Şimdi Ara

Satılık Astra H 2.0 Turbo Sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar artık otomatik araca geçmeyi düşündüğümüz için çok sevdiğim aracımı satıyorum. Araç kardeşimindir. evin 3. aracıdır.

    Opel Astra H 2.0 Turbo. Opelin özel üretim araçlarından bir tanesidir. Türkiye'de 15-16 adet olan araçların muhtemelen en düşük kmde olanıdır ve 2 siyahtan biridir.
    Araç 44.000 kmden beri bizdedir. Aracın 2. sahibiyim. Üzerinde prins marka lpg sistemi mevcut olup kesinlikle hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır. Kazası, boyası, değişeni yoktur. Kaportada rötuş dahi bulunmamaktadır.
    Normal Astra H'lardan ekstra olarak;
    +İDS+ süspansiyon sistemi ve Sport mod vardır (Sport mod açıkken gaz tepkisi hızlanır, direksiyon keskinleşir ve süspansiyonlar anında sertleşir. Sport mod açıkken bambaşka bir araba kullanıyormuş hissi yaratır)
    +ESP, ASR
    +6 İleri spor Manuel Şanzıman
    +Yokuş kalkış desteği
    +Orjinal 17" GTC turbo jantı
    +Fabrika çıkışı OPC Line body kit (Sonradan takılan fiberlerden değil fabrikasyon plastiktir)
    +Fabrika çıkışı GTC Turbo göstergeleri
    +GTC turbo şasisi
    +Normal Astra H'lardan yere daha yakındır

    Standart olarak
    +8 Hava Yastığı
    +Xenon far ve Far yıkama
    +Yağmur sensörü
    +Far sensörü
    +Park sensörü
    +Hız Sabitleyici

    Araca LPG'yi 50.000kmde iken ben taktırdım. Şu ana kadar hiçbir sorun asla çıkarmamıştır. Prins markadır en pahalı ve en iyi kittir turbo araçlar için, performans kaybı yok denecek kadar azdır. Araçta 0 kmden beri sigara içilmemiştir. İçi dışı pırıl pırıldır. Aracıma son derece titiz bakıldı eğer görecek olursanız sizde buna emin olacaksınız. Döşemelerinde direksiyonda vs hiçbir iz bile yoktur. Bakımları 8000-9000 km de bir yapılmıştır. 2000km önce trigeri değişti ve 10000km bakımı yaptırıldı. Araçta ek olarak HKS blow off vardır.

    Performansı gerçekten çok iyidir. Motor kondisyonu mükemmel durumdadır. Hızı ile bilgileri dilerseniz özelden video olarak gönderebilirim. Abimde aynı aracın 2.0 Turbo GTC modeli vardır(Bire bir aynı motor sadece fabrika çıkışı yazılım farkı vardır). Performans olarak birbirlerine çok yakınlardır.GTC olduğu için bu araca hiç yazılım yapılmamıştır.(GTC yazılımlıdır). İstenilirse yazılım ile hiçbir risk almadan 240Hp, 400Nm tork güç alınabilir.

    Yakıt tüketimi 1,6 Astradan farksızdır. Şehir içi 9lt, Şehirler arası 7,5lt dir. Bunlar fabrika verisi değil, benim 50.000 kmlik tecrübemdir.

    Araç sadece Seat İbiza Cupra veya İbiza Bocanegra ile takas edilir. Bu araçların dışında takas teklif etmeyiniz.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ozel-uretim-astra-turbo-153751144/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 12 Şubat 2014; 11:23:12 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.