Şimdi Ara

SATILIK logitech g933 artemis spectrum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK logitech g933 artemis spectrum
    ürün satıldı arkadaşlar


    arkadaşlar amazondan 700 tl ye aldıgım g 933 u fırsat bulupda kullanamadıgım icin satıyorum.sadece 1 2 defa kullandım.uygun makul bir fiyata saticam.ürün icin 500 tl istiyorum.ürün cok kullanışlı cok rahat.evin icinde her yerde cekiyor.cok karizmatik.cok havalı bi kulaklık.urunlerimi hastalık derecesinde temiz titiz kullanırım.cizigi dahi yoktur.kutusu aparatları herşeyi duruyor.ilgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.
    not:çeşitli satiş sitelerinden satın almayi teklif etmeyiniz.(sahibinden.com ,sanalpazar.com)havale ve eft yoluyla satiş yapiyorum.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.SATILIK  logitech g933 artemis spectrumSATILIK  logitech g933 artemis spectrumSATILIK  logitech g933 artemis spectrum
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Dostum elimde HyperX'in yeni çıkan HyperX Cloud Revolver S ürünü bulunmakta. Ürün maksimum 1 aylık, Takas olur mu üstüne de bir miktar ücret ödesem malum elinizdeki kulaklık :D Birde üründe bir sıkıntı var mı? Yani seste, Ürünün üzerinde veya kutusunda. İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.