dsg lerde var. Yoğun trafikte bu yüzden çoğu kişi manuele alıyor

  • Merhaba,
    Makyajlı kasa olan Xperience modeli kullanmaktayım. 8,25" ekranda medya bağlantısı menüsüne girince android auto ve mirrorlink seçeneklerini görüyorum ama bağlantı yapılamadı diye uyarı veriyor. Android son sürüm, usb kablo ise yüksek hızlı data kablosu, yani telefondan kaynaklı bir sorun yok. Fakat defalarca denedim, bir kez bile bağlantı kuramadı. Seat çalışanları da konuyu bilmiyor ama benim tahminim android auto bağlantısı için full link zorunlu değil, kablosuz bağlantı ve ekstra özellikler için sunulan bir opsiyon olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım sorunu yaşayan ve çözen var mıdır?
  • Koyuncuvvv K kullanıcısına yanıt
    Mantık hatası var yazdıklarınızda.

    1. Seat Ateca 2021'de Android Auto özelliği henüz aktif değil,

    2. Doğuş Türkiye'ye gelen Seat araçlarda Full Link kapalı getirtiyor, ayrıca lisans ödeyerek actırmanız lazım ki o da henüz mümkün değil.

    3. VAG kodları henüz çözülemediği için, şimdilik gayri resmi olarak Full Link'i açtırmanız mümkün değil.
  • Hangi kısımda mantık hatası var belirtmemişsiniz ama ben eksik yazdıysam ekleyeyim:

    Araç 2020 Model

    Seat web sayfasında android auto yok demiyor, google tarafından ülkenizde desteklenmiyor diyor ama o da eski bilgi, android 10 dan itibaren gömülü olarak telefonda var.

    Telefonu araca bağladığımda medya menüsünde android auto ve mirrorlink seçeneklerini görebiliyorum ama bağlantı kuramıyorum, aktif olmasa bu seçenekler görünmezdi veya fulllink açtırın gibi uyarı verirdi. Yine de aktif değilse kendi bugları, aktif olmayan bir özelliği net olarak belirtmeleri lazım bence.

    Diğer yandan bazı forumlarda ücretli olarak fullink açtırıldığını çoğu kişi yazmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koyuncuvvv -- 10 Nisan 2021; 21:10:33 >
  • Merhaba arkadaşlar,


    Eylül ayında aldığımız ateca için bugün Altur'dan arandım ve servise getirip fren plaka birşeyinin güncellemesi yapılması gerektiği söylendi.


    Size de böyle bir telefon geldi mi? Araç dizel olan model.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OERKEN

    Arkadaşlar 2020 makyajlı ateca sahibi olarak bazı gözlem ve sorunlar paylaşmay istiyorum.
    Sürüş modlarından eco yu seçtikten sonra arabayı stop edip daha sonra tekrar çalıştırdığımda drive modunda başlıyor. Tekrar ecoya almadıktan sonra öylece kalıyor.
    İçeriye fanlardan hava girmesini istemediğim zaman off tuşuna basıp kapattığımda içeriye hala göğüsün oradaki yan cam buğusu önleyen yerden sıcak hava geliyor.
    Bazen yavaş gittiğimde 2 ile 1. vites arasında kararsız kalıyor. 1 ile gitmesi gerekirken 2 de kalıp yarın debriyaj gibi yürüyor.
    Bozuk yolda torsiyon beni rahatsız ediyor ayrıca. Önceki aracım Astra j idi.

    Merhaba,

    Aracı her yeni çalıştırdığınızda araç konfor modunda başlar; ancak sürüş profili seçimi düğmesinde (vitesin yanında bulunan) son seçiminiz takılı kalıyor. O düğmeyi tekrar konfora getirip eco veya spora alınca çalışacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 17 Nisan 2021; 16:45:35 >




  • auto_motive kullanıcısına yanıt
    Evet aynen bahsettiğiniz gibi oluyor. Her yeni başlangıçta hangi modda kaldıysa onda devam etmiyor. Drive modunda başlıyor ve her defasında mod seçmek durumunda kalıyorsunuz.
  • Selamlar. Seat ateca apple car play uzerinden telefon konusmasi yaparken konusma kesiliyor ise radyo/ayarlar/gelismis ayarlar/istasyon logolarini otomatik hafizaya al konusunu kapatinca sorun cozuluyor. Ateca, excellence, apple car play, konusma, telefon, kesinti, kopma, iphone, kablo, seat, skoda
  • Merhaba, Seat Ateca'da otonom sürüş özellikleri (adaptif cruise control, şerit takip sistemi) standart mı?
  • egeym kullanıcısına yanıt

    Merhaba degil.

  • Carplay olan arkadaslar, sizde de arada baglanmama sorunu oluyor mu?
    Seat Ateca  (ANA KONU)
  • Ful donanım için fiyatlar ne kadar artmış en uygun 420 fiyat aldım

  • 2020 Ateca ile aranızdayım arkadaşlar. Sorum şu experience donanıma sonradan şerit takip ve adaptif hız eklenebilir i teşekkür ediyorum

  • Adaptif hız için front asist sensörü olduğu için sadece kol takılır, şerit takip için ön cama radar lazım, ön cam değişir.
  • balcis kullanıcısına yanıt

    Maliyet ne olur acaba adaptif için

  • 3-4 bin tl maliyeti var. Ender elektronik istanbulda takiyor. Ayrica manisada avvagcom diye bir yer var. Serit takip ve adaptife 7-8 bin tl fiyat cikardi. İnstagramda gorseller var temiz bir yere benziyor.

  • resvo kullanıcısına yanıt

    iphone u ekrana nasıl yansıtıyoruz teşekkürler

  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.