Şimdi Ara

SEAT ALTEA HAKKINDA FİKRİ OLAN YADA KULLANAN VARMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2005 model bi saet altea referance dusunuyorum arac gayat geniş buyuk ve konforlu ama piyasada pek gorukmuyo galiba birazda cok yakıyo sizce neyapmalıyım bu fiyata daha guzelbi araba bulabilrimiyim???






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurengin84 -- 30 Ekim 2006; 10:53:25 >



  • FİYAT NE?SIFIRLARI 28000DEN BAŞLIYO .. BENCE FENA SAYILMAZ TİP VE KONFOR OLARAK
  • Gayet güzel bir araba , golf plus la aynı altyapıyı paylaşıyor. Yakıt tüketimi haricinde seni üzmez . Sehir içi 11-12 litre yakar tahminime göre. Yalnız seat bayileri bayaa güzel indirim yapıyorlar fiyatlarda, 2. el fiyatını liste fiyatı üstünden karşılaştırmesan iyi edersin.
  • 24000 ytl ye bi tane var 17000km de ??? sıfırıda 31500 gibi.
  • 1.6 102 hp yerine 1.9tdi veya 2.0 tdi düşünebilirsin. Tdi leri az yakıyor. Tabi birazda bütçe meselesi.

    Buyur 2005 altea 1.9TDi 70.000 km de. 35.00 ytl fiyat koymuş


    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=774855



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 30 Ekim 2006; 22:03:13 >
  • hocam okadar para cıkmaz peki 25000ytl ye benzinli ford focus cmax nasılo olur acaba???
  • C-max te güzel araba ama seatlar tasarım olarak çok daha güzeller (çok subjektif bir görüş tabii).
    Bagaj için diyorsan toledoya bakabilirsin 500 litrenin üstünde bir bagajı var.
    Hangisini ucuz ve temiz bulursan onu alman doğru olur.
    Son olarak c-max yol tutuş olarak seatlardan iyidir.
  • Benim yok ama işyerinden bir arkadaşta var. 2004 model 30 binde. Hergün bindiğim için az çok fikir sahibiyim araba hakkında. Öncelikle herkesin dediği gibi benzin sarfiyatı biraz fazla ağır araba çünkü. Seri bir araba değil. Atak bir hali yok. Ama yolda gidişi falan gayet güzel. Herhangi bir tıkırtı ya da ses yok arabada. zaten bu tip araba alacak adam da seriliğe çok fazla bakmaz diye düşünüyorum. benim arkadaşın iki şikayeti var. Biri benzin biri de sürekli problem yaratan debriyaj. Artık onun araba mı sorunlu yoksa kronik birşey mi o kadarını bilmiyorum. Bir de o arabaya göre bagajı çok ufak. Çocuk evli barklı. Tatile çıkarken arka koltuğu da kullanmak zorunda kalıyor.

    Ön panel falan bence çok güzel. En azından ferah ve rahat bir araba. Tek sıkıntı son dönemdeki tüm arabalardaki gibi ön ve arka görüşün yetersiz olması. Genel anlamda iyi bir araba bence.




  • Seat Altea'lar, Seat leon'un bir üst sınıfı.
  • konfor ve sürüş rahatlığı olarak memnun kalırsın.çizgisi biraz farklı.
    1,6 lt lik motor performans olarak tatmin edici değil.
    şehir içi tüketimi fazla.
    C-max tdi yi düşünebilirsin.
  • walla bende arkadaşın 2006 modelini kullandım. yukarıda yaazılanlar doğru gibi.. bence görüş açısı çok dar gibi. ön cam kenarındaki kayıtlar fazlaca yer kaplıyor ve özellikle dönüşlerde problem yaaratıyor. onun dışında kullanımı gayet zevkli. yakıt olayını fazla düşünmemek gerekiyor. iyi bir kullanıcı kötü bir kullanıfcıdan her zaman daha az yakıt tüketir. araç çok önemli değil.
  • yanlışın var. ikisi farklı sınıf. Leon'un üst ya da alt sınıfı değil. Belki Toledo için bu yorumu yapabilirz ama Altea için yanlış bir yorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: VEDAT_06

    Seat Altea'lar, Seat leon'un bir üst sınıfı.
  • seri olamsı önemli diil ama bagaj ve iç hacmi önemli daha cok ailevi işler için kullanılacak bi araba kendi ihtiyacım için diil benimde gönlümde seat var ama c-max daha matıklı bi karar olur heralde?
  • Bende pek çok kez 2005 model Stylance versiyonunu kullanma şansını yakaladım.Sana tavsiyem 1-2 milyar farkla stylance modeli alırsan çok daha dolu bi araç olduğunu göreceksin.Araba 10 numara.Sert süspansiyonla çok başarılı bi yol tutuş Stylance modellerinde ek olarak ESP,6 Airbag,Çift Bölge Klima,Elektrikli-Isıtmalı-Katlanır Ayna,Yol Bilgisayarı,Far Sensörü,Yağmur Sensörü,Cruise Control gibi bi sürü faydalı donanım var.Megane kullanıyorum ve Altea almadığım için çok pişmanım.Hakettiği değeri bulamamış bir otomobil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.