Şimdi Ara

VOLTA VSX 250W ELEKTRİKLİ BİSİKLET NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili dostlar.
    Bir elektrikli bisiklet düşüncem var ve Volta VSX 250 ile StMax ZWD250 arasında kaldım. 250W ve üzeri bildiğim kadarıyla ehliyet ve ruhsat plaka istiyor. (Yanılıyorsam düzeltin)

    Stmax ZWD ile ilgili bilgi yeterince var forumlarda ancak Volta VSX ile ilgili hiçbir bilgiye rastlamadım bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

    *Kaç km kat eder ve yokuşlarda zorlanır mı?
    *Kaç adet akuye sahiptir ve akü fiyatları ne aralıktadır....

    Detaylı bilgilerinizi bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • burdaki insanlar satıcı deilki sana detaylı bilgi vermek için çabalasınlar azıcık yol yordam öğrenin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 5 Mart 2016; 1:13:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    burdaki insanlar satıcı deilki sana detaylı bilgi vermek için çabalasınlar azıcık yol yordam öğrenin

    Kardeşim sen şaka mısın? Forumun amacı insanların birbirini bilgilendirdiği fikir alışverişi yapmasını sağladığı yerlerdir. Bahsettiğim cihazı kullananlar olabilir fikirlerini almak isteyebilirim. Senin mantığınla(?) forumdaki herkesin satıcı olması gerekir.
    Ayrıca yol yordam örneğinin gibi kaba ve saçma ve emirvari bir kelime ile ne anlatmak istediğini anlamak güç. Gerçekten forum hayatımda ilk defa senin gibi ilginç bir mantıkla karşılaştım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 4 gün önce volta vsx aldım. 250 w elektrik ruhsat istemiyor diye tercih ettim bende. Ancak belli eğimin üzerini çıkamıyor. Maalesef 250 w motor düşünüyorsanız yokuş beklentiniz olmasın. Hafif yokuşları çıkıyor ancak biraz dik olunca çıkamıyor. Km olarak denemedim henüz. 4 adet 20 A aküsü var. Aldığım yer Akülerin tanesinin 135 tl olduğunu söyledi. Benim evimin yokuşu dik olduğundan işime yaramadı. Bence kiralayan yer varsa 250W lık benzer bir modeli kiralayıp deneyin. İşinize yarıyorsa alın. Onun dışında şu an bi sorunu yok. Çok dik yokuşu yerde oturmasam keyifli araç. Çok hevesli aldım ama benim işime yaramadı. İade etmeyi deneyeceğim. Olmazsa artık 4 günlük motoru 2. el diye satmam gerekecek....Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar.
  • Çok sağolun hocam, merak ettiğim tüm sorulara cevap vermişsiniz. Açıkçası ben de performans ve akü fiyatlarından dolayı vazgeçtim. Yeni yasa gereği 50cc ye kadar B Ehliyetin kullanılabildiğini öğrendim o yüzden şu sıralar 50cc bir benzinli motor bakıyorum. Onun handikapı da sigorta bedelleri maalesef. Bakalım artık bir karar vereceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfangx M kullanıcısına yanıt
    50cc motoru almak yerine ehliyetiyle beraber 150cc falan motor alsanız daya iyi. 50cc ler çok kısıtlı motorlar kötü iş görmez.
  • Ehliyet fiyatları uçmuş zaten çok kullanacağım birşey değil şehir icit hafta sonu vs. Zaten araba var o yüzden yeniden A2 ehliyet almak vs vs uğraşmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de bugün bir elektrikli scooter sipariş ettim. Kral Motor Viva 4500 modeli. Bu motoru kullanmak için hangi ehliyete ihtiyacım olacak? Bende sadece B ehliyet var işimi görür mü yoksa A sınıfı bir ehliyet mi almam gerekiyor?
  • Stmax cok dandık. Volta alınabilir.
  • Haftaya bim veriyormuşta Kullanan varmı hafif mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 16 Haziran 2018; 0:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.