Şimdi Ara

Satılık 2012 Fiat Linea 1.3 Via

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracım satılıktır bütün detayları açıklamaya yazdım ordan okuyabilirsiniz isteyen telefondan gün içinde bana ulaşabilir aracın ilk sahibiyiz filo veya hor kullanılmış araçlarla karıştırmayın pazarlık payım vardır 320d sportline alacağım için satıyorum sadece belirttiğim araçla takas olur.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-50.000-km-de-full-linea-via-196986818/detay/

    Aracı forum üzerinden satarsam alacak arkadaş kuaför ücreti almadan aracı sattığım hafta istediği bir gün kuaför yapabilirim buda benim forum üyelerine kıyağım olsun. Aracımın son fiyatı 35.500 foruma özel rakamımdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firataksahin -- 19 Mayıs 2015; 11:01:24 >







  • Hayırlı satışlar ancak bu aracın kaçıncı ilanı demeekki bu fiyata satılmıyor düşürün fiyatını satılsın...




  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle öneriniz için teşekkür ederim pazarlık olduğunu belirttim benim bu aracı vereceğim son fiyat belli 35.500 kaldıki 35.000 nakit veren pendikten bir arkadaş oldu biraz daha zamanım var diye beklettim. Çok acelem yok doğru, istediğim fiyattan gitmesini istiyorum ayriyetten ayıptır günahtır. Hepsi boya dahi yok hepsi sizin araçtan daha iyi ve tututlan hepsi 50.000 km altı diyorsunuz bir daha bakın benim aracım via modeline ek olarak stil paketlidir paylaştığınız araçların içinde sis farı park sensörü olmayanlar bile var ayriyetten ben aracımı satarken alacak arkadaşa eğerki forumdan olursa ücretsiz kuaför hizmeti sağlamayı düşünüyorum oda benim kıyağım olur kullanırken bir Allah razı olsun dese yeterli. Bir dahakine iyice araştırmadan benim aracımla ilgili yorumlarınıza dikkat etmenizi rica ediyorum sizin üslubunuz hiç hoşuma gitmedi.
  • adam haklı fiyat çok yüksek. zaten aracın sıfırı 38bin lira. ayrıca ocaktan beri satamamışsın demekki çok istiyorsun anlaman lazım. renk zaten tutulmayacak renk 10yaşına gelince güneş yanığı olur. her halükarda bu fiyata satış zor.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Aracın sıfırı 38 bin lira öyle mi şuan fiat.com.tr adresinden girin bakın linea classic modelinden active plusı var benim aracımdan daha boş 49.650TL bilginiz olan konuda yorum yapın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.