Şimdi Ara

Scooter tavsiyesi Suzuki Burgman Street 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 139.000 TL vade farksız 6 taksitle alınır mı? hiç Türkçe inceleme yok pişman eder mi? Ya da daha düşük bütçe ile hero dash 125 de işimi görür. Tavsiyelere ihtiyacım var.


    edit: yari fiyatına olduğu için hero dash 125 aldım. Şimdilik sıkıntımız yok güzel makina.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_big -- 19 Eylül 2023; 0:47:49 >



  • Alınır hocam, Burgman çok çok iyi bir motosiklet serisidir. Ben 400'lük olan modeli kullandım, çok konforlu gayet güzel bir motordu, 125'liğinin de üzeceğini hiç sanmıyorum. Dandik çinlilerle kıyaslanacak bir motor değil kesinlikle.

  • Çinlileri bir ara niyetlendim ama herkesin uzak dur demesi üzerine vazgeçtim. Bu ikisinden birini alacağım nasipse

  • hocam ne amaçla kullanacaksınız? hero dash ne kadar ?


    Mesela bende A ehliyet var ama ben 2 yıldan uzun süredir 50cc kullanıyorum. haftanın 1-2 günü tek kişi 3 km git gel yapıyorum, baktım sigorta yok, mtv yok, yıllık yakıt ve bakım maliyetim yıllık sigorta parası kadar bile değil (di) şimdi yakıt maliyeti 2 katına çıktı tabi :) önümüzdeki aylarda bu değişebilir.


    sen hergün 15 git 15 gel yapacaksındır, aynı zamanda görsel olarak hoşuna gitsin ve park ettiğin yerde güvenli ise başka motorcu arkadaşların gördüğünde kaliteli motora biniyor desinler diyorsan, 3-5 sene satmayıp kullanacaksan, bütçen için uygunsa burgman tabiki....

  • Hocam Hero 74bin 9 taksit. İşimi fazlasıyla görür. Gönül burgman istiyor ama neredeyse 2 kat fark var üstünde neredeyse ayni motorlar var. Hero bakım maliyetleri ile de avantajlı duruyor Hero alacağım sanırım

  • way_big W kullanıcısına yanıt

    tabiki karar senin, bende olsam kendim karar verirdim.


    2. eli çok hızlı olması nedeniyle ben alıcak olsaydım hero alırdım, 2-3 yıl sonra satarken acaba satabilirmiyim korkusu yok ve hero nun fiyatı diğerine göre benim bütçeme de çok uygun. (Hero servis ve yedek parçayı araştırmadan yazıyorum)


    ama sen ne dersin nasıl düşünürsün bilemem, hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş...

  • Eyvallah hocam teşekkür ederim

  • Merhabalar. Ben de scooter araştırırken stoklarda gördüğüm Burgman 125 ilgimi çekti. Uzun yıllar kullanabileceğim japon scooter motor arıyordum. Aklımda pcx 125 var ama stoklarda yok gibi. Liste fiyatı olarak ta Burgman dan daha ucuz. Sarı sitede pcx fiyatlar fahiş. Stok beklesem pcx mi tavsiye edersiniz Burgman mı?
  • ABS yoktu sanırım bunda

  • Heronun distirburtoru sıkıntılı. Parçasını bulmak samanlıkta iğne aramak gibidir bilgin olsun. Suzuki ye gelirsek motorların şahıdir ama parçası pahalı olur. Her ne kadar piyasada az Suzuki olsada distirburtoru kalitelidir en kötü 1 hafta da Japonyadan parçayı bulur getirirler. Pcx maalesef 170 bin TL civarına geliyor. O paralar pcx gibi bir motora haram. Ama burgman street modeline de o para yazık. Bulabilirsen activa 125 al geç diyecem o da karaborsa oldu.
  • ABS siz motor için değmez istenen rakam

  • Burgman street ex için tur cam almak istiyorum koruma demiri vs halen yok motoru alalı 1 yıl olacak motoru satıyorlar aksesuar yok araştırmadığım yer kalmadı motor çok konforlu çok memnunum ama şu olay mide bulandırıyor Amazon india da sürüyle var ama Tr ye getirmiyoruz. Uyumlu olan bir marka var mı bilgisi olan var mı ?

  • Aklı Selim A kullanıcısına yanıt

    o "çok çok iyi olan Burgman serisi" hint üretimi miydi acaba? bunlar hint üretimi çünkü tvs Jupiter in markalısı sadece .. abs bile yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.