Şimdi Ara

Savunma sanayisinde kritik öneme sahip Baykar’da 'casusluk' iddiası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cocainbar kullanıcısına yanıt
    Iddilar var okay de neden sence asil bayraktar yapti? Genelde insan sevdigine emin olmadan boyle agir bir sucu konduramaz. Ancak sevmedigi bir kuruma soylentiden ote bir kanit delil olmadan direkt “bence” ekleyerek kesin yargiya varir. Ama eminim senin soyletiden ote saglam delillerin vardir yoksa bir insan neden kendi ulkesine savunma sanayinde cigir atlatan firmalardan birine bu kadar kolay casusluk sifatini yakistirir degil mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    bu forumda bazı kafalar varya her fırsatta devletine çamur atan, ülkeye yapılan hiç bişeyi istemeyen, işte onların kafada biri bencil çıkarcı o mühendiste. terörle yargılanırsa ömür boyu hapis cezası alabilir, inşallah

  • TAİ DEN İSTİFA ETTİRİLEREK SAF DIŞI BIRAKILAN GERÇEK TÜRK MÜHENDİSLERİNİN PROJESİNİ ÇALAN damatçık ve yalaka tayfası en BÜYÜK HIRSIZ OLMASIN! TAİ VE HAVELSANDAKİ MÜHENDİSLER HERŞEYİ ANLATIYOR GERÇEKLERİ ARAŞTIRIN!

  • handali H kullanıcısına yanıt

    Kanitim olsa ne olacak ki? Savci mi harekete gececek? Hakim karsisina mi cikacaklar? En fazla senin fikirlerini degistirebilirim. O da cok onemli bir sey degil.

  • İnciİzmir kullanıcısına yanıt
    hah. siz dediniz diye öyle dimi. ispatlayamazsan iftiracısın. ispatlayamıyacapına göre İFTİRACISIN. baykar dediğin firma anne/baba/oğullar hepsi yazılım/sanayi/mühendislikten gelme zaten. tai nin yaşı kadar özdemir bayraktarın bu işlerde tecrübesi var. çamur at izi kalsın lan ne güzel dünya. her duyduğuna inanan bi kitle var ülkede. bıktık sizden.

  • Stajyer çocuk almış dışarı 4 tane hard disk çıkarmış, bu neyin kafası ? O çocukta biraz akıl olsaydı o bilgiler çoktan sızmıştı ; belki sızdı da haberimiz yok.

  • uygunyunus U kullanıcısına yanıt

    KLAVYE ARKASINDAN DELİKANLILIK YAPMAK DA GÜZELMİŞ; Bana bak klavye delikanlısı, bu adamlar benim dostlarım kamuoyuna da platformlarda dahil olmak üzere herkese sesimizi duyuruyoruz, ülkeye zerre faydan yok kes sesini otur yerine boş laf!

  • Bazi Suçlar, iskence cezasi ile engellenebilir, idamdan daha korkutucu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.