Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.122
Cevap
27
Favori
259.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler cihaza root atmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler, telefonumda ekran sorunu vardı üst tuşa bastığımda ekran sönük bir şekilde yanıyordu veya arama yaptıktan sonra ekran gelmiyordu biraz uğraşınca veya uzun bir süre bekleyince kendine geliyordu son zamanlarda hiç gelmemeye başladı garantiye yolladım resmen dalga geçip android sürümünü yüklediklerini cihaz takip bölümüne yazmışlar, sorun aynı şekilde devam ediyor bugün gittiğimde ise hafıza kartı yüzünden virüs bulaşmış olabileceğini söylediler

    başka bir yolu var mı acaba genelde çoğu telefonda olan bir sorunmuş internette de bu problemle ilgili videolar buldum ve ne yalan söyleyeyim garantiye vermek istemiyorum doğru düzgün ilgilenmiyorlar bile.İlgilenirseniz memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim.
  • telefonun kulaklığı bozuldu. + - 60 Liralık kolay kolay dolanmayan dışarı çok ses vermeyen mikrofonlu mikrofon kısmından multimedia özellikleri olan bu paraya çok şey istedim ama tavsiyelerinizi bekliyorum :)
  • Arkadaşlar mikrofonlu kulaklık tavsiyesi verin lütfen her kulaklık olmuyomuş uygun kulaklıklar neler birde mikrofonsuz her kulaklık uyar mı?
  • evilboy51 E kullanıcısına yanıt
    kablosuz mikrofonlu kulaklık istersen sony mw1 var fiyatı biraz pahalı ama iyi kulaklık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 29 Haziran 2013; 14:22:15 >
  • Kablosuz düşünmüyorum hocam hem sağlık hemde şarj açısından D:
  • Merhaba arkadaşlar
    Eski bir telefon ama Xperia Ray almak istiyorum. İnternette veya İstanbul civarında "orginal" sıfır bulma ihtimalim nedir ?
    Teşekkürler
  • telefonda kaç saat konuştuğumuza nasıl bakıyorduk. toplu olarak?
  • Arkadaşlar benim sorunlarım var....

    Öncelikle Bluetooth'u açılmıyor ve Wi-fi de hep sorunlu. Wi-fi açtığım zaman sürekli kesiliyor, bazen de en yakın ağdaki Wi-fi ağlarını görmüyor, bazen Wi-fi açınca da telefon kilitleniyor. (eskiden çok olurdu ama şimdilik biraz normal) Ha bir de telefonu daha önce servise verdim Wi-fi sorunu ile ilgili. Tavsiyeler bekliyorum sizden neler yapabilirim.

    Bir de; Bu telefonun hafızasındaki isimleri sim kart a nasıl taşıyabilirim ve sim kart ta ki numaraları nasıl görebilir, düzenleyebilir, silebilirim? Yardımcı olursanız müteşekkir olurum. :)
  • GPS bağlantı kesilme sorunu yaşayan var mı? Bir arkadaşın samsung telefonunda böyle bir sorun vardı. Bunda böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • İnternette bir tane sıfır var ama çok pahalı. Aslında parasında da değilem ama endişelerim var. Öncelikle renginde endişem var, şimdiye kadar hiç beyaz renk telefon kullanmadım. Genelde siyahı tercih ediyorum. Acaba beyaz renk telefonda nasıldır? Telefonda en çok dikkat ettiğim şeyler; yüksek zil sesi, konuşurken yüksek ve kaliteli ahize sesi, şarzı (ama akıllı telefonlarda bu sorun, biliyorum), kamerası. Daha önce n8 kullanmıştım ve istemeye istemeye elden çıkarmıştım. Şimdi bu iki telefon arasında kaldım. Fakat ray'ın ebat olarak küçüklüğü ve hafifliği beni cezbediyor. N8 hem biraz kaba hem de daha ağır. Şimdi aşağıdaki linkteki ray almaya değer mi?

    Sony Xperia Ray St18i




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert25

    İnternette bir tane sıfır var ama çok pahalı. Aslında parasında da değilem ama endişelerim var. Öncelikle renginde endişem var, şimdiye kadar hiç beyaz renk telefon kullanmadım. Genelde siyahı tercih ediyorum. Acaba beyaz renk telefonda nasıldır? Telefonda en çok dikkat ettiğim şeyler; yüksek zil sesi, konuşurken yüksek ve kaliteli ahize sesi, şarzı (ama akıllı telefonlarda bu sorun, biliyorum), kamerası. Daha önce n8 kullanmıştım ve istemeye istemeye elden çıkarmıştım. Şimdi bu iki telefon arasında kaldım. Fakat ray'ın ebat olarak küçüklüğü ve hafifliği beni cezbediyor. N8 hem biraz kaba hem de daha ağır. Şimdi aşağıdaki linkteki ray almaya değer mi?

    Sony Xperia Ray St18i

    İyi telefon ben 1,5 yıldır kullanıyorum ama bu saatten sonra o fiyata alınmaz bence




  • arkadaşlar benım xperia ray yurt dısından geldı ve burda imei atıldı ben telefonu 4.0.4 güncelleyip rootlamak ıstıyorum ama imei gider şebeke hatası verırı dıye korkuyorum güncellemeden sonra imei gidermi lütfen yardımcı olun internetten araştırdım ama bulamadım samsungun yeni cihazlarında imei gidiyormus ama sony hakkında hiç bi bilgi yok lütfen yardımcı olunn..
  • arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim.dün akşam telefonun uygulamalar bölümünde çalışan bazı programların çalışmasını durdurdum.ama farkettim ki rehbere daha giremiyorum.isimler görünüyor fakat isimlere tıkladığımda kişiye ait bilgiler gözükmesi gerekirken hiçbir tepki vermiyor telefon ve kimseyi de arayamıyorum rehbere girince.neyi kapattım onu da bulup eski haline getiremiyorum.lütfen yardım edin
  • Xperia Ray aldığıma pişman oldum doğrusu internette gezinince çok kasıyor ve işlemcisi çok yavaş. Hele yüksek kaliteli oyunlarda kitleniyor. Ben dün Prince of Persia Shadow and Flame i indirip kurdum resmen rezalet. Bu telefon ancak müzik dinleme, kamera ve görüşme için ideal. Wi-Fi kullanımı ve oyun oynama konusunda berbat. Ayrıca tamirden yeni geldi Wi-Fi gene bozulmuştu, önceki mesajımda belirttiğim sorun çipi bozulmuş o kadar dandik ki 2 sefer bozuldu bakalım 3. de olacak mı belli değil. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noche34

    Xperia Ray aldığıma pişman oldum doğrusu internette gezinince çok kasıyor ve işlemcisi çok yavaş. Hele yüksek kaliteli oyunlarda kitleniyor. Ben dün Prince of Persia Shadow and Flame i indirip kurdum resmen rezalet. Bu telefon ancak müzik dinleme, kamera ve görüşme için ideal. Wi-Fi kullanımı ve oyun oynama konusunda berbat. Ayrıca tamirden yeni geldi Wi-Fi gene bozulmuştu, önceki mesajımda belirttiğim sorun çipi bozulmuş o kadar dandik ki 2 sefer bozuldu bakalım 3. de olacak mı belli değil. :)

    ilk çıktığında iyiydi ancak gelişen uygulamaların daha fazla sistem kaynağına ihtiyaç duyması ile birlikte yetersiz kalmaya başladı. En büyük eksikliği Ram gibi gözüküyor. Ama tasarımını çok beğeniyorum, o yüzden değiştirmeye kıyamıyorum




  • uygun fiyatlı güzel kılıf nerden alınır şimdi.
  • lunarstrain kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi si ni düzelttirdik servisten şimdilik rahatım ama mobil olmayan sayfalarda gezinmek adamı hasta ediyor. Bir de bazen kitlenmesi beni soğutuyor telefondan. Ama bu paraya bu özellikte bir telefon anca. Şu işlemcisi canavar gibi olsa ne olacaktı yahu, 3 kuruş fazla olurdu.
  • telefonda uygulamalar icin yer yoksa link2d diye bir uygulama var rootlu telefonlar icin. tavsiye ederim. dahili bellek bayagi bosaldi ve telefonda eskisi gibi kasmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonun üretimi durduruldu daha yeni güncelleme gelmez değil mi? Ona göre eski sürüme tekrar döneceğiim
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.